Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats

 

Gamification World Congress 2016
Madrid, 26 i 27 d'octubre
Teatro Goya

 
Assisteix gratis a la major conferència internacional sobre gamificacio i tecnologia.

GWC és la major conferència internacional on art, tecnologia i jocs convergeixen per redissenyar l'empresa i la societat dels propers anys. Els millors speakers i empreses del món porten cada any els últims mètodes i projectes per millorar el compromís de les persones per una empresa i societat millor. 

Disposem de 10 entrades gratuïtes per als membres del Col·legi per al dia 27.

Si ens vols una, fes la teva petició abans del 19 d'octubre, a través del següent formulari.
S'atorgarà una entrada per col·legiat/afiliat per ordre de petició.


Tens la informació completa del congrès a http://www.gwc-conference.com/es/

 


Thename.show
Divendres, 11 de novembre de 2016
Hotel Barcelona Center


Membres del Col·legi: descompte del 50% 

És l'únic esdeveniment dedicat als nous dominis d'internet i les possibilitat que ofereixen a les empreses i professionals. 

Els nous dominis estan canviant la forma d'usar internet al permetre crear adreces més atractives i fàcils de recordar.

Thename.show és l'únic esdeveniment especialitzat en els nous dominis d'internet on participen reputats experts en internet, màrqueting digital, e-commerce, etc. S'explica tot el que es pot fer amb els dominis actuals i amb el nous, ofereix casos pràctics de companyies reals de diferents sectors i permet fer contactes interessants amb empreses, professionals, assessors, etc. 

Per gaudir del 50% de descompte, segueix el següent enllaç
Més info: Thename.show  

 
 
 

Notícies


 

Tens una idea? Fes-la realitat 
Apunta't al programa Xarxa Comunica i Emprèn 

 
El Col·legi col·labora amb el programa Xarxa Comunica i Empren (Xarxa CIE), una iniciativa de la Fundació de la Comunicació que té com a objectiu impulsar inquietuds professionals i consolidar iniciatives emprenedores.


A qui va dirigit

S’obre la segona convocatòria per optar a aquesta ajuda dirigida a:
Estudiants universitaris o joves diplomats en carreres del sector de la comunicació que vegin l’emprenedoria com una via d’inserció laboral.
Professionals de la comunicació en situació d’atur i/o en risc d’exclusió social. 
Petits empresaris i autònoms del sector de la comunicació que vulguin donar un impuls al seu projecte empresarial i/o diversificar els seus productes o serveis.


En què consisteix

Si superes el procés de selecció podràs gaudir d’un programa empresarial d’assessorament especialitzat totalment gratuït ja que està cofinançat per l’entitat organitzadora i la Generalitat de Catalunya.

Tindràs el suport de consultors reconeguts per la Unió Europea en matèria d’emprenedoria i professionals dels sector.


Converteix una idea de negoci en un negoci invertible que serà presentat a empresaris d’èxit.
Tota la informació aquí.
Envia la teva idea/projecte a través d’aquest formulari.

 
 
Registre de societats professionals del Col·legi 
 
Les activitats pròpies de la professió de publicitari/publicitària i relacions públiques es poden exercir, en els termes previstos legalment, pels publicitaris/publicitàries i relacions públiques a títol personal, de forma col·lectiva no societària o a través de les societats professionals.

Les Societats Professionals són les que tenen per objecte social l’exercici en comú d’una activitat professional de publicitat i les relacions públiques, i que està integrada per professionals col·legiats.

El Registre de societats professionals del Col·legi es crea en compliment de la llei de societats professionals per tal d’inscriure aquelles societats professionals constituïdes legalment com a tals.

Si tens una Societat Professional, l'has d'inscriure al Col·legi. 
Tens més informació en aquest
enllaç.

 

Oferta protecció de dades amb assegurança
Acord exclusiu per a col·legiats: senzill, econòmic i amb assegurança de multes per complir la Llei de Protecció de Dades

La Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD), és d'obligat compliment per a tots, però fins ara no existia cap servei pensat exclusivament per al nostre sector que es limités a les seves estrictes necessitats podent així oferir un cost ajustat d'implantació.
 
Per aquest motiu hem arribat a un acord amb Lant Advocats pel qual podem oferir-vos l'oportunitat de posar-vos al dia respecte a la LOPD, sense cap esforç per la vostra banda i per un cost irrepetible i amb l'opció de contractar un manteniment anual molt econòmic que inclou les auditories obligatòries i una assegurança de multes de protecció de dades.
 
Tan sols fa falta omplir un breu formulari per internet que et portarà menys de 5 minuts. Lant Advocats ha creat un protocol d'adequació online personalitzat, que inclou: Inscripció de fitxers en l'Agència de Protecció de Dades, clàusules d'informació, contractes, documents de seguretat. factures i correu electrònic.
 

Per a més informació, accedeix al següent
enllaç.

 

El Col·legi col·labora un any més en l'edició de l'AfterWork APD. 
El membres del Col·legi teniu accés gratuit 


La Asociación para el progreso de la dirección, ha convocat la VIII edició de l’AfterWork APD. A l’AfterWork d’APD es combinen les noves tendències del management, l’economia global, networking i entreteniment directiu en un acte multitudinari amb gran presència dels principals directius i empreses de Catalunya.

El programa d’aquest any compta amb ponents de prestigi de diferents àmbits: experts en economia, ciència, lideratge, art, periodisme, esport que compartiran la seva opinió, visió i experiència en un format molt àgil que combina entrevistes i ponències magistrals.


 Celebrat el Foro Sabadell Professional
amb la presència del Col·legi 


 
L'acte es va iniciar  fent una visita guiada per mostrar la col·lecció d'art de l'edifici de Sant Cugat del Vallès. Després de la benvinguda a càrrec de Carlos Ventura, el director general, Conxa Oliu, directora de SabadellProfessional i BStartup va explicar l'evolució de SabadellProfessional.

A continuació Genís Roca, president i fundador de RocaSalvatella, va exposar la seva visió sobre la tendència digital en el món dels professionals. Desprès de la clausura, a càrrec de Lluís Buil, sotsdirector general de Banc Sabadell, es fa oferir un aperitiu als membres dels diferents col·legis i associacions assistents, gaudint així d'un espai i un temps en el que poder contrastar diferents aspectes de l'activitat col·legial. 

 


 
No deixis de consultar els darrers documents publicats al nostre web

Informe sobre l'audiovisual de Catalunya 2015

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha publicat lInforme sobre l’audiovisual a Catalunya 2015, en què es fa una radiografia del sector des de la perspectiva legislativa, econòmica i empresarial, així com de l’oferta i del consum de continguts audiovisuals a la ràdio, televisió i internet.


Butlletí d'informació sobre l'audiovisual a Catalunya

El Consell ha publicat el número 5 del Butlletí d’Informació sobre l’audiovisual a Catalunya (BIAC), que correspon al segon quadrimestre de l’any.

A més de fer una radiografia puntual sobre el sector i aportar les darreres xifres relatives a l’oferta, el consum i audiències dels mitjans audiovisuals a Catalunya, el butlletí presenta les dades que el CEO, a petició del CAC, ha inclòs a l’última enquesta Òmnibus.

El BIAC inclou també una secció especial sobre la revisió de la Directiva de serveis de comunicació audiovisual. La revisió s’inscriu dins de la Digital Single Market Strategy, iniciativa que pretén establir el mercat únic digital europeu, com ja succeeix amb el mercat audiovisual offline.


Quaderns del CAC

És una publicació científica adreçada al sector audiovisual i editada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya. De periodicitat semestral, la revista pretén reflectir i debatre des de Catalunya els grans temes de la comunicació i la cultura audiovisual.

El darrer número editat ha estat el 42, sota el títol "L’audiovisual OTT, noves fronteres i desafiaments" 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dimecres, 5 d'octubre de 2016
Dimarts, 4 d'octubre de 2016
Dilluns, 3 d'octubre de 2016

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 


Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg
 


Darrera edició: 

Núm. 194. 30 de setembre de 2016

Edicions anteriorsPew. Vivir con un robot mujer 
Pere Soler Pujals 


El nostre col·legiat Pere Soler Pujals, ha editat aquesta novel·la que segons ell mateix indica, pretén reflexionar sobre on anem i intentar que es produeixi un canvi en el pensament i actitud davant la vida.

 

Apartaments
Cugat Natura 

 Apartaments Cugat Natura és un complex d'apartaments amb serveis exclusius pensats per a persones majors de 55 anys. 


El Col·legi ha signat un acord segons el qual els membres del Col·legi teniu un descompte de 50 euros mensuals en el lloguer dels apartaments (600 euros anuals). 


Troba més informació sobre Apartaments Cugat Natura en el nostre web a través del següent enllaç
 
El rincón 
delicatessen 
 


www.elrincondelicatessen.com  és una botiga online on es poden adquirir productes delicatessen gourmet de diferents categories: xocolates, embotits/ibèrics, ginebres, patés i foies, formatges, vins, ...


Elrincondelicatessen.com ofereix als membres del Col·legi un descompte del 10% sobre l’import final de compra amb un mínim de compra de 15 euros. 


Per a poder beneficiar-te de la promoció, al finalitzar la compra has d'escriure la paraula "Publi" en l'apartat "cupón". 


Visita el seu web, facebook i instagram i mira tots els productes que pots adquirir. Segur que se't fa la boca aigua. 
 

 

Fires de Sant Narcís
Festa Major de Girona,

Del 28 d’octubre al 6 de novembre de 2016

 Gaudeix de la festa major on se celebren més de 200 actes, entre els quals s'inclouen els populars concerts del passeig de la Copa, passant per activitats infantils i de cultura popular com el correfoc, la diada castellera o les trobades geganteres. Els actes conclouen sempre amb el castell de focs a les ribes del Ter.


Consulta la programació musical.
Web oficial


Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca

16 d'octubre

 


Amb motiu del Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca, que se celebra el dia 16 d’octubre, el Servei Municipal de Promoció de la Salut duu a terme diferents accions per tal de conscienciar sobre la necessitat d’actuar davant la mort sobtada. Per l’ocasió, es muntarà una exposició i es duran a terme cursos gratuïts.
 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.