Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats

 
 
Engeguem el 2017 amb un nou cicle de conferències!
 
"El mirador indiscret. La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts"
Dijous, 26 de gener de 2017 a les 09.00 h (check-in d'assistents de 08.30 a 09.00 h) 
Palau Robert (Pg de Gràcia, 107. Barcelona)

 

Per aquesta 1a sessió, sota el títol "David contra Goliat: la comunicació que funciona més enllà de convencionalismes" comptarem amb Javi Creus, Marc Elena i Andrés Costa. 

El pròxim dijous dia 26 de gener de 2017 a les 09.00 h, el Col·legi iniciarà un cicle de conferències que es duran a terme el quart dijous de cada mes. Aquest cicle pretén esdevenir un espai on es posin a debat termes rellevants pel sector del màrqueting, la comunicació i la creativitat. Les trobades es focalitzaran en temàtiques referents a les noves tendències del sector i que permetin generar debat i contingut a tot l’entorn de l’esdeveniment. 

En aquesta primera sessió parlarem de la comunicació que funciona més enllà de convencionalismes de la mà de Javi Creus, fundador d'Ideas for Change; Marc Elena, Fundador i CEO d'Adsmurai i Andrés Costa, Marketing Manager a Monster Energy. 

Reserva't l'agenda i ens veiem el dijous 26 de gener al Palau Robert! 
Inscripció gratuïta, AQUÍ!


 

Notícies


 
 
Resultat de la Loteria del Col·legi

Ens complau informar que aquest any, un dels números del Col·legi de la Grossa de Cap d'Any,  el número 08.083 ha estat premiat amb 8 € per participació. Per contra el número 96.028 de la Loteria de Nadal, no ha estat premiat.
 

47a edició dels
Premis Laus de Disseny Gràfic de Comunicació Visual 

Consulta les bases i inscriu-te a www.adg-fad.org

L’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art del FAD (ADG-FAD) ha obert la convocatòria d’inscripcions per participar en la 47a edició dels Premis Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual. Si vols participar en els Laus 2017 amb els teus millors treballs, has d'inscriure'ls abans del 3 de febrer.

Els Premis Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, s'atorgan amb l'objectiu de reconeixer l'excel·lència en la comunicació gràfica i s'han convertit en un referent per a coneixer les propostes creatives relevants de l'any. 

Més informació

Tendències del sector

La comunicació i les relacions públiques segueixen evolucionant. El consum dels mitjans de comunicació per part de l’audiència, la penetració del mòbil o la credibilitat dels diferents suports per part dels diferents públics condicionaran de manera determinant les estratègies de la comunicació i accions que emprendran les companyies.

Les agències de comunicació i relacions públiques han adoptat el model earned, paid y owned media, però les tàctiques en el 2017 hauran de canviar. 

Prnoticias ha recopilat les tendències de comunicació i relacions públiques segons l'opinió d’agències i la indústria de cara a aquest nou any. Entre elles, trobem l’auge d’Instagram, la segona onada de mitjans digitals, la professionalització de la relació amb influencers o el storydoing. Pots consultar l’article sencer en aquest enllaç.

 
 
 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dijous, 12 de gener de 2017
Dimecres, 11 de gener de 2017
Dimarts, 10 de gener de 2017
Dilluns, 9  de gener de 2017

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 


 

Harvard Deusto,
molt per descobrir!

Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents aticles amb referència al Sector de la Comunicació. 

- "Ambush Marketing": Lograr más con menos. 


Edicions anteriors

_________________

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg
 


Darrera edició: 

Núm. 205. 23 de desembre de 2016. 
Núm. 204. 16 de desembre de 2016

Edicions anteriors

 

 

 

 El curiós incident del gos a mitjanit


Si t'agrada el teatre,  fins al 29 de gener de 2017, com a membre del Col·legi, podràs gaudir de l’obra "El curiós Incident del gos a mitjanit", al Teatre Poliorama de Barcelona, amb un 25% de descompte.

Aquest espectacle dirigit per Julio Manrique i protagonitzat per Pol López, és guanyador de 3 Premis Butaca, 4 Premis a la Crítica i el Premi Ciutat de Barcelona de Teatre.

Aquesta és la tercera  temporada que l’espectacle està en cartellera i, actualment, ja l’han vist més de 40.000 espectadors.

Sol·licita el codi de descompte a info@colpublirp.com
.
 

____________________

Office 365


L’Associació Intercol·legial de Col·legis de Catalunya, en col·laboració amb TMCLICK i Microsoft ofereix als membres del Col·legi la possibilitat de disposar dels avantatges que ofereixen els serveis en el núvol d’Office 365.

A més del correu Exchange professional, es podrà disposar d’un sistema de videoconferència d’alta definició a través de Skype for Business, que permet reduir els costos en desplaçaments per reunir-se amb clients, connectar-se al mateix moment amb diferents persones i compartir documentació i pantalles.

Amplia la informació en el següent enllaç

 Sota l'aigua. 100 anys de la primera pel·lícula submarina.


Per commemorar el centenari de la primera pel·lícula submarina, “20.000 llegües de viatge submarí” el Museu del Cinema a Girona ha creat una exposició sobre  el seu rodatge i el cinema submarí dels darrers cent anys. 

L'exposició inclou càmeres submarines d’una col·lecció privada. Es pot visitar fins al 29 de gener de 2017 . 

Més informació en el següent enllaç.
 


 

Exposició “GRAFFITIPOP” d’Antonio de Felipe


L'artista pop espanyol més reconegut a escala internacional presenta a Tarragona fins al 26 de febrer, al Port de Tarragona una exposició que contrasta radicalment amb tota la seva anterior producció i convida a viure una aventura multisensorial pop d'estil molt urbà amb el graffiti com a autèntic protagonista.

Més informació en el següent enllaç. 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.