|
|
+34 91 542 69 59
Medios
Agencias
Empresas
Profesionales
Quiero
una DEMO >>
Últimas actualizaciones:
Todoindie.com, El Punt Avui, noticiastrabajo.es, D/A Retail, IPMARK, Catalunya Ràdio, RAC 1, TV3 Televisió de Catalunya, Televisión Española (TVE) Catalunya, Telemadrid, Radio Nacional de España (RNE) Radio 1, El Periódico de Catalunya, Economiadigital.es, Capital, TVE 1 Televisión Española, Televisión Española (TVE) Baleares, Rne.es (RNE), Colpisa, Agencia EFE, Europa Press Noticias, Europa Press, Ideas para Viajar, La Crónica de Guadalajara, República TV (RTV), el Popular, el Popular (Digital), Latinosmagazine.es, Aruser@s, laSexta, telemadrid.es, Fibracat, Aragón TV, Aragontelevision.es, Salud sin Bulos, Airbag, Televisión Canaria, BarcelonAlemany, Apartgastro.com, Apart, Agenttravel.es, Agenttravel, 02B.com, Hoy por hoy, ¡Hola! Extra Cocina, blogs, Antena 3, L' Esportiu (Comarques Gironines), Nueve Comunicación, 20 Minutos, El Periódico de Aragón, rtvc.es, En Portada, La 2, Ràdio Gràcia, La Gaceta del Taxi, El Mundo (Edición Catalunya), Barcos & Yachting a Vela, Barcos & Yachting a Motor, Viajarconhijos.es, Dimensionvegana.com, Viajar con hijos, COPE Denia, Celiacos Magazine, Información, Diario de Noticias, noticiasdenavarra.com, Viajeros: por tierra, mar y aire, Diario de Mallorca, Información TV, Diario de Ibiza, diariodeibiza.es, Levante (La Ribera), Levante (La Costera-La Canal-La Vall d'Albaida), La Opinión de Málaga, Levante - El Mercantil Valenciano, La Opinión de Murcia, Eladelantado.com, El País, Regió7, Diarisanitat.cat, Onda Cero Radio, regio7.cat, La Provincia, Salut, Ràdio Girona, Cadena Dial Campo de Gibraltar, Men's Health, Women's Health, Runner's World, Emprendedores, emprendedores.es, DeViajes, Telenovela, Le Monde Diplomatique (Edición española), CarandDriver.es, El Observador, Los40 Classic Zaragoza, CyL8 Valladolid, Aquapres, ¡Hola!, El Siglo de Europa

LibrosEls secrets de les etiquetes. La química dels productes de casa

Com pot ser que un detergent deixi la roba més blanca que el blanc? Què són els aliments funcionals? Per què serveixen les temudes E que posen en el menjar? Què hi ha en els potets de cremes i sabons que tenim al lavabo? El químic i divulgador Claudi Mans ens explica de què estan fets els productes que tenim a casa, des dels aliments a la roba i les sabates. Curiositats sorprenents i ciència a l'abast de tothom. El llibre inclou una taula pràctica amb els símbols més habituals en les etiquetes i un vocabulari imprescindible per a desxifrar la informació sobre els aliments (aigua oligometàl·lica, llet UHT, oli d'oliva verge corrent, sal fluorada...).

Claudi Mans Teixidó

Claudi Mans (Badalona, 1948) és catedràtic d'Enginyeria Química de la UB. Ha estat degà de la Facultat de Química i director del centre de formació continuada Les Heures de la UB. Col·laborador de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari i del CosmoCaixa. La ciència quotidiana és el seu tema predilecte. És autor de llibres com La truita cremada, i ha publicat articles de divulgació, alguns dels quals han estat premiats.

Editorial: Editorial L'Arqué
Año de publicación: 2006
Características de la edición del libro:
Col·lecció: Focus,  14
Pàgines: 226
Preu: 14 euros
Volver
Imprimir


Portada | Noticias | Guía de Medios | Enviar Notas de Prensa | Textos legales | Publicidad | Contactar | ¡Suscríbete!
x