Inicio > Noticias > Notas de Prensa > LA XERRADA “#PANTALLES: L’ÚS DE LES TECNOLOGIES DIGITALS EN INFANTS I ADOLESCENTS” ARRIBEN A IGUALADA

Nota de Prensa

LA XERRADA “#PANTALLES: L’ÚS DE LES TECNOLOGIES DIGITALS EN INFANTS I ADOLESCENTS” ARRIBEN A IGUALADA

14 feb 2024 lLeída 390 veces l3 min lCompartir

  
 
 
LA XERRADA “#PANTALLES: L’ÚS DE LES TECNOLOGIES DIGITALS EN INFANTS I ADOLESCENTS” ARRIBEN A IGUALADA
  • La trobada serà el pròxim 15 de febrer a les 19:00 h a les Cotxeres dels Moixiganguers.
  • La xerrada serà a càrrec de la periodista Mariola Dinarès, l’expert digital Jordi Camós, l’agent de la Unitat Central de Proximitat i relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra Xavier Ibarz, i Xavier Moreno, cap de Producte de Vera.
  • L’entrada és oberta i gratuïta per a tothom
 

Gurb, 14 de febrer de 2024. Les pantalles digitals i l’ús que en fan els adolescents és un dels temes que més preocupen els pares i mares d’avui dia. Com acompanyar en l’ús i com controlar el contingut que els nostres fills consumeixen és una de les cerques més comunes a tots els buscadors. Però no només és una preocupació que ocupa a pares i mares; moltes entitats públiques i privades treballen per tal de poder de donar eines a totes aquelles persones que ho necessiten.
 
Aquest és el cas de Vera, l’operador de telecomunicacions. Seguint el seu propòsit d’impulsar el territori transformant la realitat digital de la gent, ha creat un espai amb professionals de renom de diferents sectors per abordar un dels principals problemes de la societat actual. Aquests espais, oberts i gratuïts per a tothom, són les xerrades “#Pantalles: L’ús de les tecnologies digitals en infants i adolescents” que volen donar una visió integral i 360° d’aquesta problemàtica per tal de poder dotar d’eines reals i necessàries a tothom que ho necessiti. “Nosaltres, com a proveïdors de connectivitat a Internet, creiem que som un actor responsable i que, per tant, tenim el deure de desenvolupar solucions que facilitin l’ús responsable de la tecnologia i garanteixin la seguretat digital, especialment en infants i joves.”, comenta Marc Mundó, conseller delegat de VERA.
 
Es comptarà amb la presència de professionals de primer nivell com: Mariola Dinarès, periodista i divulgadora digital, directora i presentadora del Popap a la plataforma 3Cat; Jordi Camós, formador i ponent expert en tecnologia, tendències, eines i models de negoci digitals;  Xavier Ibarz, agent de la Unitat Central de Proximitat i relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra; i Xavier Moreno, responsable del departament de Producte de Vera. Tots ells seran els encarregats de compartir el seu coneixement i els seus consells amb els assistents.
 
“#Pantalles: L’ús de les tecnologies digitals en infants i adolescents” comprèn un conjunt de xerrades que tindran lloc durant els mesos de febrer i març a les poblacions d’Igualada, Banyoles i Vic. Per a dur-les  a terme, Vera ha col·laborat amb entitats destacades de cada població i, al mateix temps, ha comptat amb el suport especial dels Mossos d’Esquadra.
 
Pròximes dates:

  • Igualada, en col·laboració amb els Moixiganguers d’Igualada: 15 de febrer a les 19h, a les Cotxeres dels Moixiganguers.
  • Banyoles, en col·laboració amb el Club Natació Banyoles: 7 de març a les 19 h.
  • Vic, en col·laboració amb la UVic: 14 de març a les 19 h, a l’Aula Magna de la UVic.

 
 
Sobre Vera
 
Vera neix el febrer del 2023 fruit de la fusió de Goufone, Iguana i Soomfibra, tres operadors locals amb més de deu anys d’experiència, i ho fa amb el propòsit d’impulsar Catalunya i la seva gent transformant, de debò, la seva realitat digital.
 
Amb 55.000 clients que ja confien en el projecte, Vera és l’operador català amb més quilòmetres de fibra òptica pròpia desplegada, fins a 4.000, que arriben a més de 220 municipis. Gràcies a aquests recursos propis, Vera té el control total de la seva xarxa i pot garantir un servei de màxima qualitat, acompanyat d’una atenció al client d’alt nivell que s’ha convertit en un dels seus principals valors.
 
Vera ofereix serveis d’Internet per fibra òptica i radioenllaç, telefonia mòbil i fixa, energia 100% verda per comercialitzadora i autoconsum, i serveis per a empreses.


Nota de premsa disponible aquí

 
Per a més informació:
Oh la là! Comunicació
Anna Parnau | aparnau@ohlalacomunicacio.com - 676 86 14 24
Cris Ramos | cramos@ohlalacomunicacio.com - 671 76 20 92

Para una rádida respuesta puedes pulsar estos enlaces:


 
Para más información:

 
 

Comunica, Mide y Analiza

Plataforma Infoperiodistas

¿Quieres contactar con periodistas? 

x