Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail


e-Col·legi     


 


Ajuda'ns a fer gran el Col·legi. 
La teva col·laboració és clau.

Anima als teus companys de professió, doctorats, llicenciats o graduats en publicitat i relacions públiques, a sumar-se al Col·legi. 

Dona'ls aquestes 
10 raons per col·legiar-te.

Gràcies!

 
Properes activitats

 

D'on ve i cap a on va la publicitat? 
Data: Dijous, 14 d'abril de 2016 a les 18:30 h
Lloc: Saló Daurat de la Casa Llotja de Mar
 

Hi ha persones que marquen la història. Pere Prat Gaballí va ser una d'elles. Pioner de la publicitat, va obrir el camí pel que avancem avui tots els publicistes.


Per celebrar-ho, el Col·legi et convida, el proper dia 14 d'abril a les 18:30h, a l'acte commemoratiu dels 100 anys de la primera classe de publicitat dictada a Catalunya i Espanya que es va celebrar a la Cambra de Comerç de Barcelona, dins les classes d'Ensenyament Mercantil de la mà del Dr. Pere Prat Gaballí.

Sota el subtítol "D'on ve i cap a on va la publicitat?", es pretén destacar els èxits publicitaris i la importància de la figura del creatiu al llarg d'aquest centenari, analitzar la realitat professional, vetllar perquè l'actualitat del sector estigui present en la docència a les universitats i aportar una mirada al present i futur de la publicitat.

Per aquest acte el Col·legi ha convidat a participar a destacats professionals del sector on es posarà a debat el passat, present i futur de la publicitat.

Si vols saber-ne més, visita el següent enllaç.

 


Places limitades

 
Subject Tourism
Comunicació aplicada al món del turisme
Dijous, 14 d'abril de 2016, de 9:30 a 14:00 h
Antiga Fàbrica d'Estrella Damm
(Rosselló, 515)
 
Després de l’èxit del Subject Live Music, organitzat pel Col·legi, arriba la segona edició, enfocada aquest cop en sector del turisme.

El pròxim 14 d'abril de 9:30 a 14:00 hores, a l'Àntiga Fàbrica de l'Estrella Damm, s'hi celebrarà el Subject Tourism, on s'aprofunditzarà en el paper essencial que té la publicitat i les relacions públiques en el turisme i les seves particularitats.

Dispondrem de grans empreses com Roiback, que ens ensenyarà com potenciar el nostre canal directe; Onahotels, que profunditzarà en el tema del Màrqueting Emocional; Review PRO, que ens sorprendrà sota el títol de "Guest Intelligence"; Innovarout, que ens mostrarà la clau per la innovació en tusrisme; i Offroutes 2.0, que ens desvelarà les noves tendències del sector.

Per a més informació:
Web www.subject.cat
Twitter  @wresubject
Facebook  /wearesubject

T’avancem que celebrarem una tercera edició del Subject, on s’hi parlarà del new media, dels nous suports publicitaris i de relacions públiques que formen part de la revolució que hi ha en marxa.


 

Places limitades

 
Junta General Ordinària 2016
Dijous, 21 d'abril 
1a convocatòria 
19.00 h 
2n convocatòria 19.30 h

Sala d'Actes Museu Colet 
(Buenos Aires, 56-58) 

En sessió del dia 7 de març de 2016 la Junta de Govern del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya ha acordat convocar, d'acord amb el que preveuen els articles 28 i 30 dels Estatuts col·legials, la Junta General Ordinària de l'entitat per al proper dijous 21 d'abril al Museu Colet de Barcelona.

L'ordre del dia que es proposa en relació als temes a tractar és el següent:
  1. Lectura i aprovació, si s'escau, de l'Acte de la Junta General Ordinària 2015.
  2. Examen i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats 2015.
  3. Examen i aprovació, si s'escau, de l'estat comptable i la liquidació del pressupost exercici 2015 i presentació auditoria.
  4. Programa d'activitats 2016.
  5. Aprovació, si s'escau, de la quota col·legial 2016.
  6. Aprovació, si s'escau, del pressupost 2016.
  7. Torn obert de paraules.
Recordem que tota la documentació de la Junta General Ordinària és a la teva disposició i que la pots consultar a la seu del Col·legi només demanant cita prèvia.
 
Eleccions 2016
Dijous, 12 de maig de 2016
 
La Junta de Govern, en sessió extraordinària celebrada el 7 de març de 2016, i amb conformitat amb l’article 56 dels estatus col·legiats, ha acordat convocat eleccions el dia 12 de maig de 2016, amb la finalitat de proveir els càrrecs de degà/ana, vicedegà/ana de Publicitat, vicedegà/ana de Relacions Públiques, secreati/ària, tresorer/a i entre 4 i 9 vocals del Col·legi.
 
A través dels següents enllaços podràs accedir a la documentació relativa a la convocatòria de les Eleccions:
Per a més informació pots contactar a:
Tlf: 93 451 30 69 
 

Notícies


 
Madwomen
Networking sobre dones i marca personal
 
 
Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març de 2016, es va celebrar a Sagardi (Muntaner) una xerrada-networking sobre les dones, la marca personal i el món professional.

Després de la benvinguda del degà del Col·legi Sr. Ton del PozoReyes Ferrer, editora i diferenciòloga, va moderar la xerrada “Madwomen: dones i marca personal”, on es va donar pas a les protagonistes i representants del sector del màrqueting i de la comunicació comercial: Alexia Herms, experta en màrqueting digital, Patrícia Luján, CEO de Carlitos y Patrícia, y Laura Ros, directora general de Volkswagen.

Les “Madwomen” van explicar la seva trajectòria professional, i van conversar sobre com compatibilitzen la vida familiar i professional. Es va parlar també de la importància de treballar la marca personal, per aconseguir els objectius que ens marquem en l’àmbit professional.

 
 
El Manifest "Vergonya, ni un minut més!
Per una Europa de les persones!

.

El Col·legi s'ha adherit al manifest que ha impulsat la Intercol·legial, l'Associació de Col·legis Professionals de Catalunya. 


El manifest expressa públicament la més gran indignació per la vergonya i greu crisi humanitària que afecta a centenars de milers de persones que cerquen refugi a Europa fugint de la guerra i la destrucció que assola Síria, Afganistan, l'Iraq i d'altres països. Milers d'aquests homes, dones, nens i nenes han perdut la vida en intentar arribar per mar al nostre continent i molts d'altres són víctimes de les màfies i de tota mena d'abuusos i vexacions, especialment les dones i els infants.

Et pots adherir a títol individual o com associació.

 

Estudi sobre audiència i programes de ràdio

Pedro Ribascol·legiat 254 del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques, té com a objectiu d’investigació de la seva tesis doctoral a UNADE, l’estudi sobre les necessitats i els interessos dels oients de programes de radio nacional.
 
L'estudi té com a objectiu investigar els trets psicològics dels oients per tal de conèixer quines són les necessitats que desperten l’escolta d’un programa o d’un altre. De la mateixa manera, pretén conèixer per què algunes emissores no estudien les audiències per oferir un producte radiofònic diferent al producte convencional.
 
Per aquest motiu, convidem a tothom a col·laborar amb l’estudi mitjançant la realització del qüestionari que deixem a continuació:
 

http://goo.gl/forms/vwSfvM5W7m
 
Com a agraïment s’ofereix la possibilitat d’obtenir, a tots aquells que ho desitgin, un dels llibres en format digital de Pedro Ribas.

Informe sobre el estereotips de gènere del Nadal 2015-2016

Un de cada tres espots de joguines que s’han emès durant la campanya de Nadal, conté representacions d’estereotips de gènere.

 
Amb motiu de l’última campanya de Nadal 2015-2016, el Consell d’Audiovisual de Catalunya, ha realitzat un informe per analitzar els estereotips de gènere en les campanyes publicitàries de Nadal, entre el 10 d’octubre i el 6 de gener de 2016.

Les cadenes estudiades han esta principalment TV3, Super 3/33 i 8tv. Durant la campanya de Nadal s’han detectat i s’han analitzat 212 espots diferents de joguines. D’aquests espots, el 90,1% s’emeten al Super 3/33, a la franja d’emissió de programació infantil. A molta distància s’hi troba 8tv i TV3, que representa el 6.6% i el 3.3% respectivament.
 
Mitjançant l’informe podem afirmar que un de cada tres espots de joguines que s’han emès durant la campanya de Nadal, conté representacions d’estereotips de gènere. Tanmateix, la xifra d’enguany, amb un 3,4%, és la més baixa de les nou campanyes nadalenques analitzades pel Consell des del 2001.
 
Pots descarregar-te l’informe complet aquí
 

Lectures recomanades
 
Serveis El Col·legi recomana
 
 
 

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dijous, 7 d'abril de 2016 
Dimecres, 6 d'abril de 2016
Dimarts, 5 d'abril de 2016
Dilluns, 4 d'abril de 2016


Edicions anteriors

Inscriu-te a través d'aquest formulari.
 


Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darrera edició:
Núm. 173,  1 d'abril de 2016

Edicions anteriors

 “La Publicidad tiene la palabra. El libro que cambiará tu imagen sobre la Publicidad”
Per Ricardo Pérez


 Ricardo Pérez, autor del llibe, ens plantejarà en una primera part el recull dels treballs fets pels mestres que van revolucionar la publicitat en els anys 60, en Madison Avenue o la City.


En una segona part, repassarà les seves pròpies campanyes, desvelant claus de com fer que una marca desconeguda es converteixi en èxit, o quins són els secrets d’un eslògan.


Lloguer de vehicles


 
 
Gràcies al nou acord de col·laboració que el Col·legi ha firmat amb la empresa de lloguer de vehicles SIXT, tots els col·legiats podreu aprofitar un bon descompte que us permetrà poder llogar vehicles a un preu més econòmic.
 
Per accedir a tota la informació sobre el descompte:
 
- Truca a: Tel. 93 451 30 69
Envia un mail a:  jespin@colpublirp.com
- O fes un click aquí
 
 

Descompte per a "Carmen i Fuenteovejuna"
Compañía Antonio Gades
 
Del 10 de març al 24 d’abril 
Teatre Victoria de Barcelona
 
 
La Compañía Antonio Gades, torna a Barcelona per oferir durant quatre setmanes dues de les grans peces del seu repetori, Carmen i Fuenteovejuna.
 
Els col·legiats disposeu d’un 10% de descompte per la compra d’entrades de les funciones de dimecres, dijous, divendres i dissabte a la nit.
 
Codi promocional:
AGPUBLICITARIS.
Aquest codi s’aplica a l’hora de fer la compra a www.teatrevictoria.com. 

 
 
Descompte per a HotelNights
 

 
HotelNights és un portal web que compte amb més de 150.000 allotjaments arreu del món, a més de serveis de trasllat, escapades, tours i entrades a espectacles.

Gràcies a la col·laboració, els col·legiats podeu gaudir d'un 5% de descompte a cada reserva.

Per accedir a l'oferta, cal contactar amb el Col·legi, que lliurarà el codi específic. 

Tots som súpers! L'exposició dels 25 anys de Super3

Del 17 de març i fins al 4 de setembre.
Palau robert de Barcelona 

  
Han passat 25 anys des de la primera connexió de la Nets amb el Club Super3 per la pantalla de TV3. 

Per celebrar l’efemèride, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Generalitat han organitzat la mostra ‘Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3’ al Palau Robert.
 
L’exposició planteja un joc de pistes per a petits i grans que permetrà concursar i en la qual s’hi barregen les diferents èpoques del Super3. L’espai s’ha repartit en un aparador inicial i sis sales en dos nivells, el de grans i el de petits.

 

Primavera templera 

Visites guiades Castell de Gardeny 

10 d'abril, 8 de maig
i 12 de juny 
Inici: a les 12 h. 

 
 
Templer per un dia
“I fem vot de pobresa,
castedat i obediència…”
 
Com s’organitzava la comanda templera de Gardeny? 
Com era el dia a dia d’aquesta comunitat?
 
Visita guiada dinamitzada, especialment recomanada per famílies que vulguin sentir-se com un templer del segle XIII.
 
Cal inscripció prèvia a: 
Oficina d’Informació de
Turisme de Lleida (C/ Major 31)
973 700 319
infoturisme@paeria.cat
www.turismedelleida.cat

Més informació en aquest enllaç 

 
 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 de Barcelona.