Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


Només queden 8 dies!
Anima als teus companys a sumar-se al Col·legi. 


Anima als teus companys de professió que no tenen titulació específica, a sumar-se al Col·legi. Aprofita aquesta ocasió única abans que acabi l'any. 

Podem fer créixer el Col·legi.
Ens ajudes?


10 raons per col·legiar-te.

Més  informació

 
Properes activitats

 

Visita guiada a la Sagrada Familia
Divendres, 19 de febrer de 2016


El Col·legi i l’ACPRI han organitzat pel proper divendres 19 de febrer de 2016, una visita guiada i exclusiva pels membres d’ambdues entitats. Durant el mes de gener es farà la convocatòria i es podran fer les reserves.

La visita començarà a les 16:30 h i la trobada serà un quart d’hora abans davant el temple. L’accés serà gratuït amb prèvia confirmació d’assistència.
Premi Prat Gaballí 2015

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya va convocar recentment la setena edició del Premi Prat Gaballí pel foment de la recerca en Publicitat i Relacions Públiques.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és premiar dues tesis doctorals d’investigació, una en l’àmbit de la publicitat, i l’altra en el de les relacions públiques, realitzades en el marc de programes de doctorat en comunicació de qualsevol de les universitats espanyoles.

Es premiaran aquelles recerques que excel·leixin en les seves aportacions al desenvolupament  de la professió.La dotació del premi consisteix en un pagament de 1000 euros a cadascuna de les disciplines. Així mateix, s’editarà en format digital el resum del treball que es distribuirà gratuïtament entre els membres del Col·legi i estarà disponible al nostre web. A més, les persones premiades gaudiran d’un any de col·legiació gratuïta.

Els participants hauran de presentar els treballs a la seu col·legial com a màxim el dilluns, 11 de gener de 2016. La resolució del jurat es farà pública durant el mes de febrer de 2016.

Consulta les bases aquí.
 

Notícies

 

Loteria de Nadal i La Grossa de Cap d'Any

El 22 de desembre, s'ha celebrat el sorteig de la Loteria de Nadal. El número del Col·legi, 95.301, malauradament no ha sortit guanyador però no perdem l'esperança per l'any vinent. 

Gràcies a tots els que heu col·laborat participant amb nosaltres. 

Recorda que la Grossa de Cap d’Any també està en joc amb el número 54.085. El sorteig es celebrarà el proper 31 de desembre. Molta sort!

Campanya per a no col·legiats
Només queden 8 dies per finalitzar la moratòria.

Ets publicitari, relacions públiques o professional de la comunicació amb experiència però sense títol oficial?  Ara pots formar part del teu col·lectiu, acreditant-te com a professional i gaudint dels avantatges de la col·legiació.

Col·legia't abans del 31 de desembre de 2015. No hi haurà una segona oportunitat. Ets o no ets?

Si vols saber-ne més, informa’t aquí.


Recorda: Només fins el 31-12-15!

Exposició dels quadres de Fernando Martorell

El dimarts 15 de desembre, es va celebrar a les 19 h l’acte d’inauguració de l’exposició dels quadres de Fernando Martorell, al restaurant Farga, al Carrer Beethoven 11, a Barcelona.
 
L’exposició es pot visitar fins el 15 de gener de 2016. 

 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

 

   

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Divendres,18 de desembre de 2015
Dijous, 17 de desembre de 2015 
Dimecres, 16 de desembre de 2015
Dimarts, 15 de desembre de 2015
Dilluns, 14 de desembre de 2015

Edicions anteriors

Inscriu-te a través d'aquest formulari.

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darrera edició:

Núm.163.18 de desembre de 2015

Edicions anteriors

La publicidad si vende - Pablo Medina i Pilar Buil

El llibre “La publicidad si vende”, de Pablo Medina i Pilar Buil,  recull les declaracions de 10 publicitaris que van convertir a Espanya en la tercera potencia mundial del sector, i que a través de la seva capacitat visionaria, tracta de fer entendre el present d’aquesta professió i a predir el seu futur.

Aquests professionals aporten reflexió pràctica i alhora conceptual sobre els reptes que haurà de fer front la industria del marketing i de la comunicació en els pròxims anys, com ara el desenvolupament d’estratègies creatives i la construcció de la marca. 

Escola internacional de Protocol

Ara l’Escola Internacional de Protocol i Campus Internacional d’Estudis Superiors ofereix un 10% de descompte als membres del Col·legi que es matriculin en algun dels títols del Grau, Postgrau o Cicle Formatiu de Grau Superior.

L’Escola Internacional de Protocol, formada per una xarxa de centres amb seu a Madrid, Barcelona, Granada, Astúries, A Coruña, Buenos Aires i Paraguay, s’ha consolidat com el primer centre mundial especialitzat en la formació de Protocol, Relacions Institucionals i Gestió d’Esdeveniments.

Més informació.
                               

ThinkBIG Coaching

 

L’empresa ThinkBIG Coaching ofereix desenvolupament
personal de grups i individuals a través de tècniques de coaching i tallers vivencials a un preu preferent als membres col·legiats.

Per més informació fes clic aquí o visita el seu web

Club Ciudad Diagonal 

El Club Ciudad Diagonal t’ofereix una àmplia gamma d’equipaments i serveis. Un autèntic paradís d’oci global de 90.000 m2, amb vocació de club familiar, per fer esport, relaxar-se i gaudir de la natura, només a 5 minuts de Barcelona i en ple Parc Natural de Collserola.

L’acord amb el Col·legi contempla un descompte del 75% de l’import de la matrícula, i un descompte en la quota en funció del número de membres del Col·legi inscrits al Club Ciudad Diagonal.

Més informació

 

Exposició de Javier Mariscal

Fins al dissabte 13 febrer 2016
Espai Ignacio de Lassaletta (Rambla de Catalunya, 47)
De dt. a ds., de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h
Entrada gratuïta

 
Exposició amb dibuixos del polifacètic dibuixant i dissenyador, Javier Mariscal, que es mou entre l'obra artística i el treball en equip, del dibuix a l'interiorisme i del còmic a l'arquitectura.

La Cavalcada de Reis
 
Dimarts 5 de gener 2016
Inici 16:30 h al Moll de la Fusta
Recorregut pels carrers de Barcelona de 18- 21 h
 

 
Els Reis d’Orient tornen a Barcelona acompanyats del seu tradicional seguici de criatures màgiques, carrosses sorprenents i muntanyes de caramels que endolciran la jornada a tothom que hi assisteixi. 

Festa Major d’Hivern a Salou

Dissabte 6 de febrer 2016
Salou

El Cos Blanc, la gran desfilada de carrosses enmig d’una persistent pluja de confeti és l’acte central de la festa major d’hivern de Salou.

No hi faltarà el pregó, la trobada de gegants, cercavila, cinema, concerts, teatre, la tradicional pedalada, la Missa Solemne o ofrena floral a la seva patrona, havaneres, escacs, sardanes i molt més.

 

 
by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 de Barcelona.