Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     

 


Podem fer créixer el Col·legi. Ens ajudes?  

Junts farem un Col·legi més gran, més fort i més representatiu. 

Aquest any 2015 tenim una ocasió única per fer créixer el nostre Col·legi donat que, només fins el 31 de desembre de 2015, podem col·legiar a professionals sense titulació específica. 

La teva ajuda és clau. Anima als teus companys de professió a sumar-se al Col·legi. 

10 raons per col·legiar-te.

Poden contactar amb nosaltres al telèfon 93 451 30 69 - 639 445 039, al correu info@colpublirp.com o a través del següent enllaç: més informació

 

 
 
Properes activitats

 

VII Afterwork APD
Entrada gratuïta per a membres del Col·legi 

Com liderar persones i potenciar el seu talent 

 
Dijous, 29 d'octubre de 2015 a les 18 h.
Auditori CCIB Fòrum Barcelona  

El dia 29 d’octubre es durà a terme a l’Auditori Fòrum el congrés: “Com liderar persones i potenciar el seu talent?”.

 
Durant la jornada es tractaran temes com, lideratge fonamental: construir un “New Deal”, La Bauta portada als directius, Els valors de lideratge del papa francisco, Símptoma de la malaltia del poder, La forma de liderar i competir, L’esperit de superació en l’esport, l’empresa i les famílies.

L’entrada al congrés per a no socis de l'APD és de 900 €.
Tots els col·legiats tenen l’entrada gratuïta.

Per poder accedir al congrés serà imprescindible l’acreditació.

Per a informació sobre el programa i ponents, consulta el següent enllaç.
Les inscripcions s’han d’efectuar a través d’aquest formulari:  
inscriu-te

 

Notícies

 

Acord de col·laboració amb Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI)

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques signa un acord de col·laboració amb l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals.

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques i l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals han signat un acord que estableix la col·laboració a l'hora de realitzar activitats per tal de poder millorar la qualitat i la formació, professional de l’àmbit de la comunicació i a la vegada poder desenvolupar projectes d’interès comú.

Ambdues institucions representen aproximadament 2000 professionals a Catalunya entre els quals estan representats les principals empreses i institucions, i les agències de publicitat i relacions públiques.

Fundació de la Comunicació. 
"Xarxa Comunica i Emprèn"
T'adjudem a muntar la teva empresa

La Fundació de la Comunicació, Publicitat, Relacions Públiques i Periodisme ha innicita el projecte “Xarxa Comunica i Empren” (Xarxa CIE).

L’objectiu que es va presentar va ser solucionar les inquietuds dels presents i poder consolidar les seves iniciatives emprenedores dins del sector de la publicitat, les relacions públiques i el periodisme.

Els participants que superin el procés de selecció podran gaudir d’un programa empresarial d’assessorament especialitzat totalment gratuït. Tindran el suport de consultors reconeguts per la Unió Europea en matèria d’emprenedoria professional.

El fet de participar dona opció a convertir la idea de negoci presentada en un negoci invertible que serà presentat a empresaris d’èxit.

Els 10 “manaments legals" quan pugues fotos o vídeos a xarxes socials
Albert Cuesta, Advocat TIC&IP
Soci Director d’Eureca Legal

Albert Cuesta va iniciar la seva exposició fent-nos veure el canvi de paradigma de la societat actual, que ha passat de ser analògica/física a digital/virtual i les seves conseqüències, tan positives com negatives.

Tot seguit va fer un repàs sobre la normativa legal que s’ha de respectar com la de protecció de dades, propietat intel·lectual, drets d’imatge, etc., així com el respecte a les normes que estableixen les xarxes socials.

A continuació va parlar sobre l’us de vídeos i imatges sota llicències Creative Commons. Per acabar, va explicar els 10 manaments legals que hem de tenir en compte abans de publicar contingut i usar-lo en xarxes socials en el nostre negoci:

1. Complir la llei de protecció de dades i d’internet.
2. Confirmar que els empleats coneixen els riscos legals als que s’exposa l’empresa al tractar continguts creats per tercers.
3. Es vulnera el dret de protecció de dades o de consumidors online?
4. Es vulnera el dret d’autor/propietat intel·lectual del creador del contingut o l’honor o imatge de persones?
5. Es vulneren drets dels menors? 
6. S’han de respectar les normes de les xarxes socials
7. No utilitzar mai contingut aliè sense autorització amb ànim de lucre i sol·licitar autorització de continguts.
8. Sol·licitar consentiment per a utilitzar dades a persones que són identificables.
9. Buscar fotos amb llicències Creative Commons.
10. Per acabar unes recomanacions: buscar  en pàgines web de fotos o música sense copyright i difuminar cares. 

Presentació de l'estudi d'inversió publicitària mundial

L’Associació Empresarial de Publicitat en col·laboració d’Arce Media i Mediahotline va presentar l’«Estudi d’inversió publicitària mundial, 2014» al Palau Robert.

Nielsen a més d’elaborar l’estudi, va oferir el primer anàlisis del mercat. Actualment, és present a 106 països i gestiona la informació d’inversió publicitària de 80 països, per a Espanya utilitzen les dades de Arce Media. Té com a missió oferir un coneixement complet de la situació al mercat.

La presentació va ser dirigida per Jeff Ble, International Sales Executive de Nielsen, Global Ad Intel. el principal tema tractat va ser la descendència de la inversió publicitària arreu del món durant l’any 2015, realitzant una segmentació demogràfica. A més, va diferenciar els diferents mitjans convencionals explicant la seva participació publicitària.

Per a ampliar la informació i accedir al document, ves al següent enllaç

 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

 

 

   

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dimecres, 7 d'octubre de 2015 
Dimarts, 6 d'octubre de 2015
Dilluns, 5 d'octubre de 2015
Divendres, 2 d'octubre de 2015
Dijous, 1 d'octubre de 2015


Edicions anteriors

Inscriu-te a través d'aquest formulari.


Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg

 

 

 

Darrera edició: 

Núm. 152. 2 d'octubre de 2015

Edicions anteriors


Quaderns del CAC


 

 
Sota el títol “La ràdio, encara”, la revista dedica el tema monogràfic a aquest gran mitjà.

Descomptes a Raima, La Carpeta i Konema. 

Gaudeix de descomptes a Raima, La Carperta i Konema. Ara, fins el 31 d'octubre amplien el descompte del 10 al 15% Oferta protecció de dades amb assegurança 

     

Acord exclusiu per a col·legiats: senzill, econòmic i amb assegurança de multes per complir la Llei de Protecció de Dades.

La llei de Protecció de Dades es d'obligat compliment per a tots. Amb l'acord  que tenim amb Lant Advocats podem oferir-vos posar-vos al dia respecte a la LOPD, sense cap esforç i per un cost irrepetible i amb l'opció de contractar un manteniment anual molt econòmic que inclou les auditories obligatòries i una assegurança de multes de protecció de dades. 

Per contractar el servei més adequat per al seu negoci, només heu de trucar al Col·legi i Lant Advocats contactarà amb vosaltres sense cap compromís. 

Més informació en aquest enllaç.

 

 

Exposició CCCB "+HUMANS, el futur de la nostra espècie", 
6 d'octubre 2015 - 10 d'àbril 2016

 

L'exposició dona continuïtat al projecte «+HUMANS» presentat a la Sciencie Gallery 2011.

L’objectiu d’aquesta presentació és indagar en el futur de la raça humana sent conscients de l’entorn que ens envolta, les tecnologies, la cultura i l’ètica.

Pretén explorar els límits de les persones, fins a on pot arribar el nostre cos? Quin és el límit de la nostra espècie? Què és socialment ètic a la nostra societat? 

Pots consultar més informació a: 

http://goo.gl/CnBvgw


XXIV Temporada Alta 
Festival de tardor de Catalunya. Girona-Salt 
Del 2 d'octubre al 8 de desembre  


Temporada Alta és el festival d'arts escèniques que se celebra a les ciutats de Girona i Salt durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. 

Consulta el programa en el seu web: www.temporada-alta.net 

 

 
   
by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 de Barcelona.