Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats
 

 
Ampliem el termini de presentació de tesis doctorals fins al divendres, 20 d'abril
Premi Prat Gaballí


El Col·legi ha ampliat el termini de presentació de tesis doctorals per participar en la VIII edició del Premi Prat Gaballí pel foment de la recerca en Publicitat i Relacions Públiques.

Els participants hauran de presentar els treballs a la seu col·legial com a màxim fins el divendres 20 d'abril de 2018. La resolució del jurat es farà pública durant el mes de maig de 2018.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és atorgar un únic premi a la tesi doctoral d'investigació sobre temes publicitaris, de relacions públiques, màrqueting, comunicació corporativa i comunicació digital que realitzi una major aportació pràctica al desenvolupament de la professió.

La dotació econòmica del premi és de 1000 euros (subjecte a la retenció oportuna segons la normativa sobre IRPF). Així mateix s'editarà en format digital el resum del treball guanyador que es distribuirà gratuïtament entre els membres del Col·legi i estarà disponible al nostre web. A més, la persona premiada gaudirà d’un any de col·legiació gratuïta.


 
Consulta les bases en aquest enllaç: Bases Premio Prat Gaballí
Presenta la teva tesis doctiral en aquest enllaç: Inscripció al Premi Prat Gaballí

 
eShow Barcelona
11 i 12 d'abril de 2018
Fira de Barcelona 

Tens l'entrada gratuïta

L'e-Show s’ha convertit en la major fira d’e-Commerce i Màrqueting Digital d’Espanya amb més de 250 speakers, 160 expositors, una gran varietat d’activitats paral·leles i 13.218 de visitants professionals.

L'eShow és el punt de trobada per als professionals del món online. És l’escenari ideal per a compartir coneixements, atreure negoci i crear sinergies entre professionals.


Com a membre del Col·legi, disposes d'invitació gratuïta. Per a obtenir-la,  contacta amb el Col·legi: 93 451 30 69  -  info@colpublirp.com. 

Tota la informació sobre l'e-Show Barcelona la trobaràs aquí.

 
6a edició
Inbound Leaders

10 de maig a Madrid 
11 de maig a Barcelona


15 euros de descompte per a membres del Col·legi 

El pròxim10 de maig a Madrid, i l’11 de maig a Barcelona, tindrà lloc la sisena edició de l’Inbound Leaders, l’esdeveniment amb contingut selecte sobre Inbound i automatització del màrqueting, un esdeveniment sobre com estructurar i fer eficient el teu embut de màrqueting.

Com a membre del Col·legi disposes de 15 € de descompte en la teva entrada. Per obtenir el descompte, contacta amb el Col·legi:  93 451 30 69 - info@colpublirp.com
.  

Consulta el programa de les Jornades: 
Madrid, 10 de maig
Barcelona, 11 de maig

 
Sitges Next
4 i 5 de maig de 2018 

25% de descompte en la teva entrada
 
La quarta edició del Sitges Next, el festival dedicat a impulsar la innovació en comunicació de marques, la creativitat i les noves tendències en cultura digital, se celebrarà a Sitges els dies 4 i 5 de maig, amb un programa que aplegarà conferències, taules rodones i sessions de networking amb convidats de referència.

En l'edició d'enguany del Sitges Next s'exploraran cinc sectors de referència en innovació en comunicació: l’automoció, la banca, la música, el turisme i la gastronomia seran analitzats per experts locals i internacionals. 

Com a membre del Col·legi, podràs gaudir d'un 25% de descompte en la teva entrada. Pròximament et donarem els detalls per poder activar-lo. 


Tens la informació completa sobre el Sitges Next en el següent enllaç
 

Notícies


 

La Mirada Indiscreta als valors de marca 
 
El passat dijous, 22 de març es va celebrar al Palau Robert l’onzena sessió d’El Mirador Indiscret, sota la temàtica dels Valors de marca. El balanç social que han de tenir les marques, la seva rendibilitat, com influeix això en les marques, com ho apliquen diferents tipologies de marques i com contribueixen aquestes polítiques a la seva construcció de marca, són alguns aspectes que es van comentar a la sessió moderada per Víctor Curto, vicedegà de Publicitat del Col·legi, qui va iniciar la sessió donant la benvinguda i presentant els ponents.

Jordi Torrents, soci director de CollaborabrandsSantiago Yago, director general de 1000friends i Judith Mata, directora executiva de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé van ser els professionals que van participar en la sessió(Llegir-ne més…

Accedeix a la informació de les sessions del 2017 a través del següent enllaç.
 
Presentació Infonòmetre de Salut 

El Palau Robert va acollir la presentació de l’Infonòmetre de Salut 2018, un estudi elaborat per Infoperiodistas i Acceso amb el suport de la FAPE (Federación de Asociaciones de Periodistas de España) i ANIS (Asociación Nacional de Informadores de Salud).

L’objectiu d’aquest informe és valorar la relació entre les fonts d’informació del sector salut i els periodistes, per facilitar la labor de les redaccions dels mitjans de comunicació.

Per  a saber-ne més visita l'enllaç.
Aviat posarem a disposició dels membres del Col·legi un document amb el resum de dades més importants. Així mateix, l'oportunitat d'obtenir l'informe complet amb un descompte. 
 
 
Subject: Creativity 

El passat dijous dia 8 de març, va tenir lloc la primera jornada del Subject 2018 sota el nom Creativity. La sessió es va dur a terme al CaixaForum de Barcelona de 9 a 14 hores.

Valentí Ferràs, director del CaixaForum, va inaugurar la sessió. Tot seguit, Òscar Iniesta, vicedegà del Col·legi va donar la benvinguda als assistents i va donar pas al moderador i primer ponent. (Llegir-ne més)
 

Subject: Start-up
La segona edició de Subject 2018: Start Up ha tingut lloc avui dia 5 d'abril a L’Auditori Imagina TV (Edifici Mediapro), pròximament tindràs tota la informació de la jornada al web.
 
Estudis sectorials
AIMC: usuaris internet 
Infoadex: inversió publicitària
3a edició baròmetre branding


Us presentem tres estudis sobre internet,  branding i inversió publicitària a Espanya:

AIMC: usuaris internet
L'AIMC ens porta l'estudi anual sobre l'ús dels usuaris a la xarxa. 

Resultats 20a enquesta AIMC usuaris Internet


Infoadex: inversió publicitària 
Al 2017 la inversió real que va registrar el mercat publicitari es va situar en un volum de 12.287,5 milions d’euros, la qual cosa representa un creixement de l’1,8% sobre els 12.067,0 milions d’euros que es van aconseguir l’any anterior.

Estudi INFOADEX sobre inversió publicitària


Baròmetre branding
La gestió de Marca no és un concepte unívoc i s’associa amb diferents activitats que es complementen o relacionen entre si.
III Baròmetre sobre la Salut del Branding a Espanya

 
 
 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia 
del sector de la Comunicació

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dijous, 5 d'abril de 2018
Dimecres, 4 d'abril de 2018 
Dimarts, 3 d'abril de 2018 
Dilluns, 2 d'abril de 2018


Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.

Harvard Deusto,
molt per descobrir!

Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. 

‘Real time marketing’: Mucho más que una técnica publicitaria

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darreres edicions: 

Profimàtica
 


Profimàtica ofereix als membres del Col·legi el servei de subministraments d'equip d'impressió, consultoria i auditoria de costos, venda de consumibles i material d'oficina.

L'acord contempla oferir els preus de cost dels serveis i equips com comercialitza, més un 7% addicional com a preu final de venda. 

Així mateix, si t'interessa, tens la possibilitat de fer una consultoria de costos gratuïta com a obsequi de benvinguda. 

 


Descomptes
Microsoft i Apple


Els membres del Col·legi gaudiu de diversos descomptes en  productes Apple i llicències Microsoft. Si vols saber-ne més visita els enllaços:

Descomptes Apple

Descomptes llicències Microsoft

 

Museu del cinema
de Girona

 


 

Ocupa l'antiga Casa de les Aigües, en un indret cèntric del Mercadal, i s'hi exhibeix la valuosa col·lecció Tomàs Mallol de cinema, des de les primeres imatges en moviment del teatre d'ombres fins al cinema actual.

Per a més informació visita l'enllaç
 

Club d'amics
de Lleida

El Club d'Amics de Lleida és la manera més fàcil, còmoda i ràpida d'obtenir qualsevol informació sobre el Pirineu i les Terres de Lleida (allotjaments i activitats, turisme rural, esports, natura, cultura...), de gaudir d'autèntics descomptes en productes i serveis i, fins i tot, d'aconseguir regals increïbles. 

Per a més informació visita l'enllaç

 
 

 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.