Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats

 

Taula rodona
Quan la publicitat mou muntanyes
Dilluns, 7 de novembre de 2016, a les 19 h.
Palau Robert
(Pg. de Gràcia, 107) 

 
El talent dels comunicadors persuasius al servei de les causes socials és necessari i efectiu. El tòpic que els publicitaris viuen al marge dels problemes socials és fals.
 
Descobreix casos reals que han estat tot un èxit i han impactat la societat, a la taula rodona moderada per Xavier Dedeu, director general de Road i vocal del Col·legi, en la que intervindran:  

  • Marta Piñol, directora general de Shackleton
  • Josep Maria Piera, vicepresident executiu de SCPF
  • Richard Wakefield, director creatiu de Wr Storytelling
  • Juan Mezo, soci-director de Valores & Marketing
Confirma la teva assistència en el següent enllaç.
En finalitzar l'acte se servirà una copa de cava, gentilesa de 

Thename.show
S'ajorna fins al principis del 2017


Ens informen des de l’organització de Thename.show que l’esdeveniment previst a Barcelona per a l’11 de novembre, s’ajorna fins a principis del 2017. En quant disposem de la nova data, la comunicarem.


Membres del Col·legi: descompte del 50% 

És l'únic esdeveniment dedicat als nous dominis d'internet i les possibilitats que ofereixen a les empreses i professionals. 

Els nous dominis estan canviant la forma d'usar internet al permetre crear adreces més atractives i fàcils de recordar.

Thename.show és l'únic esdeveniment especialitzat en els nous dominis d'internet on participen reputats experts en internet, màrqueting digital, e-commerce, etc. S'explica tot el que es pot fer amb els dominis actuals i amb els nous, ofereix casos pràctics de companyies reals de diferents sectors i permet fer contactes interessants amb empreses, professionals, assessors, etc. 

Més info: Thename.show  


 

Notícies


 

Has nascut per a això
Lliçó inaugural dels estudis de publicitat i relacions públiques a la UPF a càrrec de Rosa Romà. 


La degana del Col·legi, Rosa Romà, va dictar ahir dijous, 3 de novembre, la lliçó inaugural del curs acadèmic 2016-17 del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de la UPF. L’acte va ser presentat pel director del grau i col·legiat Jordi Xifra.

La degana va iniciar la seva intervenció fent un repàs de la seva carrera professional. En el seu discurs va parlar sobre la creativitat i la seva importància afirmant que és la base de tot, no només del disseny sinó de tots els àmbits de la comunicació.

Així mateix va oferir 10 consells a l'alumnat per tal que els puguin tenir com a base d'inspiració i reflexió al llarg de la seva carrera tan universitària com professional.

En finalitzar l'acte, la degana va signar al llibre d'Honor de la Facultat de Comunicació de la UPF. 

 

Estudi del sector 2016
Resum de dades més significatives

Radiografia de les necessitats en publicitat i relacions públiques de les empreses i agències a Catalunya

 
El Col·legi ha elaborat el primer "Estudi del sector. Radiografia de les necessitats en publicitat i relacions públiques de les empreses i agències a Catalunya".
 
Aquest estudi ens ha permès obtenir les dades necessàries per conèixer el que es demana al sector. És fonamental que tant els mateixos professionals, com les empreses, institucions i els centres formatius coneguin quines són les competències que més valoren les empreses i agències i les necessitats que preveuen que tindran en el futur, per formar-se i reciclar-se d’acord a la nova realitat de serveis i especialitats que es demana.

Pots accedir a les principals conclusions de l'estudi a través del següent enllaç

 
Participa en el disseny del logotip del Partit Demòcrata Europeu Català


El Partit Demòcrata Europeu Català (PDECAT), ha obert un concurs públic per al disseny del seu logotip, ja que, com a nou projecte polític, necessiten una imatge gràfica que permeti identificar els valors i l'esperit del partit, de la manera més fidel i lleial possible.

El logotip ha de plasmar la singularitat del partit a través d’un disseny atractiu i dinàmic que representi el que són: un partit polític demòcrata, catalanista, independentista, europeista i humanista que serveix per al progrés i la llibertat de Catalunya i els seus ciutadans. 

Volen apostes innovadores, amb un disseny adaptat a tots els formats, des del paper fins al 3D, passant per la digitalització. 

El període de presentació de les propostes de logotip és del 30 d’octubre al 23 de novembre d'enguany. 
El premi serà de 5.000 euros per al logotip guanyador.

Pots consultar les bases del concurs aquí.

 
Loteria de Nadal i
La Grossa de Cap d'Any 


Tenim a tocar el mes de desembre i amb ell arriba la Loteria de Nadal i la Grossa de Cap d'Any. Estem editant les participacions i, ben aviat, et farem arribar per correu electrònic els formularis per tal que puguis fer la teva reserva. 

Estigues atent al correu i no et quedis sense les teves participacions! 

A veure si aquest any tenim Sort! 
La Fundació de la Comunicació atorga els premis “Mestres de la Comunicació” en la seva primera edició. 
 
 
El professor, publicitari i col·legiat Marçal Moliné; el professional de les relacions públiques i col·legiat, Agustí de Uribe-Salazar, i el periodista de Blanquerna FCRI, Joaquim Roglán, han estat guardonats amb els Premis Mestres de la Comunicació 2016, que organitzen la Fundació de la Comunicació (Fundeco), l’Associació Empresarial de Publicitat i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna amb la col·laboració del Col·legi.

Tots tres professionals no només han estat guardonats per les respectives i exitoses trajectòries professionals, pels seus valors ètics i humans, sinó també per haver compartit, transmès i divulgat els seus coneixements i experiència amb milers d’alumnes.  
 
Els guardons van ser lliurats el passat 26 d'octubre en un emotiu acte celebrat a l'Aula Magna de la Facultat de Comunicació Blanquerna. 
 
Mapa de mitjans audiovisuals de Catalunya

Informe sobre l'audiovisual de Catalunya 2015

Des del Consell de l’Audiovisual de Catalunya ens han fet arribar l’enllaç al nou Mapa de mitjans audiovisuals que, a partir d’ara, està disponible al seu web i que esperem que us sigui útil com a eina de consulta.

El mapa inclou els mitjans públics i privats que són competència del CAC, és a dir, les ràdios en FM i les televisions d'àmbit nacional i local (actualment 399 ràdios i 58 televisions) que disposen de títol habilitant.

El nou sistema permet mostrar resultats gràfics localitzats geogràficament, fer cerques per comarques i demarcacions de la TDT,  i trobar els mitjans pel nom comercial, pel de l’empresa prestadora i pel grup mediàtic al qual pertanyen.

 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png


Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.


Darreres edicions: 

Dijous, 3 de novembre de 2016
Dimecres, 2 de novembre de 2016
Dilluns, 31 d'octubre de 2016

 

Edicions anteriors
 

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 


Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg
 


Darrera edició: 

Núm. 198. 28 d'octubre de 2016

Edicions anteriors

Idees per regalar 
 
Aquest Nadal, no deixis de visitar el nostre web des d'on podràs treure idees per regalar a millors preus. www.elrincondelicatessen.com trobaràs el seu catàleg de cistelles i productes de Nadal.  A més, els Gourmet Pack combinen els millors productes amb un disseny perfecte per a regalar i ara, si vols, pots personalitzar-los amb el lofo de la teva empresa o amb els productes que tu vulguis de la gamma. 

Més informació. 

www.dakotabox.com
Regala una escapada, un sopar, una aventura, o l'oportunitat de relaxar-se en un Spa amb la varietat de cofres que ofereix Dakota Box a un preu preferent. 

Més informació

Raima, La Carpeta i Konema
Productes de papereria, agendes, estilogràfiques, marroquineria, articles d'escriptori, treballs manuals, ...

XII Cursa de la dona
6 de novembre  

Diumenge, 6 de novembre, una marea rosa de corredores omplirà la ciutat en l'última Cursa de la Dona de l'any.
 
A més d’una festa de la dona, la cursa serveix per recollir fons per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) en la lluita contra aquesta malaltia, especialment contra el càncer de mama. De fet, el 10% dels beneficis de tots els productes que es venguin, així com les inscripcions, anirà destinat a l’AECC.

5a edició Arrossos creatius de Tarragona
Fins al 13 de novembre 

Els restaurants de Tarragona presenten "Arrossos creatius de Tarragona", una iniciativa gastronòmica que durant tres setmanes portarà a la ciutat mediterrània els arrossos més deliciosos i sorprenents, elaborats exclusivament amb arròs del Delta de l'Ebre. 

Més informació

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.