Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     

 

El Col·legi se'n va de vacances

Marxem de vacances del 3 al 23 d'agost.
El dia 24 d'agost tornarem a ser aquí,

BON ESTIU!

 

Notícies

 

Guanyadors Premis Impacte 2015

La nit del 22 de juliol va tenir lloc una nova edició de la Festa de l’Estiu. Un acte que combina Reconeixements,  Premis i  Festa.

L’acte es va iniciar amb el reconeixement  a dos professionals del sector  atorgant-los la placa de Membres d’Honor del Col·legi.
Enguany  el  reconeixement ha estat pel Sr. Leopoldo Rodés. Van ser  els seus fills Sr. Fernando Rodés i Sr. Alfonso Rodés qui van rebre la placa de mans del degà del Col·legi, Sr. Ton del Pozo.

Així mateix el Sr. Salvador Pedreño va ser reconegut per la seva trajectòria professional.  La Sra. M Lluïsa Voltes, que ha estat en l’equip de Pedreño durant molts anys, va rebre la placa de mans del vocal de la Junta de Govern, Sr. Xavier Dedeu.

A continuació es van atorgar els Premis Impacte, guardons que  tenen com a objectiu reconèixer aquelles accions de comunicació que més impacte i ressò han tingut en la societat catalana en el transcurs de l’any.

L’Ajuntament de Barcelona, per la seva campanya Barcelona Inspira ha obtingut el primer Premi per aconseguir visibilitzar un nou relat de ciutat i de marca. Un relat que ha fet que sigui reconeguda i considerada no solament per fer turisme, sinó també com a generadora i atractora de talent i noves inversions. La Sra. Rosa Romà, directora Pla Gobal de Comunicació, va recollir el Premi que li va lliurar el degà del Col·legi, Sr. Ton del Pozo.

El segon premi ha estat per Casa Tarradellas i per la seva campanya “Momentos Pizza Casa Tarradellas” per la seva capacitat d’arribar al cor dels seus públics per mitjà d’una efectiva campanya integrada que combina família, amics i diversió. El guardó el va recollir la Sra. MªDolors Roca, directora comercial i de màrqueting  de mans de la vicedegana de relacions públiques del Col·legi, Sra. Carolina López Nicolau.

En tercer lloc el Col·legi ha reconegut Banc dels Aliments per la campanya “El gran recapte”. Una campanya de recollida d’aliments per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària. Va ser el seu President, Sr. Eduardo Arruga qui va rebre el guardó lliurat pel Sr. Jordi de Miquel, vicedegà de publicitat del Col·legi.

L’acte va concloure amb les paraules del Secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Josep Martí.
Finalment, a la terrassa de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm va tenir lloc la part més lúdica, en la que els assistents van poder  degustar el que els col·laboradors de
la Festa
van oferir als assistents.  Així entre tapa i tapa i copa i copa, entre música, somriures i complicitat  va arribar el moment dels sortejos de diferents lots de productes als que els participants podien optar.

Fes click AQUÍ per veure totes les fotografies de la festa i
en AQUEST ENLLAÇ per veure el video.

Comunicació 21

El portal català del sector de la Comunicació

Comunicació 21 és la revista de referència del sector de les indústries de la comunicació a Catalunya. Fundada l’any 1999 és l’única publicació que actualitza diàriament noticies sobre els Mèdia. Dos cops a l’any edita en paper una revista amb 6.000 exemplars que es distribueixen directament als professionals del sector.

Revista número 3. Estiu 2015

Revista número 2. Hivern 2014

Revista número 1. Estiu 2014

Màster en Estratègia i Creativitat Digital 

La Universitat Autònoma de Barcelona, ofereix a tots els membres del Col·legi un descompte del 15% pel seu Màster en Estratègia i Creativitat Digital.

Per a més informació consulta aquest enllaç o contacta amb el Col·legi:  93 451 30 69 // jespin@colpublirp.com

 

Postgraus Universitat 
Oberta de Catalunya

Des del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya volem informar-vos de que, si sou membres del Col·legi, podeu gaudir d’un descompte del 10% en la matrícula dels següents programes de POSTGRAU UOC.

Per a més informació consulta aquest enllaç o contacta amb el Col·legi:  93 451 30 69 // jespin@colpublirp.com

 

Bulletí d'Informació Audiovisual Catalana

Des del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques us informem i posem a la vostra disposició el primer número del Butlletí d’Informació sobre l’audiovisual a Catalunya (BIAC),de periodicitat quadrimestral, que ha presentat el Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

En aquest document es presenten les dades actualitzades sobre la distribució i l’audiència de mitjans com la televisió i la ràdio, tant d’àmbit nacional, com estatal i local.
Un altre aspecte molt interessant sobre el que treballa aquest butlletí, és en recollir informació sobre l’actual consum d’Internet i la inversió publicitària a Catalunya.

Per a més informació i descarregar-te el document, consulta aquest enllaç.

Informes sobre mitjans audiovisuals

El passat mes de maig del 2015 es van presentar al Parlament dos informes del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC).

1- L’Informe sobre l’audiovisual a Catalunya 2014, amb dades sobre el sector en termes de marc legislatiu, dimensió economico-empresarial, oferta de continguts i consum i audiències.

2- L’Informe en relació amb el compliment de les missions específiques de servei públic de competència de la Generalitat de Catalunya. Any 2013, en què es fa un seguiment de l’actuació quant a servei públic dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Per a més informació i descarregar-te els documents, consulta aquest enllaç.

 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

     

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Dijous, 30 de juliol de 2015
Dimecres, 29 de juliol de 2015
Dimarts, 28 de juliol de 2015
Dilluns, 27 de juliol de 2015

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te a través d'aquest formulari.


Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg

 

 

 

Darrera edició: 

Núm. 147. 30 de juliol de 2015

Edicions anteriors

 

 

Descomptes en vols AIR FRANCE

     

Si estàs col·legiat, tindràs un descompte de 30€ en Economy per vols dins d’Europa i de 50€ en vols Economy per trajectes internacionals. També gaudiràs de 150€ menys en vols Premium Economy, i si voles en Buiness 250€ de descompte. Aquestes quatre ofertes són aplicables a vols operats per Air France o KLM, durant l’any 2015.

Només hauràs de contactar amb nosaltres al tel. 93 451 30 69 o al mail: jespin@colpublirp.com , dir-nos quina oferta vols i et facilitarem el CODI pertinent.


Lloguer de vehicles amb Europcar i Avis

A través de l’acord de col·laboració signat amb Europcar i Avis, els col·legiats podeu gaudir aquest estiu de tarifes especials en el lloguer de cotxes i demés vehicles.

En el moment de sol·licitar el servei, s’ha d’esmentar un codi que et facilitarà el Col·legi. Per demanar-lo truca al 93 451 30 69 o envia un mail a jespin@colpublirp.com

Més infomació.

Festa Major de Sant Magí
Tarragona, del 14 al 19 d'agost

 

Arriba aquest estiu a Tarragona la Festa Major en honor a Sant Magí, copatró de la ciutat. Durant cinc dies, tindran lloc diversos actes: processons, exhibicions castelleres, revetlles... I, entre totes elles, un dels actes més esperats pels tarragonins: l'arribada de l'aigua provinent de la Brufaganya. 

Pots consultar el programa complet de les festes en aquest enllaç


Girona Walks
Centre Girona, durant tot el mes d'agost

La visita guiada "Girona Walks" transcorre pels racons més representatius i interessants de la ciutat de Girona.
El Call o el Barri Jueu (entrada al Museu dels Jueus inclosa), l'Església de Sant Feliu, les ruïnes del Castell de Gironella, els Banys Àrabs, les muralles medievals amb les seves vistes panoràmiques i la Rambla.
La durada aproximada de la visita és de 2 hores.

 

by Infoperiodistas.info

En virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, li informem que les seves dades personals estan incloses en un fitxer de “Col·legiats”, amb la finalitat de complir amb les funcions descrites en els nostres estatuts, mantenir la relació amb el membre del Col·legi, prestar serveis relacionats amb la nostra activitat, remetre-li informació d’interès referent als serveis que els oferim, novetats del sector, així com, sempre que ens autoritzi prèviament, proporcionar-li informació comercial de tercers col·laboradors que considerem pugui ser del seu interès i representin avantatges per als nostres col·legiats/afiliats. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a COL·LEGI DE PUBLICITARIS i RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, València, 227, 1r 1a. 08007 de Barcelona.