Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats

 
Reserva't a l'agenda
Dijous, 25 de maig, de 9 a 11 h.
El Mirador Indiscret.
La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts
 
Propera sessió: 
Dijous, 25 de maig de 2017 a les 9 h (check-in de 08.30 a 09.00 h) 
Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

 
Fes la reserva a la teva agenda. 
Próximament t'enviarem tots els detalls! 

Vols saber més d'El Mirador Indiscret? Aquí tens l'històric.
5è Concurs de Joves Creatius 
Alcohol & binge drinking 
Data límit: 14 h del 15-05-2017

Oberta la convocatòria de la 5a edició del Concurs de Joves Creatius que enguany tractarà sobre l’alcohol i el binge drinking. L’objectiu d’aquest concurs és fer reflexionar sobre els riscos associats al consum intensiu i en poc espai de temps*  d’alcohol  (*és a dir, binge drinking) i sobre les estratègies per reduir-los. 

Tens fins a les 14 h del 15 de maig del 2017 per presentar la teva proposta.
. Consulta el web del concurs: www.concursjovescreatius.cat
. Consulta les bases AQUÍ
. Consulta el briefing del concurs AQUÍ
. Descarrega la butlleta de participació AQUÍ 

ANIMA'T A PARTICIPAR!

Subject: Fashion
Dijous, 11 de maig de 2017
De 10 a 14.00 h. 
Museu del Disseny de Barcelona

 
El pròxim 11 de maig es realitzarà la segona sessió del Subject d'aquest any. Centrada en el món de la moda, la conferència es realitzarà al Museu del Disseny de Barcelona, situat a la Plaça de les Glòries. 

En aquesta edició comptarem amb professionals relacionats amb el món fashion com per exemple els bloguers Pau Relats & Víctor Fernandez que ens parlaran sobre l'street wear, qui són, què fan, a què es dediquen i on volen arribar i Catalina Agudelo, del departament de moda d'Arenalia, que explicarà les funcions i realitats d'una agència de moda i analitzarà dos casos pràctics.  

Fes la teva inscripció aquí


 
Ruta Maçònica
Divendres, 12 de maig de 2017, a les 17.00 h
Preu: 12 €

 

Des del Col·legi hem organitzat una ruta molt interessant pels carrers de Barcelona. Es tracta d'una ruta que realitzarà l'escriptor David Revelles per la Barcelona maçònica, d'una durada de 3 hores aproximadament, que ens farà descobrir la ciutat des d'un altre punt de vista.

Aquesta ruta, aproximació històrica i cultural a la francmaçoneria des dels orígens medievals fins als nostres dies, és una invitació única per descobrir els veritables secrets maçònics de Barcelona.

Per a més informació consulteu l’enllaç
Per reservar plaça envia un correu a jespin@colpublirp.com

Notícies

 
 
La mirada indiscreta als influencers
 
El dijous 27 d’abril es va realitzar  la quarta sessió d’El Mirador Indiscret, centrada en el món dels influencers i la seva relació amb les marques.

La sessió va iniciar amb la intervenció d’Oscar Iniesta, vicedegà del Col·legi i fundador d’Arenalia i va continuar amb les ponències d'Arantxa Pérez, Directora General d'Influgency, Jaume Rojo, youtuber amb el nom de Rush Smith i Amets Uriarte, Digital Acceleration Team Manager de Nestlé Espanya.

Tots quatre van reflexionar sobre la tendència creixent dels influencers i van donar els seus punts de vista, recalcant tots que els influencers són una realitat. 
 
Si no vas poder assistir, tens l’oportunitat d’accedir a tota la informació de la sessió a través del següent enllaç: Influencers: mite o realitat. 
 


Subject 2017
Art&Copy

Ha tornat el Subject. La primera sessió, dedicada a l'Art & Copy, es va celebrar el passat dijous, 20 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.

En aquesta ocasió hem comptat amb la col·laboració de cinc professionals vinculats a aquest món: Noelia Fernández de Manifiesto, Dan Peisajovich de Complot Escuela de Creativos, Mabel Mas, de Time Out Barcelona, Cesca Jiménez de Copy Trade i Enrique Muda d'Editorial Malpaso. Aquesta edició també va comptar amb la participació de la degana del Col·legi, Rosa Romà, que va obrir el torn de ponències.

Si vols saber més d'aquesta edició del Subject pots consultar el resum de la sessió a la web: Art&Copy.


 
Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte
Dimarts, 16 de maig de 2017, a les 19.30 h
Auditori de Foment del Treball Nacional
(Via Laietana, 32. Barcelona)

El Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte se celebrarà el proper dimarts, 16 de maig. Aquest premi pretén ser una plataforma de reconeixement del comprimís de la comunicació en general i de la publicitat en particular amb tots aquells que des de qualsevol àrea de la creativitat han transcendit en el seu paper a la història i han transformat la manera de pensar i viure de la gent; entre ells, la manera de pensar i viure dels publicitaris.

Aquest any els guardonats són Rosa Oriol i Salvador Tous, el matrimoni propietari de Tous.
L'acte es realitzarà a les 19.30h a l'Auditori de Foment del Treball Nacional. 


Per assistir a l'acte es prega confirmació al 93 467 12 30 o a laura@associaciopublicitat.com 
 
Vols més anunciants, agències o clients?

Dimecres, 10 de maig de 2017
a les 16 h a l'Associacio Empresarial de Publicitat
(València,227, 1r 1a) 
Inscripció gratuïta


 
Vols més anunciants, agències o clients? Andoni Rodríguez, especialista en Estratègia, Eficàcia i Planificació Comercial B2B, 2.0 (consultor, formador i conferenciant), dóna la solució en la conferència que realitzarà el proper dimecres, 10 de maig.  

La solució és el ARDG Mètode, que és la metodología que permet combinar el curt amb el mig termini i aconseguir resultats concrets de nous anunciants o un augment de la facturació.
 
Confirma la teva assistència trucant al 93 467 12 30 o envia un correu a info@associaciopublicitat.com.
     

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Divendres, 28 d'abril de 2017
Dijous, 27 d'abril de 2017
Dimecres, 26 d'abril de 2017
Dimarts, 25 d'abril de 2017

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 


 

Harvard Deusto,
molt per descobrir!

Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. 

The New Normal: ROI, inversión publicitaria y revolución digital.

Edicions anteriors

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg
Darrera edició: 

Núm 220. 28 d'abril de 2017
Núm 219. 21 d’abril de 2017.

Edicions anteriors

 Registre de campanyes. Ara també pots fer el registre online
 


El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya ofereix el servei de Registre de campanyes als col·legiats, un servei en què podràs registrar les campanyes de publicitat i de relacions públiques i deixar en dipòsit els documents que cregui oportuns del projecte de campanya que vulgui presentar davant de tercers.

Si amb posterioritat es tingués coneixement de campanyes amb similituds essencials a les prèviament dipositades, el sobre dipositat al Col·legi o arxius digitals serviran d’element probatori davant de qualsevol utilització indeguda i davant les instàncies que procedissin.

Més informació a l'enllaç.

 

____________________

Pòlissa de responsabilitat civil


El Col·legi ha arribat a un acord amb la correduria d’assegurances Broker’s 88 per tal d’oferir als membres del Col·legi una pòlissa de responsabilitat civil en unes condicions molt avantatjoses, per a Societats Professionals.

Per a més informació, truca'ns o envia un mail a info@colpublirp.com.


 

 Exposició sobre el Mediterrani
 

El Caixafòrum de Tarragona ha inaugurat una exposició temporal que es pot visitar fins al 30 de juliol, on ofereixen una perspectiva àmplia del Mediterrani, com una àrea biològicament fascinant, tot i que, avui dia, diversos factors n’amenacen seriosament la sostenibilitat mediambiental. La visita a l’exposició et permetrà conèixer quin ha estat el passat d’aquest mar, comprovar quin n’és el present i veure quins reptes se’ns plantegen per a la seva sostenibilitat pensant en el futur. Més informació a l’enllaç.

Pots trobar més informació a l’enllaç.

 


 

 Jardí botànic de Lleida


A partir d’aquest diumenge 7 de maig, el Jardí Botànic de Lleida serà gratuït cada primer diumenge de mes. L'Arborètum Dr. Pius Quer i Font és un espai únic de gairebé 7 hectàrees de terreny, on es pot trobar una completa col·lecció de plantes vives de més de mig miler d’espècies d’arbres i arbusts, ordenades segons el bioma de la Terra en què viuen. Per a més informació consulteu l’enllaç. 

Pots consultar més informació  enllaç.

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.