Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats

 
El Mirador Indiscret
#7. Design thinking!


Dijous, 21 de setembre de 2017 a les 09.00 h
Check-in de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.
Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)
 
El design thinking es presenta com una metodologia per desenvolupar la innovació centrada en les persones, oferint una lent a través de la qual es poden observar els reptes, detectar necessitats i, finalment, solucionar-les. En altres paraules, el “design thinking” és un enfocament que se serveix de la sensibilitat del dissenyador i el seu mètode de resolució de problemes per satisfer les necessitats de les persones d’una manera que sigui tecnològicament factible i comercialment viable. 
 
Aquest serà el tema que tractarem a la propera sessió de #ElMirador Indiscret, moderat per Merce Piera, vocal de la Junta de Govern del Col·legi i on podrem comptar amb la participació de Maria Santolaria, Ventura Design d'InnoCells, Anna Ripoll, CEO and Experience designer a Intuitiva i David Vilella, mSchools Manager a GSMA.
 
Tota la informació de la sessió aquí.
Ja et pots inscriure aquí
 

Notícies


 
Critical PR in Food Communication and Social Media. The Case of European Food Safety and Promotion Authorities
 
Ja està disponible la versió PDF de la tesi guanyadora del VII Premi Prat Gaballí de Relacions Públiques. La guanyadora és Natàlia Lozano Monterrubio pel seu treball ‘’Critical PR in Food Communication and Social Media. The Case of European Food Safety and Promotion Authorities’’. El treball destaca per la metodologia correctament aplicada, pel seu marc teòric actual i per la seva aportació pràctica, ja que dóna a les empreses del sector una visió de tot un camp per treballar.

Si vols consultar la tesi en format PDF, visita el següent enllaç

 
 
Guia d'Estàndards i Bones 
Pràctiques de 
Visibilitat 
Publicitària On line

La CIP presenta la Guia d’Estàndards i Bones Pràctiques de Visibilitat Publicitària On line. Amb aquesta guia, eminentment pràctica, els anunciants espanyols busquen tenir un major control de l’eficàcia de les seves inversions en màrqueting digital, cada vegada més importants en les estratègies de marca.

Pots accedir a la Guia a aquest enllaç.
 

Informe sobre l'audiovisual a Catalunya

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya publica cada any l’Informe sobre l’Audiovisual a Catalunya, en què es fa una radiografia del sector des de la perspectiva legislativa, econòmica i empresarial, així com de l’oferta i del consum de continguts audiovisuals a la ràdio, televisió i internet. 

Consulta el darrer informe en el següent enllaç.

Estudi InfoAdex

El divuitè Estudi InfoAdex d'agències de mitjans 2017 analitza globalment als principals subjectes del sector publicitari amb els anunciants i marques per les quals treballen. L'estudi d'agències analitza la inversió publicitària gestionada per les agències, entenent com tal la repercussió econòmica de les campanyes i accions publicitàries fetes per les agències en els mitjans convencionals, en termes de la inversió controlada per  InfoAdex.

Accedeix al resum de l’estudi al següent enllaç.


 

Rànquing Best Global Brands 

 
El 17è informe Best Global Brands, elaborat per la consultora Interbrand, segueix dominat per Apple i Google per quart any consecutiu. Zara i Santander són, de nou, l'única representació espanyola entre les 100 marques més poderoses del planeta.

Pots veure més informació al següent enllaç.
 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació


 

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dimecres, 6 de setembre de 2017
Dimarts, 5 de setembre de 2017
Dilluns, 4 de setembre de 2017

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.

Harvard Deusto,
molt per descobrir!


Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. 

En el següent enllaç podràs consultar els articles que hem compartit amb vosaltres.

Articles Harvard Deusto 

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darreres edicions: 

Zonetacts
 El Col·legi té signat un acord de col·laboració amb Zonetacts, una app revolucionària basada en conversacions geolocalitzades entre persones que estiguin a prop i sense necessitat que es coneguin prèviament.

En el xat del Col·legi podràs realitzar accions de networking, trobar professionals per compartir projectes, trobar talent a la teva zona i altres possibilitats professionals.


Per més informació visita el següent enllaç.

 

____________________


Avantatges i descomptes sobre assegurances

 


El Col·legi disposa acords amb el Banc de Sabadell, amb la corredoria d'assegurances Broker's 88 i amb Regal, de Canal Directe de Liberty Seguros.


Per saber-ne més sobre aquests descomptes visita el següent enllaç.

 La gran aventura del Cacaolat
 El Museu del Joguet de Catalunya (Figueres) presenta una exposició sobre Cacaolat, marca pionera al món en la producció industrial del batut de cacau. Un producte que, amb 84 anys d’existència, ha viscut els grans esdeveniments històrics del moment (la guerra civil, la postguerra i les crisis econòmiques) i forma part de l'imaginari col·lectiu de diverses generacions de casa nostra.

Troba més informació aquí.


 


 

Fira Tàrrega
 


 

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb una programació eclèctica que inclou espectacles de sala i que posa una atenció especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.
 
 
Més informació al següent enllaç.
 

 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.