Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats
 

 
El Mirador Indiscret
La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts!


Pròxima sessió
Dijous, 31 de maig de 2018 a les 9 h.

Check-in de 8.30 a 9.00 h
L'acte finalitza a les 10.30 h.

Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

Fes la teva reserva a l'agenda. 
Pròximament t'enviarem tots els detalls!


Sessions d'El Mirador Indiscret
Si t'has perdut alguna sessió, tens l'oportunitat de llegir la informació sobre els actes, accedir als 10 punts clau i veure les imatges i els vídeos a través del següent enllaç: Sessions Mirador Indiscret
Aprofita!
Descomptes en activitats del sector
per ser membre del Col·legi!


Sitges Next 
4 i 5 de maig de 2018 

25% de descompte

Codi promocional: RRPPCAT


Més informació i inscripcions aquí
Sitges Next és el festival dedicat a impulsar la innovació en comunicació de marques, agències, start-ups i creadors tecnològics.
Inbound Leaders
10 de maig a Madrid. 11 de maig a Barcelona


15 euros de descompte
Codi promocional: 
INLeaders18CPRPC


Consulta el programa de les Jornades: 
Madrid, 10 de maig
Barcelona, 11 de maig

Esdeveniment amb contingut selecte sobre Inbound i automatització del màrqueting, un esdeveniment sobre com estructurar i fer eficient el teu embut de màrqueting.
 
Biz Barcelona
30 i 31 de maig 
Recinte Montjuïc 

 
Genera oportunitats de negoci, facilita el networking, i posa a l'abast les noves eines empresarials i vies de finançament. Impulsa la transformació del teu negoci des de totes les vessants. Coneix les últimes novetats i claus de l'èxit empresarial per a la transformació dels negocis de la mà dels speakers més destacats.

Com a membre del Col·legi et pots acreditar sense cost al proper Saló BizBarcelona, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig a Fira de Barcelona.

Acredita't aquí i introdueix el codi promocional: 8DA6F300

Networking interprofessional
Biz Barcelona

30 de maig de 10 a 13 h
Palau 1. Recinte Firal Montjuïc  

 
Una jornada única dirigida exclusivament a professionals membres del Col·legi i empreses, amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Apuntat en aquest enllaç: 
Vull fer networking

 
 
La trobada de l'amistat i dels records!

Dimecres, 30 de maig se celebrarà el dinar dels més veterans de la professió. Aviat tindrem tots els detalls, però si pots anar, confirma la teva assistència a veterans@associaciopublicitat.com o al telèfon 93 467 12 30.

Més informació:
Trobada Veterans 
 

Notícies


 

La Mirada Indiscreta al Social Media Marketing on Retail 
 
 
El passat dijous, 26 d’abril  es va celebrar al Palau Robert la dotzena sessió d’El Mirador Indiscret, sota la temàtica del Social Media Marketing on Retail. La sessió, moderada per Marc Elena, secretari de la Junta de Govern, va comptar amb la participació de Rosa Mª Soriano, co-fundadora i CEO de Roik, Ivan Monells, co-fundador i COO de Brava FabricsMauri Carrió, que és el responsable de Social Media Marketing de Salomon Running

Accedeix al resum de la sessió, als 10 punts claus, les imatges i el vídeo en el següent enllaç: Social Media Marketing on Retail. 
 
 
El Col·legi amb els alumnes de
3r i 4t de la Universitat de Girona 

Antonio Traugott, director general del Col·legi, va participar en una sessió organitzada per la Universitat de Girona, dirigida als alumnes de 3r i 4t del grau en Publicitat i Relacions Públiques. Sota la temàtica "El sector de la Publicitat i les Relacions Públiques a Catalunya i les oportunitats per a acabats de graduar", Traugott va plantejar la seva exposició sota el prisma del que el Col·legi pot oferir als futurs professionals. A més va donar dades del sector publicitari i va exposar com està el mercat laboral i les feines més demandades i de futur. En definitiva una interessant i profitosa xerrada per als més joves de la professió. 
 
Nou reglament general de protecció de dades 

El dia 25 de maig entra en aplicació el Reglament General de Protecció de Dades que substitueix l’actual normativa vigent i que originarà canvis en les obligacions de les empreses quant  a la protecció de dades.

Lant Advocats, amb qui tenim un acord de col·laboració en matèria de protecció de dades, ens ha facilitat una petita guia que explica el tema dels enviaments comercials depenent del tipus de contacte amb l’usuari.

Revisió de base de dades de contactes amb finalitats comercials.

Estudis sectorials

Estudi Latin American Communication Monitor 2016-17

Tendències en comunicació estratègica, Big Data, automatització, engagement, influencers, coaching i competències.
Resultat d'una enquesta en 17 països.

LCM_2016-2017


Estudi Outlook Blanquerna
La recuperació general de l’economia impulsarà aquest any el creixement de les empreses de comunicació, que tenen previst tornar a crear ocupació malgrat els complexos processos de reconversió que estan vivint algunes grans companyies. Aquesta és una de les conclusions de l’estudi Outlook Blanquerna 2018. 

Outlook Blanquerna 2018
 
 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia 
del sector de la Comunicació

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dijous, 3 de maig de 2018 
Dilluns, 30 d'abril de 2018
Divendres, 27 d'abril de 2018 


Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.

Harvard Deusto,
molt per descobrir!

Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. 

Smart Retail: la imparable transformación del punto de venta

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darreres edicions: 

Borsa de Treball
 


 

Accedeix a la Borsa de Treball especialitzada en l’àmbit de la comunicació on hi trobaràs candidatures de persones titulades i expertes en publicitat i relacions públiques que responen als diferents perfils d’aquest àmbit.

A la borsa de treball poden accedir-hi: agències, gabinets de relacions públiques, centrals de mitjans, empreses, institucions públiques, entitats sense ànim de lucre,… en definitiva, totes aquelles organitzacions i institucions que requereixin d’un professional d’aquest àmbit.

Per això, si busques una feina o vols fer un canvi professional, aquesta és la teva Borsa
OFERTES VIGENTS:  

 

  • Agència de comunicació a Tarragona busca executiu/va
  • Agència busca planificador/a
  • de mitjans publicitaris en ràdio
  • Marketing Platform looking for digital account manager and digital account manager internship. 


Si vols més informació, contacta amb Josep Espín: 
jespin@colpublirp.com 

 

La Nit dels Museus
19 de maig de 2018 

Una de les activitats principals de la celebració del Dia Internacionals dels Museus és la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d'Europa que arriba enguany a la seva tretzena edició i que se celebra la nit el dissabte 19 de maig. Durant aquesta nit, diversos museus de Catalunya obriran les portes més enllà de la mitjanit amb diverses propostes lúdico-culturals.

A Catalunya comptem amb 112 museus que es tradueixen, sumats a les seves extensions, en 227 equipaments museístics i 396 col·leccions obertes al públic de temàtica molt diversa repartits per tot el territori. Quin és el teu?

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.