Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

Notícies


 
La publicitat mou muntanyes... i més!

La taula rodona “La publicitat mou muntanyes” organitzada pel Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, va tenir lloc a la Sala Cotxeres del Palau Robert el passat dia 7 de novembre, 

Durant el transcurs d’aquesta, grans referents del context publicitari actual van exposar diferents de les seves campanyes publicitàries amb finalitat solidària, un conjunt de peces amb la capacitat de moure molt més que muntanyes. Els casos presentats tenen en comú un distintiu únic: el factor social, en tant que presentaren treballs per a diferents fundacions, ONGS i organitzacions que lluiten per millorar la nostra societat.

Un acte complet, que va tenir una molt bona acollida per part del públic, per a més informació visiteu el post que es va públicar al web del Col·legi o l'enrregistrament que es va fer de l'acte

 

Lliurament dels
Premis Nacionals de Comunicació

El Palau de la Generalitat va acollir el passat dilluns dia 14 de novembre el lliurament de la 16a edició dels Premis Nacionals de Comunicació en un acte presidit per Carles Puigdemont.

Enguany, el jurat ha premiat el periodista Carles Capdevila en la categoria de premsa, en la modalitat de televisió s’ha distingit al Club Super3, respecte la ràdio s’ha guardonat el programa El matí i la mare que el va parir, de Ràdio Flaixbac. En la categoria de mitjans d’arrel digital, el jurat ha premiat els 20 anys de NacióDigital i finalment, en mitjans de proximitat, en aquesta edició ha estat distingida BTV.

En la categoria de Publicitat, el director Oriol Villar ha estat distingit amb el Premi Nacional de Comunicació. Segons el jurat, les seves propostes (se cita Mediterràniament d’Estrella Damm), a banda d’una “gran qualitat formal i provada eficàcia”, contribueixen a “bastir un univers propi, singular, que es caracteritza per uns hàbits socials en què resulta fàcil reconèixer-se”. El veredicte subratlla que les seves campanyes “ofereixen un producte o un servei, però també un ambient i una certa filosofia de vida: una visió local amb vocació universal”.

  
"Born in Catalonia"

El passat dilluns dia 28 de novembre, es va presentar el llibre “Born in Catalonia” en un acte al Palau Robert.

El llibre ha estat concebut com un aparador del millor que Catalunya ha donat i dóna al món en diferents sectors: arquitectura, ciència, disseny…

És tracta d’un recull de personatges, institucions, esdeveniments i empreses, entre d’altres, que comparteixen dos trets característics; la notorietat d’aquests i el fet de ser de kilòmetre zero català.

Editat per ARA llibres, és tracta d’una edició promoguda per la Fundació de la Comunicació, la Associació Empreserial de Publicitat i el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya des d’on us animem a conèixer el talent i l’esforç nascuts a Catalunya.

 
 
El Col·legi més solidari
 
El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya col·labora amb l’Associació Cívica La Nau el banc de productes no alimentaris de Catalunya.

Amb aquesta cooperació es pretén ajudar als milers de famílies que ho necessiten tot fent difusió de les accions solidàries que du a terme La Nau. Aquesta, s’encarrega de distribuir a aquells que ho necessiten tot aquell material que els arriba de  les diferents empreses que decideixen aportar el seu granet de sorra.

És per això que animem a totes les organitzacions amb excedents de restes de col·leccions o mostraris, estoc amb petites tares o qualsevol cosa que puguin aportar per fer, entre tots, un país més just.

Podeu contactar amb La Nau a través del correu electrònic info@lanau.org. 

 
Loteria de Nadal: 96.028 

Encara ets a temps d'aquirir la teva loteria de Nadal.
Són participacions de 6 euros i se'n juguen 5. 

 
No et quedis sense! Fes la teva reserva, abans del 9 de desembre.
Com?
Recorda que, en cas que no et sigui possible venir a recollir la teva participació, tens l'opció de deixar-les en dipòsit al Col·legi. 

A més, pots fer el pagament via transferència al nostre compte bancari "ES42 0081-0193-81-0001190020" indicant el teu nom
 o en efectiu en el moment de recollir-les. 

Recorda que ja pots passar a recollir la teva loteria per la seu col·legial (València, 227, 1r 1a. - entre Rambla Catalunya i Balmes), de dilluns a divendres, de 8 a 15 h, fins el divendres 16 de desembre. 

Gràcies i Sort!

 
Rebobina.
Canviem el fil de la història.

El Col·legi se suma a la campanya “Rebobina. Canviem el fil de la història” divulgada per l’Institut Català de les Dones. Una iniciativa de sensibilització que demana la complicitat de tota la ciutadania per afrontar i superar la violència masclista.

L’acció de rebobinar està estretament lligada a la voluntat de tornar a escoltar o mirar i a la necessitat de cercar nous elements per entendre i interpretar allò que hem escoltat o que hem vist. Amb aquesta campanya rebobinem amb l’objectiu de cercar més elements que ens permetin comprendre i interpretar el com i el perquè és imprescindible si com a societat volem eradicar la violència masclista
.
 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dijous, 1 de desembre de 2016 
Dimecres 30 de novembre de 2016
Dimarts 29 de novembre de 2016

Dilluns 28 de novembre de 2016

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 


 

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg
 


Darrera edició: 

Núm. 202. 28 de novembre de 2016
Núm. 201. 18 de novembre de 2016

Edicions anteriors

_________________


Harvard Deusto,
molt per descobrir!

Gràcies a l'acord amb Harvard Deusto tenim accés a diferents aticles amb referència al Sector de la Comunicació. 

- Ambush marketing ¿lograr más con menos?

Edicions anteriors

 

Acord de col·laboració amb Harvard Deusto

El Col·legi i Revistes Harvard Deusto han signat aquest més de novembre un acord de col·laboració per tal d’enfortir els vincles informatius del sector amb els nostres col·legiats.

Gràcies a aquest acord el Col·legi podrà oferir a tots els seus membres diferents articles d’interès per al sector publicats a les Revistes Harvard Deusto de Planeta de Agostini Formación amb periodicitat mensual. Aquests articles els podreu consultar al nou apartat “Harvard Deusto, molt per descobrir!” dins de lectures d’interès del nostre web.

A més, Harvard Deusto es compromet a oferir preus especials per als membres de la nostra organització; aquests comptaran amb un descompte del 50% en subscripció anual i podran accedir a 3 mesos on-line per 3’99€.

Per beneficiar-te d'aquesta promoció accedeix a la pàgina web de Revistas Harvard Deusto amb el codi: CPUBL50

 

____________________

 


De la mà d'una col·legiada, ens arriba Divinitella, un nou portal online per a la Digital Woman: moda, viatges, luxe i molt de glamour funcional per regalar. Divinitella s’estrena amb el producte més chic i nou de la temporada, el TakeBra. Adquireix un descompte de 5 euros introduint el codi COLEDIVINO en la primera compra online. 

Per a més informació dirigeix-te al seu web.  Registra't a la newsletter i aconsegueix la teva pulsera Divinitella, mostrant el comprovant de compra al pop store de Divinitella aquests Nadals a Pedralbes Center.

Fira de Nadal de Tarragona


Des del 25 de novembre i fins el proper dia 23 de desembre a la Rambla Nova de Tarragona hi trobaràs la Fira de Nadal de la ciutat, un espai ple de màgia nadalenca on trobaràs no només hi trobaràs tot allò que et pot fer falta en unes dates tan senyalades com les festivitats de Nadal, sinó que també és un espai idíl·lic per passar una estona agradable amb família.


Més informació en el següent enllaç.  

 


 

Pista de gel de
la ciutat de Lleida


Del dia 2 de desembre fins el dia 9 de gener a la Plaça Sant Joan de Lleida, hi trobareu la pista de gel més gran de les terres de ponent.


Obert tots els dia en un ampli horari, és una de les activitats més nostrades de les Festes Nadalenques a la capital lleidatana.


Més informació en el següent enllaç. 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.