Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     

 


Podem fer créixer el Col·legi. Ens ajudes?  

Junts farem un Col·legi més gran, més fort i més representatiu. 

Aquest any 2015 tenim una ocasió única per fer créixer el nostre Col·legi donat que, només fins el 31 de desembre de 2015, podem col·legiar a professionals sense titulació específica. 

La teva ajuda és clau. Anima als teus companys de professió a sumar-se al Col·legi. 

10 raons per col·legiar-te.

Poden contactar amb nosaltres al telèfon 93 451 30 69 - 639 445 039, al correu info@colpublirp.com o a través del següent enllaç: més informació

 

 
 
Properes activitats

 

 
 

Festa Estiu 2015

2a edició dels 

Premis Impacte

Un any més el Col·legi atorga els Premis Impacte amb l’objectiu de destacar les accions de comunicació que més han impactat la societat catalana en el darrer any


Els guardons s’entregaran el dijous, 16 de juliol a la Festa d’Estiu que el Col·legi celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella DammL'entrada serà gratuïta per tots els membres del Col·legi i els vostres acompanyants. Gaudireu d'un photocall, un còctel i varis sortejos entre d'altres. 

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a través del següent formulari.

Per a més informació envia un email a info@colpublirp.com o truca al 93 451 30 69.

Càpsules de Formació

9 de juliol, 10 de setembre, 8 d'octubre, 5 de novembre i 3 de desembre

Seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya
C/ Rambla de Catalunya, 10
Dijous a les 18:00h

Entén i adaptat als canvis: Google, Twitter, fotografia digital, promocions a les xarxes i creació de comunitats. 

L'APPEC (Associacióde Publicacions Periòdiques en Català) organitza un cicle de formacions sobre noves tecnologies pensades per al dia a dia.

Actualment per estar preparats hem de saber com podem posicionar la nostra web ràpidament, com viralitzar continguts a Twitter  o com organitzar un esdeveniment via online. Totes aquestes qüestions i més es tractaran a les càpsules de formació.

En tan sols dues hores, que es dividiran en 50 minuts de teoria, 20 minuts de networking i 50 minuts de interacció, podràs aprendre de la mà de professionals del sector tots els indispensables per estar al dia en el món tecnològic.
Cada sessió té un cost de 6 euros pels membres del Col·legi* i 10 per als que no ho són. Els interessats també us podeu inscriure a totes les sessions de cop amb un cost de 20 euros membres i de 30 no membres.

*Per obtindre el descompte haureu de sol·licitar el codi promocional al Col·legi: info@colpublirp.com o tlf. 93 451 30 69

Programa de sessions
Inscripcions

 

Notícies

 

Llista de col·legiats al web del Col·legi

Al web del Col·legi hem incorporat la relació de professionals col·legiats. Si accedeixes al següent enllaç, trobaràs la llista en què figuren el nom, cognoms i el número de col·legiat.

Volem que sigui un element amb el qual puguis donar a conèixer la teva activitat professional i per això hem cregut oportú que siguis tu el que hi introdueixis les dades que consideris adients entre les opcions que hi ha (empresa, àmbit, Twitter, Facebook, Linkedin, etc.) 

En el document que trobaràs en l'enllaç següent expliquem, pas a pas, com introduir-hi les dades: Guia per a introduir dades professionals.

De tota manera, si prefereixes que ho fem nosaltres, et demanen que emplenis les dades d'aquest formulari.

Gràcies per la teva col·laboració.

Borsa de Treball 

Més informació: jespin@colpublirp.com. 93 451 30 69.

Agència busca Planificador de Mitjans (Ràdio)

Descripció del lloc de treball / tasques

La seva responsabilitat serà la planificació i compra de campanyes publicitàries radiofòniques, l’enviament i posterior seguiment de campanyes i la negociació i relació amb els diferents agents del mercat.


Empresa del sector educatiu busca Tècnic de Comunicació i Màrqueting digital

Descripció del lloc de treball / tasques

Gestionar i fer difusió online dels programes de formació que ofereix l'empresa, a la vegada de coordinar i organitzar les diferents activitats (conferències, congressos...) i cuidar la relació amb els mitjans de comunicació.

Empresa del sector Retail busca Executiu/va de comptes

Descripció del lloc de treball / tasques

Sota la dependència del Director de Comptes es responsabilitzarà de la supervisió dels diferents projectes i la coordinació entre l'equip de producció i disseny. Incorporació a un equip multidisciplinar d'una empresa del sector retail a Barcelona.

 

Nous serveis i perfils professionals eix del Col·legi al Barcelona PR Meeting 2015

1 de juliol de 2015

La vocal del Col·legi, Mercé Balañá ha participat com a ponent en el Barcelona PR Meeting per tal de presentar la tasca de la nostra entitat. Ha explicat quins són els principis pels quals vetlla i ha remarcat el gran nombre d’activitats que s’organitzen i promouen per als membres del Col·legi.

Va destacar el recent treball de camp realitzat pel Col·legi on es va consultar a agències de publicitat i RRPP i a empreses que contracten els serveis dels professionals del sector. Aquest treball ha tingut com a objectiu d'esbrinar quina és la realitat que es viu en aquestes dues branques de la comunicació i com afecta als professionals. Els elements que s'han valorat i contrastat han sigut: els serveis i els perfils professionals que es demandaran en un futur no molt llunyà.

Els resultats han plasmat un panorama de nous serveis que portaran noves oportunitats de negoci pel sector. Pel que fa als perfils professionals, per una banda, es demanaran figures més tècniques i específiques, a l’hora que es necessitaran també perfils de consultor, més analítics i estratègics. Una visió global de negoci, més comercial i orientada a resultats també és important així com tenir qualitats com ser innovador, imaginatiu, flexible i tenir disponibilitat.

En aquest nou marc del sector on ja actualment estan presents diferents disciplines i perfils, el Col·legi ofereix la possibilitat de col·legiar-se a totes les persones que puguin demostrar que han exercit com a professionals en el sector de la publicitat i relacions públiques durant un mínim de 4 anys.

 

El congrés, celebrat al CosmoCaixa, ha tingut com a eix fonamental la construcció de ponts de diàleg entre el món professional i el món acadèmic de les Relacions Públiques. El BCN PR Meeting #5 es consolida en el sector de les Relacions Públiques, com un dels congressos que aglutina a alguns dels més reconeguts acadèmics internacionals.

 

“Quan vas fumat el teu cervell no funciona” d'Aldo Coste ja al carrer

Des del passat 25 de juny ja es poden veure pels carrers de Barcelona les banderoles amb la campanya guanyadora del IV Concurs de Joves Creatius organitzat per el Col·legi de Publicitaris i Relaciones Públiques de Catalunya amb l’Ajuntament de Barcelona.

La gràfica Aldo Coste de Asprer “Quan vas fumat el teu cervell no funciona” lluirà tot un mes, fins al 25 de juliol per el següent circuit de carrers:

  • Av. Diagonal entre Llull-Josep Pla-Pl. Llevant
  • Gran Via entre Rocafort i Comte Borrell
  • Ctra. de Sants entre Riera Blanca i Rbla. Badal
  • Av. Meridiana entre Av. Rio de Janeiro i autopista
  • Rda. Sant Pere entre Pau Claris i Pl. Catalunya
  • Rosselló entre Balmes i Pau Claris
  • Aragó entre Dos de Maig i Av. Meridiana
  • Av. Diagonal entre Dr. Marañón i Tte.C. Valenzuela

Lliurament de premis Concurs Joves Creatius
Dijous, 18 de juny de 2015 

El passat dijous 18 de juny es va dur a terme l’entrega de premis del Concurs de Joves Creatius al Palau Robert.

El concurs tenia l’objectiu d’incentivar la creativitat dels joves i fomentar la realització d’una campanya publicitària 360º sota l’eslògan: “Cannabis, una mirada crítica”. Amb aquesta iniciativa es pretén augmentar la percepció del risc de consumir aquesta droga entre els joves.

El guanyador de la 4ª edició va ser Aldo Coste de Asprer amb la campanya: “Quan vas fumat el teu Cervell no funciona”. La campanya lluirà en diferents banderoles de la ciutat de Barcelona durant el mes de juliol.

Més informació en el següent enllaç

Llibre Blanc de les Revistes i la Premsa en Català

Dimarts, 30 de juny de 2015 

Dimarts 30 de juny, es va presentar al Palau Robert el Llibre Blanc de les Revistes i la Premsa en Català en un acte presidit per el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.
També van participar en la presentació el vicepresident de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, Carles Ayats, i el president de Media Hotline i autor de l’estudi, Enric Yarza.

La publicació, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, fa una radiografia de les 577 publicacions editades en català, de les quals 309 ho fan en format paper i 268, en digital.

És un estudi que a partir d’un anàlisi exhaustiu de la població, l’economia i els mitjans de la nostra comunitat autònoma, dibuixa una previsió positiva per aquest sector, doncs des de fa relativament poc ha anat millorant progressivament.

Fes clic en el següent enllaç per baixar-te l’estudi: Llibre Blanc de les Revistes i la Premsa en Català

Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014

Dilluns, 29 de juny de 2015 

L’Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014 té l’objectiu d’analitzar, contextualment, els esdeveniments dels dos últims anys en el sector de la comunicació a Catalunya, i constituir un instrument útil i rellevant de treball al servei del món acadèmic i comunicatiu.

Es tracta d’una obra que pot ser una eina d’informació clau per les empreses i institucions, ja que si s’incorpora juntament amb altres aportacions ajudarà en el procés de presa de decisions.

Aquest document va ser presentat el passat 29 de juny per el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí al Palau Robert, qui considera que les dades reflectides en l’Informe de la comunicació a Catalunya 2013–2014, permeten mirar el sector de la comunicació catalana amb més optimisme.

A l’acte de presentació també hi han intervingut el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho; el director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de Gas Natural Fenosa, Jordi Garcia Tabernero; el director de l’InCom-UAB, José Luis Terrón, i la coeditora de l’obra, Carme Ferré Pavia.

Fes clic en el següent enllaç per baixar-te l’informe: Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014

 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Divendres, 3 de juliol de 2015
Dijous, 2 de juliol de 2015
Dimecres, 1 de juliol de 2015
Dimarts, 30 de juny de 2015
Dilluns, 29 de juny de 2015
Divendres, 26 de juny de 2015
Dijous, 25 de juny de 2015

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te a través d'aquest formulari.


Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg

 

 

 

Darrera edició: 

Núm. 142. 26 de juny de 2015

Edicions anteriors

 

 

Descomptes en vols AIR FRANCE

     

Si estàs col·legiat, tindràs un descompte de 30€ en Economy per vols dins d’Europa i de 50€ en vols Economy per trajectes internacionals. També gaudiràs de 150€ menys en vols Premium Economy, i si voles en Buiness 250€ de descompte. Aquestes quatre ofertes són aplicables a vols operats per Air France o KLM, durant l’any 2015.

Només hauràs de contactar amb nosaltres al tel. 93 451 30 69 o al mail: jespin@colpublirp.com , dir-nos quina oferta vols i et facilitarem el CODI pertinent.


Lloguer de vehicles amb Europcar i Avis

A través de l’acord de col·laboració signat amb Europcar i Avis, els col·legiats podeu gaudir aquest estiu de tarifes especials en el lloguer de cotxes i demés vehicles.

En el moment de sol·licitar el servei, s’ha d’esmentar un codi que et facilitarà el Col·legi. Per demanar-lo truca al 93 451 30 69 o envia un mail a jespin@colpublirp.com

Més infomació.

Festival Castell Peralada
Del 10 de Juliol al 15 d’Agost

 

El festival Castell de Peralada es consolida com un dels festivals més importants de l’estiu a la Costa Brava. Des de l’any 1987 aquesta localitat rep diverses personalitats tant internacionals com nacionals del panorama musical. Aquest any contaran amb Manel Serrat, Luz Casal i Tom Jones entre molts altres. 

Pots consultar el programa complet en aquest enllaç


Festival Acampada JOVE
Montblanc, 16, 17 i 18 de juliol

L’Acampada Jove és el punt de trobada de la festa, de la música feta a casa nostra en català i de la música internacional amb accent reivindicatiu. És un espai de llibertat alternatiu als circuits d’oci de masses que el fan un festival únic i diferent a la resta. Però a la vegada, l’Acampada és més que un festival de música; allà s’hi apleguen tallers, xerrades i diverses activitats d'oci.

 

Compra aquí les entrades i consulta el programa 2015.

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 de Barcelona.