Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 

Notícies


 
La Mirada Indiscreta al Design Thinking

El passat dijous 21 de setembre va tenir lloc al Palau Robert la setena sessió d'El Mirador Indiscret que va poder donar una mica de llum al Design Thinking, un concepte innovador que està revolucionant les empreses i que té el consumidor com a centre de totes les estratègies empresarials d’èxit. A la sessió, que va estar moderada per Mercè Piera, vocal de la Junta del Govern del Col·legi, hi van participar Maria Santolaria, Head of Venture Design a Innocells; Anna Ripoll, fundadora d’Intuitiva i David Vilella, professional dedicat a la innovació oberta, els living labs i les mSchools. 
 
Si te la vas perdre, pots saber més al següent enllaç.
El Col·legi a favor de la democràcia, la llibertat d'expressió i en contra de l'ús de la violència
 
El Col·legi s’ha adherit al Manifest Col·legis X Referendum, signat per més de 90 col·legis i associacions professionals davant del Referèndum de l’1 d’octubre.

El Manifest demana que es faciliti i promogui un debat democràtic plural, en igual de condicions i sense amenaces, entre les legítimes opcions -Sí, No, Blanc o Abstenció- avui presents a Catalunya.

Així mateix que tots els ciutadans puguin exercir tots els seus drets democràtics, entre ells el de vot i el d’expressió, sense limitació i en llibertat. Pots consultar tota la informació
aquí.
 
 
D'altra banda, el Col·legi, conjuntament amb set entitats més, ha promogut un Manifest per a la llibertat de premsa i de comunicació – inclosa la publicitat – resultat de les darreres coaccions a periodistes, registres a redaccions i amenaces generalitzades als mitjans. A més, el 22 de setembre de 2017 es va dur a terme una concentració a Rambla Catalunya per reclamar la llibertat de premsa i de comunicació, conduïda per Jordi Évole i Mònica Terribas. 

Més informació en aquest
enllaç.

Des del Col·legi volem expressar la nostra condemna a qualsevol ús de la violència i en concret, a les tristes imatges de què vam ser testimonis durant la jornada de l’1 d’octubre. Per això, ens vam adherir a l’aturada general convocada per dimarts, 3 d’octubre, com a resposta a la repressió policial i en defensa de la democràcia.

XXa edició del Drac Novell
Data límit per presentar propostes: 3 de novembre. 

El Drac Novell International és un festival d’àmbit internacional per a estudiants i/o llicenciats en publicitat o comunicació de fins 2 anys després de graduar-se.

Aquest és l’únic festival del món dedicat exclusivament als estudiants de publicitat, el qual uneix l’àmbit empresarial i l’estudiantil.

Aquest any se celebrarà una nova edició del festival a la Facultat de les Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona durant els dies 23 i 24 de Novembre.

Vols participar? 

Troba més informació aquí.

MID Talent: Inspiració, Design Thinking i Networking

MID Talent és una iniciativa emmarcada en el MID Mercat d’Idees Disseny, un programa de pre-acceleració en emprenedoria creativa per a joves que t’ofereix inspiració, coneixement, col·laboració, design thinking, estratègia sostenible, networking, experiència i descobriment. 

Per a més informació, consulta el següent enllaç.
Trend-Score. Tendències d'inversió en mitjans 

La publicitat, les relacions públiques i el màrqueting recuperen la inversió en un 1,2%. No obstant això, pot apreciar-se un panorama desigual de polítiques d'inversió en comunicació, ja que es troben molt polaritzades. D'altra banda, la inversió en recerca ha crescut i ha disminuït el capital destinat a promoció.

Respecte als mitjans, la TV segueix sent el mitjà predilecte amb major ROI percebut. Malauradament, les expectatives per al segon semestre són desfavorables. Es preveu una reducció del pressupost especialment per ATL, categoria de mitjans convencionals de la qual es desvien partides que el 50% dels anunciants redirigeix a altres formats de comunicació com branded content o digital.

Visita el resum complet aquí.
 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació


 

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Divendres, 6 d'octubre de 2017
Dijous, 5 d'octubre de 2017
Dimecres, 4 d'octubre de 2017
Dimarts, 3 d'octubre de 2017
Dilluns, 2 d'octubre de 2017

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.

Harvard Deusto,
molt per descobrir!


Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. 

Happiness marketing: ¿de qué estamos hablando en realidad?

En el següent enllaç podràs consultar els articles que hem compartit amb vosaltres.

Articles Harvard Deusto 

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darreres edicions: 

ISDI: Màster en Internet Business
 


Ara, el Col·legi disposa d'un descompte especial del 10% a l'ISDI per tots aquells col·legiats que estiguin pensant en fer el pas definitiu en la seva transformació digital. El MIB (Master en Internet Business) de 450 hores de formació és una opció molt completa, dirigida per professionals d’internet.

Els col·legiats disposaran d'una admissió prioritària fins al 13 d’octubre. Sol·licita el teu descompte del 10% a la matrícula enviant un email a  jespin@colpublirp.com o trucant al 934 51 30 69.

____________________


Avantatges i descomptes d'oci i cultura

El Col·legi disposa acords amb myentrada.com, les llibreries La Capona (Tarragona) i llibreria 22 (Girona) i el club cultural TR3SC.

Troba els millors descomptes en espectacles i altres sectors d’oci al següent enllaç.

 Festival de Temporada Alta
 


Aquesta tardor Girona torna a convertir-se, un any més i per 26a edició, en la capital de les arts escèniques. Des de l’11 d’octubre fins al 10 de desembre, gaudeix d’una de les cites més esperades pels amants de la cultura, amb una programació transversal que concentra les millors propostes de teatre, dansa i creació contemporània. A més, comptarà amb altres propostes de música, cinema, un circ i activitats per a tota la família.

Troba tota la programació aquí.

 


 

III Ruta gastronòmica del torró i la xocolata a la pedra

 

Si ets amant del dolç, gaudeix durant el mes d’octubre de les creatives i delicioses propostes culinàries dels restaurants lleidatans a la 3era edició de la ruta gastronòmica del torró i la xocolata a la pedra. Podràs degustar diferents menús amb productes tradicionals del territori, elaborats especialment per l’ocasió, i conèixer noves receptes per a la teva cuina.

Per a més informació, contacta amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament d’Agramunt al 973391089, enviant un mail a turisme@agramunt.cat o bé a la pàgina oficial de l’esdeveniment.
 

 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.