Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     

 

Loteria de Nadal i La Grossa de Cap d'Any 

Nadal és sinònim de família, regals, il·lusions i nous projectes. També és època de Loteria, i com sempre per aquestes dates, el Col·legi t'ofereix la possibilitat d'adquirir-ne amb l'esperança que aquest any sí ens toqui.

Loteria de Nadal: 95.301
Ja la pots passar a recollir per la seu del Col·legi, al carrer València, 227, 1r 1a (entre Rambla Catalunya i Balmes) en horari de 8 a 15 h. 

Encara ets a temps de reservar-la
A través d'aquest formulari                                     
Per telèfon: 93 451 30 69
Per e-mail:  info@colpublirp.com


La Grossa de Cap d'Any: 54.085
Les participacions estan exhaurides. A aquells que teniu feta la reserva, properament us indicarem quan la podeu passar a recollir. 

Et recordem que en ambdós casos, són participacions de 6 euros dels quals el portador en juga 5.


GRÀCIES I SORT!


Podem fer créixer el Col·legi. Ens ajudes?  

Junts farem un Col·legi més gran, més fort i més representatiu. 

Aquest any 2015 tenim una ocasió única per fer créixer el nostre Col·legi donat que, només fins el 31 de desembre de 2015, podem col·legiar a professionals sense titulació específica amb experiència demostrable. 

La teva ajuda és clau. Anima als teus companys de professió a sumar-se al Col·legi. 

10 raons per col·legiar-te.

Més  informació

 

 
Properes activitats

 

Convocada la setena edició del Premi Prat Gaballí


El Col·legi convoca la setena edició del Premi Prat Gaballí pel foment de la recerca en Publicitat i Relacions Públiques.
 
L'objectiu d'aquesta convocatòria és premiar dues tesis doctorals d'investigació, una en l'àmbit de la publicitat, i l'altra en el de les relacions públiques, realitzades en el marc de programes de doctorat en comunicació de qualsevol de les universitats espanyoles. Es premiaran aquelles recerques que excel·leixin en les seves aportacions al desenvolupament  de la professió.

La dotació del premi consisteix en un pagament de 1000 euros a cadascuna de les disciplines. Així mateix s'editarà en format digital el resum del treball que es distribuirà gratuïtament entre els membres del Col·legi i estarà disponible al nostre web. A més, les persones premiades gaudiran d'un any de col·legiació gratuïta.

Els participants hauran de presentar els treballs a la seu col·legial com a màxim el dilluns, 11 de gener de 2016. La resolució del jurat es farà pública durant el mes de febrer de 2016.

Pots consultar les bases en aquest enllaç.
     

"Política és femení"
Dimarts, 1 de desembre, de 19 a 21 h. 
Sala "La Cuina" de l'Espai Francesca Bonnemaison  

Nova convocatòria del debat "Política és femení", organitzat per l'Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègies Polítiques (ACCIEP), que versarà sobre el paper de les dones en el món polític.

En el debat intervindran les personalitats de representació política: Inés Arrimadas, Laia Bonet, Dolors Camats, Montserrat Candini, Dolors Montserrat, Dolors Sabater i Alba Vergés, acompanyades de la periodista Rita Marzoa, qui moderarà el debat.
 
Cal confirmar assistència, abans del 30 de novembre, al correu electrònic acciep@acciep.cat o bé al telèfon 605 988 656 (Javier Paredes).
 

Notícies

 

#DinarTendència amb Ramon Rovira

El dijous, 26 de novembre de 2015, es va celebrar al restaurant El Principal, un dinar amb el sotsdirector general de Comunicació i Relacions Institucionals del Banc Sabadell, Ramon Rovira.

El dinar va transcorrer en un ambient distès en el que Ramon Rovira va exposar les tendències actuals en el sector financer i es va obrir un debat amb la participació de tots els col·legiats que van assistir. 

Els #DinarsTendència son una activitat organitzada pel Col·legi que ens dóna la oportunitat de dinar amb una personalitat rellevant per escoltar de primera mà, la seva visió sobre diferents temes de l'actualitat.
 


Xerrada amb Elisenda Estanyol sobre la "Percepció i gestió de la creativitat en relacions públiques", Premi Prat Gaballí 2014. 

Un grup de membres del Col·legi van tenir l'oportunitat d'escoltar de primera mà els resultats de la tesis doctoral «Percepció i gestió de la creativitat en les empreses consultores de comunicació i relacions públiques» treball pel qual, Elisenda Estanyol va ser guardonada amb el Premi Prat Gaballí 2014.

Elisenda va iniciar la seva exposició indicant que va escollir aquest tema per a la tesis doctoral amb l'objectiu de saber com es percep i gestiona la creativitat en les relacions públiques. Així mateix va comentar la metodologia utilitzada per recopilar la informació i extreure les conclusions.

A partir d'aquí va poder elaborar una proposta de definició de creativitat en relacions públiques com un procés que permet buscar solucions alternatives i no convencionals que ajuden a millorar les relacions i la comunicació entre una organització i els seus públics.

Finalment, va proposar un decàleg per estimular la creativitat dins les consultores de relacions públiques.

Edició digital del VI Premi Prat Gaballi 2014: Percepció i gestió de la creativitat en les empreses de comunicació i relacions públiques.

Drac Novell Internacional 2015 

Aquest any s'ha celebrat la 18ª edició del Drac Novell Internacional, els dies 26 i 27 de novembre, a la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona, organitzat per l'Associació Empresarial de Publicitat.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de grans professionals del sector de la Publicitat com Lluis bassat, Marçal Moliné o Joaquin Lorente. 

El principal objectiu d'aquest concurs és premiar els treballs realitzats per estudiants, que posen de manifest la qualitat de la formació impartida per les universitats i escoles de publicitat i comunicació. Alhora, el festival pretén apropar els futurs professionals en comunicació a les agències i al món professional donant a conèixer les seves creacions i treballs.

Drac Novell Internacional. 

2ª edició del Dia de la Premsa Comarcal 


El divendres 13 d'aquest mes, es va celebrar a la Sala Moragues del Born Centre Cultural de Barcelona, la 2ª edició del Dia de la Premsa Comarcal, organitzada per l'ACPC, on els col·legiats van poder assistir gratuïtament. 

L'obertura de l'acte va anar a càrrec de Carles Ayats, president de Premsa Comarcal. També es van presentar el periodista Llucià Ferrer, i l'Enric Yarza, de Media Hotline.
 
A la taula de debat, hi van participar Jair Domínguez, periodista, guionista i col·laborador del programa La Segona Hora de RAC; Jordi de Miquel, president de The Colours Box i vicedegà del Col·legi; Jordi Molet, director general d'El 9 Nou i de Premsa d'Osona; i l'Albert Saez, director adjunt del diari El Periódico de Catalunya. 
 
La ponència de cloenda va anar a càrrec de Jaume Roures, del Grup MediaPro.
 
Finalment, es va clausurar l'acte amb el parlament de Gerardo Pisarello, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona. 

 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

 

   

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Divendres, 27 de novembre de 2015
Dijous, 26 de novembre de 2015 

Dimecres, 25 de novembre de 2015
Dimarts, 24 de novembre de 2015
Dilluns, 23 de novembre de 2015 

Edicions anteriors

Inscriu-te a través d'aquest formulari.

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darrera edició: 

Núm. 160. 27 de novembre de 2015 

Edicions anteriors

"Jump the line! Técnicas de publicidad no convencionales"

Un grup de professionals de la comunicació, recentment, han llançat aquest document d'estudi de la Facultat Blanquerna (URL).

En l'actualitat,  moltes de les tècniques i termes barrejades del marketing, la publicitat i les relacions públiques,  han perdut el sentit i no hi ha línies que separin el above del below the line. Què és convencional i què no? Aquest llibre et convida a que ho descobreixis.

"Publicidad Contagiosa: Claves Creativas del marketing viral"- Sílvia Sivera

Silvia Sivera ha escrit aquest llibre que sorgeix de la seva tesi doctoral, guardonada amb el VI Premi Prat Gaballí del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, al millor treball d'investigació en l'àmbit publicitari.

Es centra en detectar les claus creatives comuns que van detonar el contagi de 651 vídeos publicitaris entre els usuaris de les xarxes socials.  A partir d'una fórmula composada per drivers creatius, es formalitza una base inspiradora per crear publicitat altament contagiosa.

 

Descompte Postgrau en Comunicació Online i Gestió de Xarxes Socials

Ara el Postgrau en Comunicació Online i Gestió de Xarxes Socials de la Universitat Autónoma de Barcelona (UAB), proporciona als col·legiats un preu preferent, que consisteix en un descompte de 500? sobre l?import total de la matrícula.

Et proporcionarà la base tecnològica per gestionar i interactuar en la comunicació online, a més, de desenvolupar capacitats per aconseguir avantatges competitius que generin un posicionament online adequat als objectius de comunicació.

El comunicador online és un nou especialista, amb moltes oportunitats d'ocupació, cada vegada més demandat per empreses, personalitats i institucions.

Més informació

Escola de Creatius Complot

Et fem saber que recentment, l'Escola de Creatius Complot, ha renovat el seu conveni de col·laboració amb el Col·legi.
 
Complot és una escola de creatius feta per creatius, amb especialització en creativitat i comunicació digital i una de les més importants d'Iberoamèrica.

Ara Complot, ofereix als col·legiats un 10% de descompte en els seus programes d'especialització.

Per a més informació, consulta aquest enllaç o bé, la seva pàgina web.

Descomptes amb Hotelius Club

 

Hotelius Club ofereix a tots els col·legiats un 15% de descompte per poder gaudir en més de 60.000 hotels per tot el món, com els del grup Hotusa, entre molts altres. 

Informa'aquí.

Isern Patentes y Marcas

El despatx d'advocats i agents de la propietat industrial i intel·lectual Isern Patentes y Marcas, ha canviat el seu domini i en conseqüència, ha renovat la seva imatge corporativa.El Col·legi té signat un acord de col·laboració en el que es contempla que els serveis de registre i de consultoria s'oferiran amb un tracte preferent als col·legiats.
 
Si vols saber-ne més sobre el despatx fes clic aquí.

 

 

Cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística 

 

El CPNL és una institució pública integrada per la Generalitat de Catalunya. Va impulsar l'ús del català en l'entorn laboral com a eina de competitivitat tant per a les empreses com per als treballadors.
 
Al Consorci hi trobareu cursos enfocats a diversos sectors professionals. 

També ofereix cursos més generals per a diversos col·lectius professionals, i disposa d'un cercador de cursos que permet als futurs alumnes localitzar de forma senzilla el curs que més s'adeqüi a les seves necessitats. El podeu consultar fent clic aquí.

World Press Photo 2015

CCCB, Barcelona
Fins al 13 de desembre 2015
Dimarts a dijous i festius: 11 a 20:00 h. 
Preu: 6 euros

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acull un any més l'exposició World Press Photo, enguany sota el lema "Veure per entendre".

La mostra aplega un total de 134 fotografies i 7 treballs multimèdia guanyadors del concurs internacional World Press Photo, que convida al debat i a la reflexió amb imatges impactants que no sempre han estat publicades per mitjans de comunicació. 

Fira de Santa Llúcia

Avinguda de la Catedral de Barcelona
Del 27 de novembre al 23 de desembre
Laborables: 10:30 a 20:30 h.
Festius: 10:30 a 21:30 h. 

Com cada any per aquestes dates torna la fira més antiga que gira al voltant del món del pessebre i de les tradicions nadalenques. A les parades podràs trobar tot tipus d'artesania, des de figures pel pessebre, vegetació com la molsa o els ramets de la sort, objectes de decoració i simbombes per donar un toc musical al vostre Nadal.IMATGIARI: Juguem amb les paraules i imatges

Abacus Cooperativa (Girona)
21 de desembre
De 12 a 13:30 h.
Gratuït.


 
Imatgiari és una activitat per nens a partir de 5 anys, per a tota la família.

Es tracta d'un llibre per fer un munt de combinacions amb les imatges i els noms per jugar i aprendre!

 
by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de ?Col·legiats?, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d?interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d?accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 de Barcelona.