Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     

 


Podem fer créixer el Col·legi. Ens ajudes?  

Junts farem un Col·legi més gran, més fort i més representatiu. 

Aquest any 2015 tenim una ocasió única per fer créixer el nostre Col·legi donat que, només fins el 31 de desembre de 2015, podem col·legiar a professionals sense titulació específica. 

La teva ajuda és clau. Anima als teus companys de professió a sumar-se al Col·legi. 

10 raons per col·legiar-te.

Més  informació

 

 
Properes activitats

 

Barcelona International PR Meeting Call for papers
 

Barcelona International PR acaba de comunicar el call for papers d’enviament d’abstracts per al Congrés Internacional de Relacions Públiques Barcelona PR Meeting #6.

Està organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), juntament amb la Universitat de Waikato (Nova Zelanda) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF). 

Per aquesta propera edició serà benvingut tot aquell contingut que tingui a veure amb el desenvolupament de les Relacions Públiques contemporànies entorn a les àrees d’entreteniment, ètica, innovació, territoris o ensenyament. Consulteu el post al nostre web o bé fent click a aquest l'enllaç.
 
El meeting tindrà lloc els dies 28 i 29 de juny del 2016 a Barcelona. Teniu fins el 15 de febrer per enviar els vostres abstracts.

La llengua del congrés serà l’anglès i per tant, tots els abstracts i les presentacions hauran de ser en aquesta llengua.

Per a més informació, podeu consultar la web del congrés: http://symposia.uoc.edu/prconference o escriure un e-mail a  prconference@uoc.edu

Notícies

 

Claus creatives de la publicitat viral, amb Silvia Sivera
Xerrada Networking al Sagardi 

El passat dimecres 28 d’octubre, va tenir lloc al Restaurant Sagardi, la xerrada “Claus Creatives de la publicitat viral” a càrrec de Sílvia Sivera, guanyadora del premi Prat Gaballí de publicitat 2014. 

L’acte va començar amb la benvinguda del Degà del Col·legi, el Sr. Ton del Pozo, a la ponent, Sílvia Sivera.

La xerrada es va centrar en l’explicació dels factors de la viralitat publicitària, com ara el viral appeal, l’estructura de la xarxa social, les característiques comportamentals dels  receptors i els incentius per compartir el  missatge, i l’estratègia de conreu.

D'altre banda, va explicar la fórmula V = cc (d+c) + a, com a base inspiradora per crear continguts que siguin compartits pels usuaris i els elements que la composen:líders d’opinió i target, la facilitat de transmissió, una durada curta, una sorpresa impactant, la optimització dels elements clau i una apertura remix.

Prèviament, va fer esment de  les característiques de la publicitat boca- orella, reinventada amb les TIC, i l’evolució del “word of mouth” al “word of mouse”. També ens va parlar dels drivers creatius per a un contingut, ordenats per: diversió, rumor, sensació, emoció, informació, implicació i utilitat.

Al finalitzar la xerrada, es va donar peu al networking entre els assistents.

 

Campanya Sóc

Aquesta campanya és un reclam a tots aquells que tenen experiència en el seu sector degut a una llarga trajectòria professional però no tenen una titulació universitària específica.

Quatre Col·legis oficials de Catalunya, el de Periodistes, Publicitaris i Relacions Públiques, Disseny Gràfic i el de l’Audiovisual s'han unit per posar a la seva disposició l'ocasió de col·legiar-se, i així poder ser reconegut per una institució que agrupa els professionals del sector.

L’anunci ha estat present aquest mes d’octubre en premsa: L’Ara el 24, 27 i 29 d’octubre, a El Periódico el 27, a El Punt Avui el 23, 28 i 30, i a La Vanguardia el 23 d’octubre.

"Ets periodista, publicitari, relacions públiques, dissenyador gràfic o professional de l'audiovisual amb experiència però sense títol oficial. Ara et pots col·legiar i formar part del teu col·lectiu, acreditant-te com a professional i gaudint dels avantatges de la col·legiació. Fes-ho abans del 31 de desembre de 2015. No hi haurà una segona oportunitat. Ets o no ets?"

Més  informació

 

VII Afterwork APD
Com liderar persones i potenciar el seu talent

 
El dijous 29 d’octubre un  grup de col·legiats van poder assistir de forma gratuïta, al VII Afterwork organitzat per l'Asociación para el progreso de la dirección. 

La Jornada va constar d'interessants ponències relacionades amb la superació i el valor del lideratge. El congrés va girar al voltant de temes com "Els símptomes de la malaltia del poder i com evitar-los a les empreses", "Aixi lideres així competeixes" i "L'esperit de superacio en l'esport, l'empresa i les famílies", entre d'altres. 

Un cop acabades les intervencions els assistents van poder gaudir d'una sèrire de còrners de networking.

Joaquin Maestre i la Fundació Esclerosi Múltiple,
Premis ACPRI 2015 


Joaquin Maestre i la Fundació Esclerosi Multiple ja són Premis ACPRI des del divendres 23 d'octubre en l'acte que va tenir lloc dins la NIT ACPRI 2015 que es va celebrar al Reial Club de Polo de Barcelona.

En un ambient relaxat, el prop del centenar d'assistents van poder gaudir d'un acte que com cada any era presentat pel periodista de Televisió de Catalunya, Xavier Coral, qui va amenitzar la vetllada.

L'acte va començar amb la glosa dels premiats a càrrec del secretari del Jurat, el Sr. Josep Pujol, qui va destacar la figura dels dos premiats i acte seguit el president de l'Associació, Josep Solà, es va encarregar de lliurar-los al Sr. Joaquin Maestre i a la Sra. Rosa Maria Estrany, en representació de la Fundació Esclerosi Múltiple, en qualitat de presidenta.

Després del sopar va tenir el tradicional sorteig d'obsequis que havien estat lliurats per empreses i institucions i es va acabar amb el lliurament dels diplomes als socis que s'han incorporat a l'Associació des de la darrera NIT, presents al sopar.

El degà, Sr. Ton del Pozo, hi va assistir en representació del Col·legi. 

 

XI Congrés Internacional d’Investigació en Relacions Públiques organitzat per l'AIRP


L’Associació d’Investigadors en Relacions Públiques vetlla pel foment de la investigació, l’ensenyament i el debat, convoca el proper 2016, el XI Congrés Internacional d’Investigació en Relacions Públiques, acollit per la Universitat CEU Cardenal Herrera.

Tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 d’Abril del 2016 en el Palau de Colomina a València.

El lema d’aquesta edició és “Les relacions públiques en una societat connectada” on l’Associació espera abordar nous reptes i tendències d’aquesta professió en un món global i en constant evolució.

El Col·legi et comunica que ja està obert el termini d’enviament dels vostres abstracts fins el 23 de novembre. Podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç, on prèviament haureu d’omplir un formulari. També hi trobareu més informació del Congrés.  

 

 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

 

   

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dijous, 29 d'octubre de 2015
Dimecres, 28 d'octubre de 2015
Dimarts, 27 d'octubre de 2015
Dilluns, 26 d'octubre de 2015 

Edicions anteriors

Inscriu-te a través d'aquest formulari.

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

Darrera edició: 

Núm. 156. 30 d'octubre de 2015

Edicions anteriors

 


Recomanacions pel CAC

Posem a la vostra disposició dues lectures recomanades pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) sobre el tractament de l’anorèxia, bulímia i la salut mental.

El tractament de l’anorèxia i la bulímia nervioses als mitjans de comunicació audiovisual

El tractament de la salut mental als mitjans audiovisuals

 “Historia de la comunicación corporativa en Cataluña”, de Kathy Matilla 

El llibre “Historia de la comunicación corporativa en Cataluña” escrit per Kathy Matilla, és una descripció  de la història de la comunicació, que procura, tot i tenir uns orígens força difosos, identificar alguns punts d’inflexió que permetin entendre d’on prové la comunicació corporativa, on es troba ara i anticipar cap a on sembla que es dirigeix.

Des del punt de vista d’associacions, agències, i “dircoms”, ens trobem amb aquesta mostra retrospectiva que ens brinda l’autora.

 

Gran de Gràcia 
co-working

 

Et fem saber que l’espai Gran de Gràcia Co-working llança una nova proposta per aquelles persones que busquen una oficina des d’on fer créixer la seva Agència de Comunicació amb tots els serveis inclosos.         

                                

 

L'acord amb el Col·legi contempla una sèrie d’avantatges que podràs consultar a través d’aquest enllaç Si vols saber-ne més sobre aquest espai consulta la seva pàgina web.

Pòlissa RC. Perquè la necessitem en el nostre sector?

 

És important assegurar el nostre futur professional ja que sense una pòlissa d’assegurança el patrimoni empresarial es podria veure afectat a causa d’un reclam d’un tercer. Broker’s 88 t’ho posa fàcil ja que s’adapta a una cobertura específica per a la teva professió.

 

El Col·legi ha arribat a un acord amb la corredoria d’assegurances Broker’s 88 per tal d’oferir als membres col·legiats una pòlissa de responsabilitat civil en unes condicions molt avantatjoses, tant per a Professionals com per a Societats Professionals.

Per a consultar cobertures i tarifes posa’t en contacte amb el Col·legi.

 

 

Oferta amb Dakotabox

 

Amb Dakotabox ara podràs gaudir d’una escapada, un sopar, una aventura o relaxar-te en un spa amb la varietat d’oportunitats que ofereix l’empresa a un preu preferent.

Et comuniquem que hem renovat l’acord de col·laboració i per ser    membre del Col·legi , podràs gaudir d’un 10% de descompte!

 

 

Per a més informació consulta l'enllaç o accedeix a la seva pàgina web fent click aquí.

 

"LactApp”, l’experta en lactància materna a la teva butxaca, creada per la col·legiada, Maria Berruezo

 

Aquest mes d’octubre es va llançar al mercat LactApp, una revolucionària aplicació sobre lactància, impulsada per Maria Berruezo, membre del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, de la mà de l’especialista en lactància materna, Alba Padró.

Es tracta d’una aplicació molt complerta, que ofereix un recolzament a totes les mares al llarg de tot el seu període de lactància. Permet ajudar a les mares que es poden sentir una mica angoixades pel post-part a prendre decisions conscientment informades a través del seu mòbil.

Si vols saber-ne més, consulta el web de l’App.

També pots descobrir com va néixer la idea amb aquesta interessant entrevista a la Maria a El Periódico.

 

Exposició Actrius catalanes del segle XX

Fins al 28 de març 2016
Palau Robert, Barcelona
Entrada gratuïta


El paper de la dona, tant en el teatre com en altres àmbits en el segle XX, reflexa un fenomen contemporani, una situació de canvi que és el resultat de profundes transformacions culturals. 

Les actrius catalanes han representant, al superar la condició d’atractiu de cartell, tot tipus de papers. 

 

 

La ciutat a cau d'orella. 
Rondalles i llegendes a Tarragona 

Del 30 d'octubre al 28 de novembre de 2015
A partir de 12 anys 

 

Un cicle que aplega la història oral en un seguit de propostes que contenen des d'activitats lúdiques, participatives i nocturnes fins a plantejaments més tècnics i reflexius. 

Més informació 

 

 
by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 de Barcelona.