Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

Properes activitats

 


Participa en la votació dels Premis Impacte!
La votació està oberta fins a les 15 h. del divendres, 14 de juliol


Encara ets a temps de participar en la votació dels Premis Impacte 2017! 

Com a membre del Col·legi, el teu vot val per dos ;) 

Com ho has de fer?
Recupera el mail que et vam enviar: 
De: Votació Premis Impacte (info@colpublirp.com)
Data: 20-06-2017.
Assumpte: Tu decideixes els Premis Impacte 2017. Vota!

En aquell correu expliquem pas a pas el què has de fer per poder donar el teu vot. Si tens algun problema, ens ho comentes i mirem de resoldre'l. (info@colpublirp.com; 93 451 30 69; 639 445 039).
  • Finalistes Premis Impacte Comercial són: Ametller Origen, Gas Natural Fenosa i Audi.
  • Finalistes Premis Impacte Social: Oxfam Intermon, Turisme de Catalunya i Casa Batlló.
  • Finalistes Premis Impacte Innovació: Deliberry, Tviso i Vilynx.
Troba tota la informació de les campanyes i el motiu pel qual opten al premi a votaciopremisimpacte.colpublirp.com

Participa i comparteix amb el teu entorn la votació dels Premis Impacte, perquè la selecció dels guanyadors, depèn de tots!
Festa d'Estiu
4a edició Premis Impacte
Dimecres, 19 de juliol, a les 19.30 h a l'Espai Pujades 350. 


Ja arriba la Festa d’Estiu i amb ella la quarta edició dels Premis Impacte on donarem a conèixer les tres campanyes guanyadores de cada categoria: comercial, social i innovació. També, lliurarem els premis Joves Creatius i coneixerem els seus autors. També sabrem quin professional és el mereixedor de la distinció de Membre d'Honor del Col·legi. 

Estiu, bona música, bona teca i la millor gent passant-s'ho bé en una terrassa espectacular.


Així serà la Festa d'Estiu d'aquest any. Te la perdràs?


 
Cal inscripció prèvia. Places limitades 

Notícies


 
 
 
La mirada indiscreta a la comunicació en l'era de la postveritat

El tema que ha tancat aquesta la darrera sessió d’El Mirador Indiscret abans de l’estiu, ha estat la comunicació en l’era de la postveritat. El 29 de juny, al Palau Robert, hem pogut donar una mica de llum a aquest concepte triat com a terme de l’any 2016 pel Diccionari Oxford.

Aquesta sessió, conduïda per Carolina López Nicolau, membre de la Junta de Govern del Col·legi, va comptar amb la participació d'Enric Sierra, director adjunt de La Vanguardia, Juanjo Duelo, director general de DR Healthcare i Conchita Negueruela, directora de 3lemon.

Si no vas poder assistir, tens l’oportunitat d’accedir a tota la informació de la sessió a través del següent enllaç: La comunicació en l'era de la postveritat.

 
Troba nous clients i col·laboradors pel teu negoci a Zonetacs
 

Presentem l’acord del Col·legi amb Zonetacts, la primera app de networking 24/7, premiada com a “Millor app del 2017” als Premis Cactus.

Zonetacts permet que trobis gent rellevant per tu, sigui perquè ara mateix està a prop teu o perquè esteu en un mateix xat que us interessa.

 
Alguns dels valors diferencials de Zonetacts sobre altres apps de xat són:
- La cura de la teva PRIVADESA (no comparteixes mai el teu telèfon ni dades de contacte amb ningú)
- Els xats poden estar GEOLOCALITZATS en un lloc perquè les persones que siguin allà puguin entrar i sortir del xat
- Maximitza les OPORTUNITATS de connectar amb gent que t’interessa (sigui pel lloc o per compartir la mateixa conversa).
 
A partir d’avui mateix, ja pots descarregar-la, des del teu dispositiu Apple o Android, i entrar al grup de xat del Col·legi (dins l’app, anar a l'apartat Discover -> clic al banner del Col·legi) per trobar-hi altres membres del Col·legi i professionals de la comunicació de Catalunya amb qui treballar i trobar oportunitats de negoci.
 

Congrés de les Professions 2017

Aquesta setmana ha finalitzat el Congrés de les Professions organitzat pels col·legis professionals que formen part de La Intercol·legial.

Ha estat un esdeveniment vertebrador de l'entorn dels Col·legis.

Des del 31 de maig i fins al 4 de juliol han tingut lloc més de 100 actes per tractar de manera general o des de les 6 sectorials, actes i jornades per compartir coneixement, visió i oportunitats davant de nous escenaris


 

Jornada dels Col·legis de la Comunicació


Els Col·legis Professionals de la Comunicació de Catalunya (Col·legi de Periodistes, Col·legi Professional de l’Audiovisual i Col·legi de Disseny Gràfic) juntament amb el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques va celebrar la Jornada dels Col·legis de la Comunicació el passat 14 de juny a la Sala d’Actes de la seu del CPAC per tractar temes d’actualitat que preocupen a tot el sector.

Els degans dels quatre Col·legis, van iniciar la Jornada amb unes paraules de benvinguda. La nostra degana, Rosa Romà, va exposar en la seva intervenció els temes que preocupen actualment en l'àmbit de la Comunicació.

La Jornada formada per tres taules, va tractar a fons temes tan interessants com els drets d'autor i dret connexes, els reptes i oportunitats de la indústria de la comunicació i el valor de la marca, taula que va comptar amb la participació del nostre col·legiat Guillem Recolons.

El nostre vicedegà de Publicitat, Víctor Curto, va representar el nostre Col·legi en el dinar que va tenir lloc durant la jornada amb els ponents i membres de Junta dels diferents col·legis que integren la sectorial de la Comunicació. 


 

Jornada de Cloenda 


La Jornada de Cloenda es va celebrar el passat dimarts, 4 de juliol, i es van presentar les conclusions del Congrés de les Professions i va comptar amb ’assistència d’autoritats del Govern de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i de  l’Ajuntament de Barcelona.

El Congrés ha servit d'escenari per a la projecció social dels Col·legis i dels seus professionals. 

 
Reunió del Jurat del 5è. Concurs de Joves Creatius
 
El jurat del concurs de joves creatius es va reunir el passat 21 de juny per decidir les campanyes guanyadores d'entre totes les propostes presentades.

Els guanyadors i l’entrega de Premis es donaran a conèixer a la Festa d’Estiu que se celebrarà el pròxim 19 de juliol de 2017 a les 19.30 h a l’Espai Pujades 350.

El jurat d'aquesta edició ha estat format per les següents persones: 

Montse Blanco, Directora de Publicitat i Imatge Corporativa de Fundació Bancària La Caixa; Joan Colom, Subdirector General de Drogodependències de la Generalitat de Catalunya; Guillem d’Efak Fullana, Responsable de Comunicació Estratègica. Departament de Salut; Noelia Fernández, Directora Creativa Manifiesto; Albert Gimeno, Adjunt a Direcció Comercial. Branded Content i esdeveniments Grup Godó; Sr. Isahac Oliver, Director Creatiu Executiu de & RosàsAntoni Molons i Garcia, Secretari de Difusió i Atenció Ciutadana. Generalitat de Catalunya; Victor Morales, Soci Paradigma Barcelona; Micky Ribera, Soci co-fundador i CEO de BeAgency; Rosa Romà, Degana del Col·legi; Ramon Caba, Director Creatiu de Proximity; Aleix Satorras Mas, Director General. Evil LovePilar Solanes, Cap del Departament de Salut – Ajuntament de Barcelona; Maribel Pasarín, Directora Observatori de Salut Pública – Ajuntament de Barcelona; José Luis Castaño, director comercial de JC Decaux i Víctor Curto, secretari del jurat i vicedegà del Col·legi. 


Aquesta cinquena edició compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social Fundació “la Caixa”, JC Decaux i Nouvolodesign.
 

Celebrada la Junta General Ordinària
 
El passat 8 de juny vam celebrar la Junta General Ordinària del Col·legi, en la que hi poden participar totes les persones col·legiades.

La Junta General va aprobar la memòria d'activitats del 2016, la liquidació dels pressupostos del 2016 i es va presentar el resultat de l'auditoria. Així mateix es va aprobar la quota col·legial, que no varia, els pressupostos del 2017 i es va presentar el pla d'activitats d'aquest any. 
 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació
 


 


Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.


Darreres edicions: 

Edicions anteriors


Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 


 

Harvard Deusto,
molt per descobrir! 

Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. (CANVIAR L'ENLLAÇ)

Dossier: Visual Marketing. Cuando una imagen vale más que 140 caracteres


Edicions anteriors

_________________


Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC


Darreres edicions: 

 

Edicions anteriors

 Sessió gratuïta de coaching per a professionals de la comunicació

 

El Col·legi ofereix servei de Coaching per a aquelles persones que vulguin iniciar un procés de comunicació i treball que les hi permeti, amb l’ajuda d’un entrenador, fixar metes i objectius, crear el seu propi pla d’acció i en el camí desenvolupar i millorar habilitats professionals.

Per a més informació consulta l'enllaç.

____________________

Llibreria La Capona - Tarragona A La Capona promouen la lectura: compten amb un fons literari molt ampli, en el qual destaquen les novetats més rellevants del mercat, per fer arribar al públic de totes les edats, pensaments i corrents literaris que els llibres ens ofereixen.

El Col·legi concedeix un descompte del 5% a aquells col·legiats que s’acreditin com a tals. 


Per a més informació consulta l'enllaç.

____________________

Pàrquing SABA


 

L'acord de col·laboració amb Saba permet als membres del Col·legi gaudir de descomptes en els seus pàrquings.

. 7% de descompte sobre la tarifa de rotació.
.15% de descompte per a noves altes a qualsevol modalitat d’abonament.
.Fins a 60% de descompte a la tarifa de rotació. Val d’hores que es presenten en paquets de 10 unitats (Format de 6, 8, 10 o 12 hores)
.0,25 euros/hora Pack Nocturn. Preu especial als vals nocturns (20 a 2 h.) Es presenta en packs de 25 unitats. Per 6,25 euros disposa de 25 hores d’aparcament.


Per a més informació, contactar amb el Col·legi: 93 451 30 69
 

 Diversos itineraris els vespres de juliol al voltant del Parc Güell
Una de les joies que va deixar Antoni Gaudí a la ciutat de Barcelona és el Parc Güell, a la part alta de la ciutat. Aquest mes de juliol el Museu d'Història de Barcelona (MUHBA) ofereix diverses opcions de conèixer aquest espai, des de diferents vessants, i a més a més de manera gratuïta.
 
Cerca el que més t'agradi al següent enllaç. 

 


 

Bus turístic de l'estiu 2017 amb entrada gratuïta al Castell dels Templers fins al 11 de setembre


Per aquesta temporada d'estiu està prevista la Ruta Verda a les 10.00h, 11.00h, 12.00h, per poder visitar de forma gratuïta el Castell dels Templers de Gardeny i l'Arborètum: jardí botànic de Lleida.

Consulta més informació a l'enllaç.

____________________

Inauguració de l'exposició col·lectiva "Sortir-se de la línia"
 


 


L'exposició serà del 16 de juny a l'11 de setembre de 2017 al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar i al Bòlit_StNicolau. “Sortir-se de la línia” s’ha realitzat en coproducció amb el MAC Mataró Art Contemporani on té previst d’inaugurar-se el 2018.

Aconsegueix la teva entrada en el següent enllaç

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.