Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


Podem fer créixer el Col·legi. Ens ajudes?  

Junts farem un Col·legi més gran, més fort i més representatiu. 

Aquest any 2015 tenim una ocasió única per fer créixer el nostre Col·legi donat que, només fins el 31 de desembre de 2015, podem col·legiar a professionals sense titulació específica. 

La teva ajuda és clau. Anima als teus companys de professió a sumar-se al Col·legi. 

10 raons per col·legiar-te.

Poden contactar amb nosaltres al telèfon 93 451 30 69 - 639 445 039, al correu info@colpublirp.com o a través del següent enllaç: més informació

 

 
Properes activitats

 

2a edició dels 
Premis Impacte
Festa Estiu 2015

Data límit de presentació de candidatures: 1 de juny de 2015 

Un any més el Col·legi atorga els Premis Impacte amb l’objectiu de destacar les accions de comunicació que més han impactat la societat catalana en el darrer any.

Pots participar presentant alguna de les campanyes que hagis fet  per algun client o bé proposant-nos campanyes que creus que poden optar al Premi. Pots proposar candidatures fins el dia 1 de juny de 2015

Els guardons s’entregaran el dijous, 16 de juliol a la Festa d’Estiu que el Col·legi celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Pots consultar les bases i presentar candidatures aquí
Per a més informació envia un email a info@colpublirp.com o truca al 93 451 30 69.

Curs "Traça la teva estratègia a les xarxes socials per atraure les oportunitats professionals".

Barcelona Activa 
Dimecres, 17 de juny de 2015
de 18 a 21 h. 

Els darrers canvis del mercat laboral i la irrupció de les xarxes socials han fet que el procés de recerca de feina es modifiqui: el CV tradicional ja no és l’únic protagonista. Ara comparteix escenari amb altres plataformes i elements que ens ajuden a mostrar al món el professional que portem dins. Durant aquesta activitat descobrirem com les Xarxes socials ens poden ajudar connectar el nostre perfil professional amb les oportunitats laborals.

Més informació.

Places limitades. 
Demana el codi del col·lectiu per a fer la inscripció a jespin@colpublirp.com. 

Reunió del Jurat del Concurs de Joves Creatius

El Jurat del IV Concurs de Joves Creatius s’ha reunit per decidir les campanyes guanyadores d’entre les propostes que optaven al Premi.

 

Lliurament Premis 
Dijous, 18 de juny de2015, a les 19 h al Palau Robert 

L’acte de lliurament dels Premis se celebrarà el proper 18 de juny a les 19 h. al Palau Robert i serà en aquest moment en el que es donaran a conèixer les peces guanyadores.

Cal inscripció prèvia a l'acte per mitjà del següent formulari.

Aquesta IV edició compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya,l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social Fundació “la Caixa”, JC Decaux i Nouvolodesign.

#DinarsTendencia 
amb Ramon Rovira 


Dimarts, 30 de juny, a les 14 h

Restaurant Principal (Provença 286-288, Barcelona)

El Col·legi comptarà amb la presència de Ramon Rovira, director general de Comunicació i Relacions Institucionals del Banc Sabadell, que compartirà amb nosaltres la seva experiència professional i ens parlarà sobres les tendències actuals de la comunicació en el sector financer.

Inscriu-te a través del següent formulari.

Notícies

 

Llista de col·legiats al web del Col·legi

Al web del Col·legi hem incorporat la relació de professionals col·legiats. Si accedeixes al següent enllaç, trobaràs la llista en què figuren el nom, cognoms i el número de col·legiat.

Volem que sigui un element amb el qual puguis donar a conèixer la teva activitat professional i per això hem cregut oportú que siguis tu el que hi introdueixis les dades que consideris adients entre les opcions que hi ha (empresa, àmbit, Twitter, Facebook, Linkedin, etc.) 

En el document que trobaràs en l'enllaç següent expliquem, pas a pas, com introduir-hi les dades: Guia per a introduir dades professionals.

De tota manera, si prefereixes que ho fem nosaltres, et demanen que emplenis les dades d'aquest formulari.

Gràcies per la teva col·laboració.

Borsa de Treball 

Més informació: jespin@colpublirp.com. 93 451 30 69.


Empresa d'Arts Gràfiques busca Comercials Captadors Junior

Descripció del lloc de treball / tasques
La seva responsabilitat serà la captació i atenció de nous clients, a partir de la prospecció i identificació de potencials clients.


Mitjà de comunicació busca Publicitari Senior

Descripció del lloc de treball / tasques
Es busca publicitari sènior que pugui disposar de temps, coneixements i ganes per elaborar un Book de Publicitat per un mitjà de comunicació.

A partir d’una selecció d’anuncis de premsa nacionals i internacionals, agafar idees creatives que puguin adaptar-se, amb les modificacions pertinents, al mercat local.

#DinarsTendencia amb Màrius Carol 
Dimarts, 26 de maig de 2015 

El passat dimarts, 26 de maig vam tenir l'oportunitat de compartir taula amb el director de La Vanguardia, Sr. Màrius Carol, en un nou #DinarsTendencia a El Principal. 

La trobada va transcorrer en un ambient distès en el que, entre d'altres temes, es va parlar sobre els resultats de les eleccions municipals.

Més informació en el següent enllaç.

Neuromàrqueting, amb Pere Navalles
Xerrada-Networking Sagardi 

El passat dimecres, 20 de maig, Pere Navalles ens va oferir una interessant xerrada sobre el neuromàrqueting, ciència que estudia el comportament del consumidor i permet conèixer les motivacions que tenen les persones en el moment d'indicar la preferència cap a una marca o producte. 

Més informació sobre la xerrada en el següent enllaç

Agustí de Uribe, Premi Nacional de Comunicació 

El jurat de la XV edició dels Premis Nacionals de Comunicació ha atorgat el guardó en la categoria de Publicitat, al professional de relacions públiques i col·legiat, Agustí de Uribe-Salazar.

El jurat va valorar la seva dilatada experiència en el sector com a pioner de les relacions públiques a l'Estat espanyol i amb 50 anys d'exercici professional: es president de Gabinet Uribe des de 1977.

Més informació en el següent enllaç.

Junta General Ordinària 2015
Dijous, 14 de maig de 2015 

El passat dijous, 14 de maig, el Col·legi va celebrar la seva Junta General Ordinària en la que es va examinar i aprovar la gestió feta per la Junta de Govern en el darrer any.

La Junta General, és l'òrgan sobirà del Col·legi i hi participen totes les persones col·legiades amb veu i vot. 

Més informació en el següent enllaç.

Acte de Lliurament del VI Premi Prat Gaballí
Dimarts, 5 de maig de 2015

El dimarts, 5 de maig va tenir lloc l'acte de lliurament del VI Premi Prat Gaballí a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya. 

Les premiades van rebre el guardó de mans del Dr. Josep A. Planell Estany, rector de la Universitat i el degà del Col·legi, Sr, Ton del Pozo.

Les premiades en aquesta edició han estat la Dra. Silvia Sivera, pel seu treball "Marketing viral: claves creativas de la viralidad publicitaria" i la Dra. Elisenda Estanyol, pel seu treball "Percepció i gestió de la creativitat en les empreses consultores de comunicació i relacions públiques"

El jurat va atorgar un accèsit en publicitat al Dr. Víctor Curto pel seu treball "Escenarios de la publicidad institucional. Definición, contextualización, historia y operativa de la publicidad de las administraciones públicas".  

Més informació sobre l'acte en el següent enllaç.
Accedeix a la publicació del resum del treball en l'enllaç que trobes en els títols dels treballs. 

Millora les teves oportunitats per trobar feina 

3 i 10 de juny de 2015, de 16 a 20 hores 
Eskpe/Odati 
(Pallars, 65-67, 3r. Barcelona)
Impartit pel Sr. Juan Ignacio Barenys 

Membres del Col·legi: 80 euros 
No membres del Col·leg: 100 euros  

En els últims mesos, el sector de la Publicitat ha experimentat una millora pel que fa a ofertes de feina. Per aquest motiu, l'Associació Empresarial de Publicitat brinda a tots els professionals del sector l’oportunitat de potenciar totes les seves habilitats, tant les tècniques (coneixements i instruments propis del món de la Publicitat) com les no tècniques (retòrica, oratòria, gestionar correctament el temps, lideratge…)

En definitiva, aquest seminari pretén ajudar a combinar tecnologia i creativitat en les seves dosis adequades per tal d’ajudar als publicitaris que desitgen millorar la seva actual ocupació o, simplement, accedir a un lloc de treball.

Curs ofert per l'Associació Empresarial de Publicitat.
Per a més informació i reserves: 
934671230

 

Trobada Alumni UAB 
Divendres, 12 de juny de 2015

El proper divendres, 12 de juny, la Universitat Autònoma de Barcelona celebra la Trobada Alumni UAB, enguany dedicada a la sostenibilitat.

És una trobada destinada a l'exalumnat, PAS/PDI i oberta a tothom. És una oportunitat única per retrobar-se amb antigues amistats, professorat i fer xarxa.

Més informació i inscripcions en el següent enllaç.  

Barcelona PR Meeting #5
Theory in Practice in Public Relations through to the Fully-Functioning Society: Papers in Honor of Professor Robert Heath

30 de juny i 1 de juliol de 2015
Cosmo Caixa 


Col·legiats: 46% de descompte

El BCN PR Meeting es consolida en el sector de les Relacions Públiques, com un dels congressos que aglutina a alguns dels més reconeguts acadèmics internacionals.

Enguany, el congrés tindrà com a eix fonamental la construcció de ponts de diàleg entre el món professional i el món acadèmic de les Relacions Públiques. 

Tots els col·legiats tenen un preu reduït de 175  €, que suposa un descompte de més del 46% respecte al preu d’inscripció. La inscripció inclou l’assistència a les dues jornades del congrés, els dinars al restaurant del CosmoCaixa, el còctel a la terrassa de l’Hotel Duquesa de Cardona, els coffee breaks, a més del Welcome Pack. 

Les inscripcions poden efectuar-se via: http://www.uoc.edu/portal/en/symposia/prconference/registration/index.html

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Divendres, 29 de maig de 2015
Dijous, 28 de maig de 2015
Dimecres, 27 de maig de 2015
Dimarts, 26 de maig de 2015
Dilluns, 25 de maig de 2015 

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te a través d'aquest formulari.


Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg

 

 

 

Darrera edició: 

Núm. 137. 22 de maig de 2015

Edicions anteriors

 

 

Assessorament professional i internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona 

     

Aquest assessorament té com a objectiu orientar als nostres col·legiats en els seus projectes i iniciatives. Un programa que servirà per aportar una visió completa, que pot ser internacional o no.

Més informació.


Pòlissa de Responsabilitat Civil

Broker’s 88 ofereix als membres del Col·legi una pòlissa de responsabilitat civil en unes condicions molt avantatjoses.

Pòlissa Responsabilitat Civil per a Professionals
El cost anual va de 21,23 € a 63,69 € en funció del capital assegurat per sinistre a l’any.

Pòlissa Responsabilitat Civil per a Societats Professionals
El cost anual va de 213 € a 637 € en funció de la facturació i de la cobertura.

Si t’interessa fes-nos arribar la sol·licitud al Col·legi i nosaltres intermediarem en el tràmit.

Dia Mundial de Medi Ambient a Tarragona
Actes del 30 de maig al 13 de juny

 

L'Ajuntament de Tarragona en col·laboració amb diferents entitats mediambientals, organitzacions i altres administracions, ha organitzat diversos actes des del dia 30 de maig fins al 13 de juny, per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient el proper 5 de juny.  

Pots consultar el programa complet d'activitats en aquest enllaç


inund'ART
10a trobada i mostra d’art multidisciplinari
Girona, del 4 al 7 de juny
 

 

 

Inund’Art és una plataforma cultural per a la promoció de la creació, la producció i l’exhibició de propostes en l’àmbit de les arts visuals i d’altres disciplines artístiques contemporànies.

Programa 2015. 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 de Barcelona.