Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

Properes activitats
 

 
Reserva't a l'agenda
Dijous, 22 de març, de 9 a 11 h 
El Mirador Indiscret 
La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts!


Dijous, 22 de març de 2018 a les 09.00 h
Check-in de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.
Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)
 
Fes la reserva a la teva agenda. 
Pròximament t'enviarem tots els detalls!Sessions d'El Mirador Indiscret
Si t'has perdut alguna sessió, tens l'oportunitat de llegir la informació sobre els actes, accedir als 10 punts clau i veure les imatges i els vídeos a través del següent enllaç.

 
Presentació de l'Infonòmetre 
de la Salut 2018

 
Dimecres, 7 de març de 2018 a les 12 h
Palau Robert (Pg Gràcia 105).

Presentem l’Infonòmetre de Salut 2018 elaborat por Infoperiodistas i Acceso, amb el suport de la FAPE (Federación de Asociaciones de Periodistas de España) i ANIS (Asociación Nacional de Informadores de Salud).

La presentació anirà a càrrec de Rosa Romà, degana del Col·legi; Carolina López Nicolau,  directora d'Infoperiodistas i Jesús Belmez, director de Media Inteligence Acceso. 

L’objectiu d’aquest informe es valorar la relació entre les fonts d’informació del sector salut i els periodistes, per facilitar la labor de les redaccions dels mitjans de comunicació.

L’informe està format por una recerca que analitza dos àmbits. D'una banda, la percepció dels periodistes, recollida a través d’una amplia enquesta i de l'altra, l’anàlisi de les notícies publicades en els mitjans, com a indicador del comportament informatiu del sector.

Pots inscriure't a la presentació a través d'aquest enllaç
Subject: Creativity
Dijous, 8 de març de 9 a 14 h

CaixaForum 

Arriba una nova edició del Subject! Aquesta vegada es parlarà sobre les últimes tendències en creativitat.

Presentarà l'acte Joan Boluda i comptarem amb la participació de:

Bibiana Ballbè, de B*World 
Pau Garcia, de Domestic Data Streamers
Verònica Fuerte, de Hey Studio
Martin Verástegui i Erques Torres, de Snoop Barcelona
Noelia Morales, d'Anna Bonny 

 
Inscriu-te al següent enllaç.
Convocada la 8a edició del Premi Prat Gaballí
Data límit lliurament de treballs: 9 de març de 2018
 

Et recordem que el Col·legi ha convocat la vuitena edició del Premi Prat Gaballí pel foment de la recerca en Publicitat i Relacions Públiques.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és atorgar un únic premi a la tesi doctoral d’investigació sobre temes publicitaris, de relacions públiques, màrqueting, comunicació corporativa i comunicació digital que realitzi una major aportació pràctica al desenvolupament de la professió.

La dotació econòmica del premi és de 1000 euros. Així mateix s’editarà en format digital el resum del treball guanyador que es distribuirà gratuïtament entre els membres del Col·legi i estarà disponible al nostre web. A més, la persona premiada gaudirà d’un any de col·legiació gratuïta.

Els participants hauran de presentar els treballs a la seu col·legial com a màxim el divendres 9 de març de 2018. La resolució del jurat es farà pública durant el mes de maig de 2018.

Consulta les bases en aquest enllaç

Full d’inscripció 
Conferència
Mestres de la Comunicació 2017


Dilluns 12 de març 19.30 h
Auditori Blanquerna
Carrer de Valldonzella, 12

Els guardonats amb el Premi Mestres de la Comunicació 2017, ens donaran una classe magistral.
T'hi esperem!

Robert Rodergas Pagès Va ser director de publicitat de Gallina Blanca, director de l’agència Demer i més tard va fundar la seva agència, Rodergas, Barrera & Associats. Fundador i president de l’Asociación de Jóvenes Publicitarios Españoles.

Eloisa Alonso és consellera delegada de Hill + Knowlton Strategies a Espanya. Entra a formar part d’Hill Knowlton Strategies el 1989 en qualitat de directora i responsable de l’obertura de l’oficina de Barcelona. Una de les seves àrees de major experiència és la comunicació corporativa, especialment la comunicació en situació de crisi i la formació de portaveus d’alts directius de companyies nacionals i internacionals.
 

Agustí Pons i Mir va ser redactor d’El Noticiero Universal (1964-1976), d’Oriflama, de Destino i de l’Avui (1976-1996), on ocupava el càrrec de subdirector d’Opinió, Cultura i Espectacles. Del 1981 al 1984 va ser Cap del Gabinet de Max Cahner, conseller de Cultura en el primer govern de Jordi Pujol. És membre de l’AELC, del PEN català i del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i col·labora a les publicacions Avui, La Nació, Serra d’Or, Lletra de Canvi, El Temps i Debat Nacionalista.

Per a saber-ne més i inscriure't visita l'enllaç.

 

Notícies


 

La Mirada Indiscreta als continguts col·laboratius! 
 
El passat dijous, 22 de febrer es va realitzar al Palau Robert la desena sessió d’El Mirador Indiscret, sota la temàtica dels continguts col·laboratius. Les últimes tendències en aquest fenomen, les seves característiques i com està afectant la societat el fet de poder co-crear continguts digitals des de qualsevol lloc en qualsevol moment amb una audiència global són alguns aspectes que es van comentar en la sessió moderada per Maties Ramos, Insight Manager a Acceso qui va iniciar la sessió donant la benvinguda i presentant els ponents.

Àlex Hinojo, director d’Amical Wikimedia, Jose J. Priego, director de Vídeo Màrqueting a Easypromos i Alberto Alcántara,  meteorologia a TVC. (llegir-ne més…

Accedeix a la informació de les sessions del 2017 a través del següent 
enllaç.
 
Víctor Curto participa en la jornada sobre publicitat i imatge corporal: Mi cuerpo ¿Me gusta?

Víctor Curto, Director creatiu executiu i soci en WON i vocal de la Junta de Govern del Col·legi, va participar el passat 6 de febrer a la jornada sobre publicitat i imatge corporal organitzada per Mediacor.

El model de bellesa actual, extremadament prim i monocromàtic, és perjudicial, el més perillós que ha existit en la història, i està perjudicant en els nens, als quals cada vegada costa més acceptar la realitat del seu cos.

L'afirmació és de Sara Bujalance, directora de la Fundació Imatge i Autoestima, i resumeix bastant ben els arguments que es van escoltar en la jornada sobre Publicitat i imatge corporal: Mi cuerpo ¿me gusta?, organitzada fa uns dies per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) en el marc del projecte de recerca MediaCorp, que tracta d'ensenyar als nens a entendre millor la publicitat i la seva relació amb la imatge corporal.

Llegeix l'article sencer aquí.
 
 
Dóna un cop d'ull als següents estudis:

Et portem un recull d'estudis sobre audiències, inversió publicitària del darrer any, estereotips de gènere a la campanya 2017-2018 i més!


Estudi d'inversió publicitaria a Catalunya 2017


El passat dimarts 13 de febrer de 2018, l’Associació Empresarial de Publicitat va presentar l’Estudi de la Inversió Publicitària a Catalunya corresponent a l’any 2017. L’informe explica el comportament del mercat publicitari durant el darrer any.

Els estereotips de gènere en la publicitat de joguines durant la campanya 2017-18

L’informe analitza la presència d’estereotips de gènere en les campanyes publicitàries de joguines de Nadal, entre el 10 d’octubre de 2016 i el 6 de gener de 2017 a TV3, al Super3/33 i a 8tv.

10 tendències de Social Media que canviaran les estratègies de redacció en Social Media Màrqueting

Kantar Media ha presentat avui les 10 tendències de Social Media que canviaran l’estratègia de màrqueting de les companyies en aquest nou any.

Aquestes conclusions s’han basat en un estudi exhaustiu, que s’ha enfocat en els grans avanços que s’han produït des de la revolució tecnològica, un procés cada vegada més consolidat al món.


Com ha evolucionat el consum de mitjans en l’última dècada?

Quins eren els mitjans de comunicació amb major penetració fa 10 anys? I quant temps els dedicàvem al dia? Nova edició del ‘Marc General dels Mitjans a Espanya’, amb sèries històriques d’audiència de mitjans.

 
 
 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia 
del sector de la Comunicació

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dimarts, 27 de febrer de 2018
Dilluns, 26 de febrer de 2018
Divendres, 23 de febrer de 2018

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.

Harvard Deusto,
molt per descobrir!

Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. 

‘Newsjacking’, o cuando el don de la oportunidad trabaja a favor de una marca

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darreres edicions: 

Coco Place
 


CoCo Place és un espai de treball col·laboratiu, un espai que et proporcionarà la llibertat de treballar com a casa però amb tots els serveis que necessites d’una oficina professional.

L’acord amb Coco Place contempla un descompte del 10% sobre les tarifes que s’indiquen en el seu web, www.cocoplace.cat. Així mateix, com a promoció de benvinguda amb la contractació de tres mesos, te’n regala un.


Més informació a l'enllaç.

 


Frankenstein


15 % de descompte per a membres del Col·legi, màxim 2 entrades per col·legiat.

Teatre Nacional de Catalunya

Del 15/02/18 al 25/03/18


Torna el clàssic de Mary Shelley sobre un dels monstres més famosos de la història que mostra les tenebres d’una societat incapaç d’assumir la diferència.

Més info a l’enllaç.

 

 Girona Walks
 


 

Visita guiada pel barri vell on es visiten els llocs més emblemàtics de la ciutat. La visita inclou l'entrada al Monestir de Sant Pere Galligants i als Banys Àrabs.
No és necessària reserva prèvia.


Dies: Dimarts i dissabtes

Adreça: Berenguer Carnicer, 3

Hora de sortida: 12 h.

Idiomes:
Dimarts en castellà i anglès 
Dissabtes en català i anglès

Durada: 2 h.
Preu: 12 €
Menors de 14 anys gratuït.

Més informació a l'enllaç.

 

Els tres tombs


Tarragona
11 de març

Cercavila de carruatges i cavalls per diferents carrers de la ciutat. Benedicció dels animals, entrega dels records i de les típiques coques de Sant Antoni.

Més informació a l’enllaç.

 
 
 
 

 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.