Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
 
 

Notícies


 
La mirada indiscreta a les Sponsored Experiences
 
A la darrera sessió d’El Mirador Indiscret es va poder donar una mica de llum a les Sponsored Experiences i debatre les noves propostes d’activació de les marques.

A la sessió, es va parlar sobre la nova tendència d’apostar per patrocinis més integrats i menys intrusius i la importància de la compatibilitat de l’essència d’un esdeveniment amb una marca a més d’aportar exemples de casos reals sobre formes innovadores de patrocinar per ser notoris.

Aquesta sessió va estar moderada per Carolina Montolio, vocal de la Junta del Govern del Col·legi, i hi van participar Katia Colomer, Sponsorship Director a MKTG; Sandra Solé, Sponsorship al festival Cruïlla i Sergi Martínez, director de Màrqueting a Moritz.

Pots consultar aquí l’enllaç al post del web. Clica als següents enllaços si vols veure les fotos, el vídeo i els 10 punts clau. 
 
 
 
Tendències en comunicació i màrqueting 2018

La consultora de comunicació i transformació digital Best Relations presenta les noves tendències que marcaran el ritme del màrqueting en el 2018.
 
La comunicació del segle XXI necessita la mesura i l’anàlisi de dades, plataformes i codis, però també necessita l’art, el sentit de la bellesa i la proporció de les formes que donen experiència. D’aquesta manera comença un llibre que ens parla del pas del monitoratge per keywords al monitoratge de la veu, del blockchain, de l’Internet de les Coses, de la interacció multimodal i de la digitalització de les ciutats.
 
Pots trobar més informació a la nostra web

La inversió en exterior i digital s'equilibra

Segons l’últim estudi de l’Estudi General de Mitjans (EGM) de 2017, la televisió continua essent el mitjà de comunicació amb major audiència. Per darrere se situen els mitjans d’exterior i digital, que amb un 77,8% (un 4,3% més que en 2016) i un 75,7% (un 5,4% més) escurcen distàncies. 

En quarta posició es situa la ràdio
, amb una penetració del 59,3% i un descens del 0,9%, aconseguint 23.605.000 usuaris diaris. Li segueixen les revistes, amb un 32% de penetració, els diaris, amb un 24,3%, els suplements, amb un 8,7%, i el cinema, amb 3,9%.

Si vols saber més sobre la inversió en mitjans a aquest últim trimestre, clica aquí.

La televisió connectada no deixa de créixer
 
La inversió publicitària en televisió connectada a Espanya preveu un creixement de fins a un 24% entre 2017 i 2020, d’acord amb les dades de l’estudi de SpotX i la consultora MTM sobre l’ecosistema de publicitat de televisió connectada a Europa. La recerca, que analitza les tendències, facilitadores i barreres que afecten a la inversió publicitària en la TV connectada durant els propers anys, conclou que aquest sector tindrà una taxa de creixement anual composta del 24% durant els pròxims dos anys, passant dels 45 milions d’euros de 2016 a 105 milions d’euros el 2020.

Aquest fet es veu suportat per l’AIMC (Associació per a la Recerca de Mitjans de comunicació), que amb la 3ª Ona de l’Estudi General de Mitjans (EGM), posa en manifest que la televisió temàtica de pagament guanya en adeptes a la tradicional.

Si vols accedir a l’estudi complet, clica al següent enllaç


 
 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dilluns, 18 de desembre de 2017
Dimarts, 19 de desembre de 2017

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 

Harvard Deusto,
molt per descobrir!


Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. 

Quan eliminar una marca és una decisió acertada

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darreres edicions: 

_________________

Lectures recomanades: Tapas de Publicidad


 
L'Eva Santana és l'autora d'aquest llibre, que compta amb més de 100 imatges de campanyes cedides per agències, a més d'entrevistes a professionals del sector com Luis Bassat, Joaquín Lorente, Jordi Rosàs o Daniel Solana.

Més informació aquí.

Grimaldi Lines

Per a aquest cap d’any, Grimaldi Lines compta amb una oferta especial per a membres del Col·legi.  

Aquest descompte exclusiu es farà en camarots cuádruples o dobles des de 379€ i 499€ respectivament.

Pots trobar més informació aquí.

 

_________________

Avantatges i descomptes en esports i vacances
 

El Col·legi disposa d’acords amb Parador Canaro i Altiservice pels apassionats de l’esquí i l’snowboarding.

Aprofita aquesta experiència per parelles, amics, família i amants de la natura!

Els membres del Col·legi podeu gaudir d’una estada inoblidable, amb uns avantatges únics per l’hotel i l’esquí.

Per més informació visita el següent enllaç.

 
_________________

Assessorament professional gratuït per a col·legiats


 
El Col·legi ofereix servei de Coaching per a aquelles persones que vulguin iniciar un procés de comunicació i treball que les hi permeti, amb l’ajuda d’un entrenador, fixar metes i objectius, crear el seu propi pla d’acció i en el camí desenvolupar i millorar habilitats professionals.

Les persones interessades disposaran de 30 minuts d’una sessió exploratòria per definir entre tots dos la idoneïtat de començar un procés de coaching que permeti el canvi desitjat.

Les sessions es faran el primer divendres de cada mes a la seu del Col·legi, de 9 a 10 del matí.

Per a més informació, truca 
al 93 451 30 69 o fes clic aquí.

 Fira de Nadal a Tarragona

Des del 6 fins el 24 de desembre a la Rambla Nova de Tarragona hi trobaràs la Fira de Nadal de la ciutat, un espai ple de màgia nadalenca on es vendran tota mena d’articles de decoració festiva per a unes dates tan senyalades.

Tot un espai idíl·lic per passar una estona agradable amb família, que ofereix 
dues tradicions molt arrelades: el tió i els pessebres que s’exhibeixen en locals de diferents associacions i en parcs de la ciutat.

Les festes es completen amb diverses activitats nadalenques: representació dels Pastorets, cantades de nadales o el parc infantil de Nadal, entre d’altres. 


L'horari de la fira és de 9 a 21 hores. 

Per a més informació, visita aquest enllaç o contacta amb l’Ajuntament de Tarragona mitjançant el telèfon 977 296 100 o enviant un correu a turisme@tarragona.cat.

 
 

La ciutat dels somnis

La Ciutat dels Somnis, el nou Festival de la Infància, es realitzarà a Barcelona amb un centenar d'activitats per descobrir jugant 80 oficis i professions, enfocades per a nens de 4 a 12 anys i les seves famílies, entre el 27 i el 30 de desembre en el Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Els participants podran posar-se a la pell d'esportistes, presentadors de televisió, inventors, metges, cambrers, enginyers i dibuixants de còmic, entre d'altres, en un espai dissenyat com una "ciutat imaginària" amb 23 equipaments urbans en els quals jugar a ser adults.

Durant les quatre jornades, i amb un preu d'entrada de 6 euros, el festival s'omplirà de jocs, espectacles, música, esport, manualitats, invents, cercaviles, concursos i tecnologia, entre els quals podreu trobar un rocòdrom i una carrera d'obstacles.

La Ciutat dels Somnis, organitzada per la Fira de Barcelona, compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de Barcelona, així com altres entitats i centres formatius.

Per accedir a més informació, clica aquí

 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.