Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


 

 
Properes activitats

 Et convidem a una festa. A La Festa. La d’estiu dels publicitaris i relacions públiques de Catalunya. Mira l’agenda i fes un forat. Serà d’aquells dies que valdrà molt la pena haver vingut.

Serà el dijous 14 de juliol a les 19:00 h a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Rosselló 515).

En el marc de la Festa d’Estiu lliurarem els III Premis Impacte, creats pel Col·legi per reconèixer les accions de comunicació que més han impactat en la societat catalana.

La Festa vol ser el punt de trobada dels professionals i els anunciants. De tots els qui estimem aquest art i professió que ja és centenària a casa nostra.

A la nova junta entrant del Col·legi res ens agradaria més que comptar amb la teva presència.


 
Fins el 14J
Vine a la Festa!

Aforament limitat.
Cal inscripció prèvia. 

Notícies


 
 
La Publicitat Institucional,
eina d'educació social 

 

Víctor Curto, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull, va analitzar la Publicitat Institucional en la seva tesi doctoral, accèssit en el VII Premi Prat Gaballí atorgat pel Col·legi.

Els resultats d’aquest anàlisi els va compartir amb nosaltres a la xerrada-networking Sagardi que va tenir lloc el passat dimarts 28 de juny.

Curto va iniciar la seva exposició afirmant que les administracions públiques són, en el seu conjunt, el primer anunciant mundial i ho va plasmar amb xifres nordamericanes i espanyoles. A continuació va exposar les deu característiques diferencials que té la publicitat realitzada per les administracions públiques. Així mateix, va proporcionar als assistents sis criteris per a la seva correcta valoració.

Per a Víctor Curto, la Publicitat Institucional és una valuosa eina d’educació social al temps que una manifestació d’un dels principis bàsics de la democràcia: l’obligació de “retre comptes” per part dels governants.

Al finalitzar la xerrada, els assistents van tenir l’ocasió d’intercanviar opinions i realitzar networking en l’espai habilitat per a l’ocasió acompanyats per unes tapes i una copa de vi gentilesa de Sagardi.


 
Connectem!
 
Recentment, des del Col·legi us vàrem contactar a través d'un correu electrònic amb la intenció d'estar més connectats amb vosaltres, de la forma més immediata i creant xarxa!

Si encara no ens heu fitxat a les vostres xarxes socials. o hi ha la possibilitat que no tinguem les vostres dades de contacte actualitzades, si us plau, reviseu el correu i feu-nos arribar el formulari emplenat! Aqui trobaràs els nostres perfils per comunicar-nos i per a que estigueu al dia de totes les novetats!


Gràcies a tots per la vostra col·laboració!

 

Ajuda'ns a fer gran el Col·legi. 
La teva col·laboració és clau.

Anima als teus companys de professió, doctorats, llicenciats o graduats en publicitat i relacions públiques, a sumar-se al Col·legi. 

Dóna'ls aquestes 
10 raons per col·legiar-te.

Gràcies!

 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dimecres, 6 de juliol de 2016
Dimarts, 5 de juliol de 2016
Dilluns, 4 de juliol de 2016

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te.
 


Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg
 


Darrera edició: 

Núm. 186. 1 de juliol de 2016

Edicions anteriors

COMPLOT

 Amb el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques, l'Escola de Creatius feta per Creatius ofereix un 10 % en els cursos a tots els membres del Col·legi. 


A partir de setembre, teniu disponibles els següents programes de 9 mesos


- Master de Creativitat Integral + Creativitat Digital i Nous Formats + Redacció Creativa o Direcció d'art.


- Master de Creativitat Integral + Creativitat Digital i Nous Formats + Social Media i Community Management.


També et pot interessar el curs "Innovació per a marques: design thinking + hibridació + cocreació" de 3 mesos de durada. 

Cinema a l'aire lliure en la Platja de Sant Sebastià

 
Arriba aquest estiu a la platja de Sant Sebastià, una nova edició del cicle Cine Lliure a la Platja.

Es tracta d'una mostra gratuïta de cinema independent, que té lloc cada dijous i diumenge entre el 30 de juny i el 7 d'agost a les 21:00h, davant del Club Natació Atlètic-Barceloneta.

Per a més informació sobre el Cinema Lliure, fes click aquí.

Arriba la 40ª edició
del Grec!

 

Aquest any s'han previst 140 espectacles de teatre, dansa, música i circ. Consulta la programació, els preus i els espectacles gratuïts aquí!
by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 Barcelona.