Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats

 
"El mirador indiscret.
La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts"

 
2a. sessió: Ecosistema start-up: un impuls pel màrqueting del segle XXI. 
Dijous, 23 de febrer de 2017 a les 9 h (check-in de 08.30 a 09.00 h) 
Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

 
Per aquesta 2a sessió, sota el títol "Ecosistema start-up: un impuls pel màrqueting del segle XXI" comptarem amb Francesc Grau, Micky Ribera i Oriol Solé. 

El pròxim dijous dia 23 de febrer de 2017 a les 9 h, organitzem una nova sessió d'El Mirador Indiscret. En aquest segon esmorzar, donarem una mirada general al fenomen start-up, coneixerem per què ha esdevingut aquest nou model econòmic, quins són els seus fonaments i com desenvolupen estratègies de màrqueting diferenciades i parlarem del cas d’una start-up catalana que revolucionarà el mercat audiovisual amb el seu agregador i com afronta la seva internacionalització.

Al finalitzar la sessió, t'oferim espai de networking acompanyat de cafè i pastes. 

Més informació 
T'hi apuntes?

 
Sopar literari
amb David Revelles


Dimarts, 28 de febrer a les 21 h. 
Restaurant Núria 
Preu tiquet sopar: 20 euros 


Inscriu-te aquí 

El pròxim 28 de febrer a les 21.00 h se celebrarà un nou sopar literari a l’emblemàtic restaurant Núria de La Rambla amb David Revelles, periodista i autor de “En los confines de Hibernia. Tras la Leyenda de la Armada Invencible en Irlanda”.

Durant el sopar explicarà un grapat d’històries protagonitzades per personatges fascinants i parlarà sobre les darreres troballes dels arqueòlegs irlandesos de vaixells.


Per a més informació, consulteu l'enllaç.

Notícies


 
 
 
La mirada indiscreta a David contra Goliat 

Dijous 26 de gener es va dur a terme la primera taula rodona de la nova activitat que ha posat en marxa el Col·legi, El mirador indiscret, un cicle de taules rodones que permeten crear debat al voltant dels temes més rellevants de la nostra professió.

En la primera jornada, conduïda per la degana del Col·legi, Rosa Romà, vam comptar amb la participació de 
Javi Creus, fundador d’Ideas For Change i creador de Pentagrowth, Marc Elena, fundador i CEO de Adsmurai i per últim Andrés Costa, marketing manager de Monster Energy.

Si et vas perdre la primera sessió, tens l'oportunitat de llegir la informació sobre l'acte, accedir als 10 punts clau i veure els vídeos dels ponents i les imatges a través del següent enllaç:  
David contra Goliat: la comunicació que funciona més enllà de convencionalismes. 

Llibre Blanc de l'Audiovisual de Catalunya

El passat 23 de gener, Neus Munté, consellera de la presidència, Carme Forcadell, presidenta del Parlament i Roger Loppacher, president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya va presentar el Llibre Blanc de l’Audiovisual de Catalunya.

Aquest llibre realitza una radiografia del sector audiovisual i analitza i tracta els reptes del futur del sector, com per exemple el de garantir la sostenibilitat econòmica dels mitjans públics, enfortir les indústries audiovisuals catalanes i plantejar escenaris de futur per als mitjans locals.

L’elaboració d’aquest llibre ha suposat dos anys de feina i ha comptat amb la participació del conjunt del sector audiovisual, de la Secretaria de Comunicació del Govern i amb un servei complementari de recerca, processament i valoració de dades.

En el següent enllaç podreu veure el llibre
Llibre Blanc de l'Audiovisual de Catalunya

Programa Consolida't
Assessorament i formació per a professionals autònoms

Si ets autònom i vols impulsar la teva activitat professional, el Col·legi de Periodistes posa al teu abast un programa d’assessorament i de formació especialitzat gratuït durant tot un any.

Aquest programa es basa en sessions de consultoria individual i cursos en grup durant 10 mesos, on els membres del Col·legi reben formació en gestió empresarial, aspectes jurídics, gestió comercial, elaboració de pressupostos, màrqueting digital, entre d’altres, i un assessorament personalitzat, amb l’objectiu d’enfortir, millorar  i consolidar el seu negoci o de reinventar-lo. S’inclou un diagnòstic inicial de la situació del  negoci, un pla de treball i unes estratègies a seguir per millorar l’activitat.

Per a més informació, consulta l’enllaç. 
 
Presentació a l'ESRP dels treballs dels alumnes de quart curs. 
 
Els alumnes de quart curs de l’Escola Superior de Relacions Públiques van presentar el passat 19 de gener els seus treballs sobre el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya.

Dos grups diferents van estar treballant des de setembre en una campanya tant de publicitat com relacions públiques i van presentar els resultats davant de membres del Col·legi.

 

Informes d'interès sobre el sector 

     

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dijous, 9 de febrer de 2017
Dimecres, 8 de febrer de 2017
Dimarts, 7 de febrer de 2017

Dilluns, 6 de febrer de 2017

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 


 

Harvard Deusto,
molt per descobrir!

Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents articles amb referència al Sector de la Comunicació. 

-Caso Nivea: Una campaña reconfortante

Edicions anteriors

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg
 


Darrera edició: 

Núm. 209. 3 de febrer de 2017. 
Núm. 208. 27 de gener de 2017. 

Edicions anteriors

 Scaramouche


Com a membre del Col·legi podràs gaudir del musical “Scaramouche” de la companyia catalana Dagoll Dagom, al Teatre Victòria de Barcelona, amb un descompte d’un 25% en la compra d’entrades per a les funcions de divendres, dissabte nit i diumenge a partir del 2 de febrer.

Sol·licita el codi de descompte a info@colpublirp.com.
 

____________________

Registre de campanyes
Ara també pots fer el registre online


El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya ofereix el servei de Registre de campanyes als col·legiats, un servei en què podràs registrar les campanyes de publicitat i de relacions públiques i deixar en dipòsit els documents que cregui oportuns del projecte de campanya que vulgui presentar davant de tercers.

Si amb posterioritat es tingués coneixement de campanyes amb similituds essencials a les prèviament dipositades, el sobre dipositat al Col·legi o arxius digitals serviran d’element probatori davant de qualsevol utilització indeguda i davant les instàncies que procedissin.

Més informació a l'enllaç.

 Excursió amb
raquetes de neu


Gaudeix d’una excursió amb raquetes de neu que permeten caminar per la neu profunda i fresca sense enfonsar-te, descobrint així una manera segura i divertida de conèixer els racons i itineraris del Parc Nacional i de la Vall de Boí gaudint del paisatge blanc dels mesos d’hivern i del silenci i les sensacions de llibertat.

Des del públic familiar fins al més exigent dels excursionistes, podran endinsar-se a l’alta muntanya durant els mesos d’hivern.

Més informació en el següent enllaç.
 


 

Visita guiada pel barri vell de Girona


Descobreix el barri vell de Girona durant les visites guiades que organitza l’Associació de Guies de Girona. Des del 31 de gener fins al 24 de Març, en aquesta visita guiada es presentarà el passat i el present de la ciutat, caminant pel Barri Jueu, inclós el Museu d’Història dels Jueus, l’Església de Sant Feliu, les ruïnes del Castell de Gironella, els Banys Àrabs, les muralles medievals amb les seves vistes panoràmiques i la Rambla.

Més informació en el següent enllaç. 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.