Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats

 
Reserva't a l'agenda
Dijous, 30 de març, de 9 a 11 h.
 
El Mirador Indiscret.
La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts

 
3a. sessió:
Dijous, 30 de març de 2017 a les 9 h (check-in de 08.30 a 09.00 h) 
Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

 
Fes la reserva a la teva agenda. 
Properament t'enviarem tots els detalls! 
 
eShow Barcelona
22 i 23 de març
Fira de Barcelona 


Els pròxims 22 i 23 de març  a la Fira de Barcelona se celebrarà una nova edició de The eShow, una fira i congrés professional sobre eCommerce, Digital Marketing, Hosting & Cloud, Social Media, Mobile i Internet of Things.

En aquesta edició es duran a terme activitats com RebelTalks, el Net Fashion Forum o una competició d’start-ups.

Respecte als ponents d’aquest any, hi haurà professionals del sector com Clément Marty, director de màrqueting digital i innovació de Carrefour, Nono Ruiz, CEO i director creatiu i de màrqueting de Chicfy, Oscar Pierre, CEO i co-founder de Glovo i Ernesto Caccavale, Business Development Director Espanya i Portugal d’Alibaba Group.

Com a membre del Col·legi, podràs disposar d'una invitació. Properament te la farem arribar per correu electrònic. 
Per a més informació consulta l’enllaç.

Notícies


 
 
 
La mirada indiscreta a les start-ups

El passat dijous 23 de febrer es va dur a terme la segona sessió d’El Mirador Indiscret, centrada en aquesta ocasió en el món de les starts-ups. La taula rodona va comptar amb la participació de Francesc Grau, CEO de Zonetacts, Micky Ribera, de BeAgency i Oriol Solé, de Tviso amb Alex Marquina com a moderador. 
 
Si no vas poder assistir, tens l’oportunitat d’accedir a tota la informació de la sessió a través del següent enllaç: Ecosistema Start-up: un impuls pel màrqueting del Segle XXI.
 

Participem en el debat "La influència de l’opinió pública sobre la comunicació corporativa"

Dins dels actes de celebració dels 125 anys de les relacions públiques modernes, el passat 22 de febrer l’ACCIEP va realitzar la darrera sessió del Cicle Edward Barneys parlant sobre “La influència de l’opinió pública sobre la comunicació corporativa”.  
 
La degana del Col·legi, Rosa Romà va participar en aquesta taula rodona. En la seva intervenció va parlar sobre el màrqueting i la comunicació corporativa en les institucions públiques, donant alguns exemples del que es realitza en aquest sentit a la Vall d’Hebron. 
 

Presentat l'Estudi de la Inversió Publicitària 2016
 

L’Associació Empresarial de Publicitat va presentar l’Estudi d’inversió publicitària a Catalunya i a Espanya corresponent a l’any 2016. Durant la presentació es van donar una sèrie de dades que mostraven com la inversió publicitària ha pujat un 4,1% en total, excepte en mitjans impresos com la premsa i els mitjans exteriors, on la inversió ha disminuït.

Pots consultar l’estudi en el següent enllaç.


 

David Revelles i l'Armada Invencible

Sopar literari amb David Revelles, autor de "En los confines de Hibernia. Tras la Leyenda de la Armada Invencible en Irlanda". Dimarts, 28 de febrer de 2017, a les 21 h. al restaurant Núria.

Un grup de col·legiats van compartir taula amb David Revelles, periodista i escriptor, autor del llibre "En los confines de Hibenia. Tras la leyenda de la Armada Invencible en Irlanda".  La derrota de l'Armada Invencible va ser la protagonista de la vetllada en la qual l'autor va explicar nombrosos detalls del que va succeir durant el trajecte de l'Armada Invencible a la conquesta d'Anglaterra i va comentar quines conseqüències històriques haurien tingut lloc de no haver estat derrotada. A més de diferents anècdotes, va posar de manifest la vinculació que es va establir entre Irlanda i Espanya arran d'aquest fet.

Una interessant lliçó que a més va combinar amb diverses curiositats sobre la ciutat de Barcelona. I és que David Revelles, ha creat i dissenyat rutes turístiques temàtiques de Barcelona com la mèdica, hotels històrics o la Barcelona Maçònica de la que estem preparant una visita exclusiva per als membres del Col·legi. Seguirem informant.

 
Sitges Next
Festival of innovation in communication
5 i 6 de maig de 2017


Obertes les inscripcions
Sitges Next crea la llista Next to Watch 2017, que honrarà els millors treballs nacionals en innovació inscrits en el festival. Una llista dissenyada pel jurat de l'edició 2017, que distingeix i dóna valor al treball dels seus protagonistes, i que serà presentada a la cloenda del festival.

Què es pot inscriure?
Idees associades a la comunicació de marca i les solucions de negoci, en què la creativitat i la innovació en l’ús de tecnologia, data, plataformes o nous processos juguin un paper rellevant.
Això inclou des de webs a instal·lacions, experiències de RV, aplicacions, campanyes digitals, social media, innovació de producte… idees que provinguin d’agència, de client, de creadors digitals, d’emprenedors…

Preu de la inscripció: 90 euros per peça.
Per cada tres peces inscrites, la quarta surt gratuïta. El període d'inscripcions finalitza el 20 d'abril

Consulta les bases 
Educafestival
Premio Especial Joven Talento


Educafestival, el I Festival Internacional de Publicidad Educativa presenta el seu Premio Especial Joven Talento.

El premi va dirigit a estudiants i joves menors de 28 anys. El Premio Especial Joven Talento, consisteix en resoldre el repte: “Recreos Felices”, que té com a objectiu premiar la millor campanya de sensibilització en la comunitat docent que ajudi a tenir més present la realitat de la integració dels alumnes en els patis.

El termini d’inscripció finalitza el 20 d’abril.
Tens tota la informació a www.educafestival.com
Consulta les bases
     

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dimecres, 1 de març de 2017
Dimarts, 28 de febrer de 2017
Dilluns, 27 de febrer de 2017
Divendres, 24 de febrer de 2017

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 


 

Harvard Deusto,
molt per descobrir!

Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. 

- El "packaging" que viene

Edicions anteriors

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg
 


Darrera edició: 

Núm. 212. 24 de febrer de 2017. 
Núm. 211. 17 de febrer de 2017. 

 

Edicions anteriors

 Descompte Apple


Si necessites renovar el teu ordinador o simplement vols comprar-te alguna cosa nova, els col·legiats disposen de descomptes i preus especials en tots els productes Apple (excepte l’Iphone). A més, també pots comprar productes revisats amb preus encara més baixos i amb tota la garantia Apple o sol·licitar assistència professional i tècnica a la botiga de Passeig de Gràcia (Barcelona).

Consulta la pàgina web per a més informació. 

____________________

Descompte a Sercotels Hotels


Si ja estàs pensant en les vacances de setmana santa, per ser membre del Col·legi pots gaudir d’un 15% de descompte als hotels de la cadena Sercotels, amb establiments a Espanya, Portugal, Itàlia, Cuba, Ecuador i Panamà. A més, per als col·legiats que viatgin regularment per feina, ofereixen la possibilitat de col·laboració amb tarifes especials o negociades adaptades a les necessitats de cada empresa.

Per a més informació consulteu la pàgina web.

 Exposició Roca Barcelona Gallery


A partir del 8 de febrer de 2017, a la Roca Barcelona Gallery pots trobar l’exposició “Una història compartida. La marca a través de la comunicació”. Per motiu del centenari de la fundació Roca, aquesta galeria ha organitzat una sèrie d’exposicions centrades en la història de la comunicació i dels productes Roca al llarg de les últimes deu dècades.

Més informació al següent enllaç.

 


 

Exposició
"Joguets i cinema"


Al Museu del Joguet de Catalunya pots trobar una exposició sobre els protagonistes de les pel·lícules realitzades per les grans productores de cinema de Hollywood. Aquests mites cinematogràfics van establir un fort vincle amb l'espectador. Tal és així que entre el 1920 i el 1940 la imatge dels personatges cinematogràfics més populars es van plasmar en joguets i jocs. El merchandising i el consum de masses era ja una realitat als Estats Units i per això calia aprofitar-ho al màxim, cosa que avui dia continua produint-se i a l’exposició podràs trobar l’explicació d’alguns dels casos més paradigmàtics de la relació cinema i joguet.

Més informació al següent enllaç.

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.