Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     


Anima als teus companys a sumar-se al Col·legi. 

Ara poden.

Junts farem un Col·legi més gran, més fort i més representatiu. 

Poden contactar amb nosaltres al telèfon 93 451 30 69 - 639 445 039, al correu info@colpublirp.com o a través del següent enllaç: més informació

Properes activitats

Setmana de la Comunicació i l'Emprenedoria

Del 13 al 16 d'abril de 2015
Barcelona Activa (C/ Llacuna 164)

Torna la Setmana de la Comunicació on el Col·legi, amb la col·laboració de Barcelona Activa, ha organitzat un conjunt d’activitats que emmarcaran temes interessants pels professionals del sector de la comunicació.
 
Al llarg d'aquests dies es realitzaran quatre sessions, en format de taules rodones, on professionals destacats del sector de la publicitat i les relacions públiques conversaran al voltant de temes d’actualitat i tendències  en la comunicació que afecten directament en el moment de la creació o desenvolupament de projectes empresarials de comunicació.


Pots inscriure’t al web de Barcelona Activa a partir de dissabte 28 d'abril.

Sitges Next, el nou Festival de Comunicació

17 i 18 d'abril
Casino Prado i Palau de Maricel
Sitges

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya col·labora en la primera convocatòria del Sitges Next formant part del consell assessor.
El Col·legi s'ha sumat a aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Sitges i el Departament de Cultura amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i que està organitzada per la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya. 
El Festival Sitges Next ofereix una nova perspectiva que representa el gran canvi produït en el món de la comunicació, on la tecnologia, les dades i el new media han donat peu a noves solucions creatives i comunicatives.

Els membres del Col·legi gaudiu d'un 10% de descompte. Aconsegueix la teva entrada en aquest enllaç marcant l'opció que indiqui Col·legiat.

#DinarsTendencia amb Ramón Rovira del Banc Sabadell

Dia 30 d'abril de 2015
Restaurant Principal
Provença 286-288, Barcelona

En el proper #DinarsTendencia organitzat pel Col·legi contarà amb la presència de Ramón Rovira, sotsdirector general de Comunicació i Relacions Institucionals del Banc Sabadell.

El dijous, 30 d’abril, compartirà amb nosaltres la seva experiència professional i ens parlarà sobres les tendències actuals de la comunicació en el sector financer.

4t Concurs de Joves Creatius

"Cànnabis, una mirada crítica."
Data límit: 15 de maig de 2015.

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya convoca la 4ª edició del Concurs de Joves Creatius sota l’eslògan ”Cannabis, una mirada crítica, que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social Fundació “La Caixa”, JC Decaux i Nouvolodesign.

Una iniciativa que pretén promoure la creativitat i el talent dels joves a partir de l'elaboració d’una campanya publicitària de sensibilització contra les drogues composta per una gràfica, una falca i un spot.

El certamen va adreçat a estudiants de Publicitat i Relacions Públiques d’Universitats catalanes i a tots els membres del Col·legi que tinguin entre 18 i 30 anys. S’atorgaran tres premis en metàl·lic a les 3 millors campanyes i el guanyador que quedi en primer lloc, tindrà el privilegi de veure les seves peces en diferents mitjans publicitaris.

Consulta les bases del concurs i el briefing de la campanya.
Per a més informació contacta amb el Col·legi enviant un mail a jespin@colpublirp.com  o trucant al 93 451 30 69

Notícies


Visita al Supercomputador

Barcelona Supercomputing Center

El passat 10 de març vam descobrir el MareNostrum, el Supercomputador més potent d'Espanya, segons la llista TOP500.

Amb més de 30.000 nodes processant en paral·lel i alhora interconnectats entre si mitjançant fibra òptica, basat en tecnologia IBM, Intel i SUSE Linux, Marenostrum és un dels Supercomputadors més potents d'Europa.

Segons la col·legiada Yolanda López, és d'agrair aquest tipus d'iniciatives organitzades pel Col·legi, que permeten als col·legiats coneixer de primera mà iniciatives d'innovació tecnològica concebudes a casa nostra, amb repercussió tan rellevant a nivell internacional.

MaresNostrum ens ofereix possibilitats interessants per plantejar projectes de Marketing i Disseny Gràfic industrial a nivell empresarial.

Més informació.


Visita al Museu del Disseny de Barcelona

El Col·legi va visitar el Museu del Disseny de Barcelona i el seu Centre de Documentació el passat 4 de març.

La visita es va dividir en diferents etapes: primer la Directora del Museu, Pilar Vélez, i el Degà del Col·legi, Ton del Pozo van introduir la visita amb un breu parlament i van agrair la seva presència als assistents. Després es va procedir a visitar les instal·lacions, i finalment els membres del col·legi van poder gaudir de l’exposició “El disseny gràfic: d’ofici a professió: 1940-1980”.

Xerrada sobre el Negoci Online de la Marca


Durant la xerrada networking de dijous 19 de març al restaurant Sagardi, Xavier Folguera (director de l’agència de publicitat ADVERTIS) va parlar sobre la situació actual de les agències i del rol del publicitari respecte l’e-commerce i el negoci on-line de les marques.

Va esmenar els nous conceptes de comunicació que deriven d’aquest canvi en la manera de “vendre” els productes i les diferències fonamentals entre el màrqueting digital i el màrqueting tradicional que afecten al comerç electrònic i a com s’hauria d’establir un nou model d’agència.

Més informació

Jornada Internacional de Mitjans de Proximitat

El dijous 26 d’abril es va celebrar la Jornada Internacional de Mitjans de Proximitat, organitzada per la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, en el marc dels projectes conjunts de les associacions AMIC, ACPC i APPEC, que va tractar sobre conceptes com “Periodisme, continguts, marques i publicitat de proximitat”.

Diferents experts internacionals com Iain Macwhirter, Richard WalkerJames Breiner, van explicar com el mapa de la comunicació està canviant ràpidament i cada cop més, els mitjans de premsa de proximitat estan guanyant lideratge informatiu als grans mitjans d’informació tradicionals.

Els tres grans blocs temàtics que van protagonitzar la jornada van ser:
- Publicitat, arribar al públic des de mitjans propers.
- Els mitjans de proximitat, com potenciar la seva marca
- Visió de l’ofici de periodista, una mirada periodística.

Reglament de Societats Professionals

Termini per formular al·legacions, suggeriments i esmenes: 7 d’abril. 

Consulta el Reglament 

Dins del nostre Col·legi també hi tenen cabuda les Societats Professionals.

El Col·legi ha de disposar d’un Registre de Societats Professionals i la Junta General ha d’aprovar un Reglament que reguli la constitució, el funcionament, la inscripció i la publicitat del Registre.

És per això que la Junta de Govern, en la sessió del passat dilluns, 2 de març, va acordar sotmetre a informació pública col·legial el text del Reglament de Societats Professionals per tal que els membres del Col·legi, si ho estimeu oportú, pugueu formular-hi al·legacions, suggeriments i esmenes, en el termini d’un mes, fins el 7 d’abril. A partir d’aquest moment podrem obtenir el document definitiu que elevarem a la propera Junta General (de la que properament us comunicarem la data) per a la seva aprovació.

Noves ofertes dins la Borsa de Treball

Disposem de tres noves ofertes en la borsa de treball:

- Empresa de Serveis per a la sostenibilitat busca Responsable de l'àrea de comunicació.
- Agència de comunicació i relacions públiques busca Director de comptes.
- Laboratori d'idees busca Director creatiu.

Si vols més informació sobre una oferta o vols enviar la teva candidatura, fes-ho amb un mail a jespin@colpublirp.com o trucant al tel. 93 451 30 69 

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

Ganar sin invertir, de Ramón Massó

Des del Col·legi us recomanem una breu novel·la de Ramón Massó que descriu les aventures d’un jove empresari que un bon dia decideix fer-se ric.

El 23 d'abril, Sant Jordi, a les 13 h. podràs tenir el teu exemplar signat per l'autor a Pedralbes Centre.

El jove experimentarà tot el que implica aconseguir el seu somni, la fama. Admiració, prestigi, triomf..., però també enveja, desgracia i soledat. Ganar Sin Invertir, un relat on no hi falta res.

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Divendres, 27-03-2015
Dijous, 26-03-2015

Dimecres, 25-03-2015
Dimarts, 24-03-2015
Dilluns, 23-03-2015

Edicions anteriors

Si vols rebre aquesta informació diàriament al teu mail, inscriu-te a través d'aquest formulari.

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg

Darrera edició: 

Núm. 130. 30 de març de 2015

Edicions anteriors

Targeta SOLREDJa pots fer-te la targeta SOLRED i tindràs un descompte directe de 6 cèntims d’euro per litre en diesel i 1,8 cts en benzina  en les més de 3.400 Estacions de Servei Pròpies de les xarxes Repsol, Campsa i Petronor; a la resta de benzineres no incloses en el llistat el descompte fixe és de 1,2 cèntims d’euro/litre.

De regal t’emportes un VIA T totalment gratuït i a partir del segon VIA T els pots tenir per un cost de 20 euros cadascun.

Per tal de fer-te la targeta i obtenir aquesta oferta contacta amb el Col·legi: tel. 93 451 30 69 // mail. jespin@colpublirp.com


Programa de postgraus UOCL’Àrea de Comunicació i Informació de la UOC ofereix programes de formació orientats a aprofundir en l’impacte de les TIC en el món de la comunicació i la informació. Els Col·legiats disposen d’un 10% de descompte en la matrícula dels programes de Postgrau UOC.

Els programes estan dissenyats per ajudar-vos a adquirir els coneixements, els recursos i les competències necessàries per a continuar aprenent i progressar al llarg de la vida professional mitjançant una visió internacional, innovadora, digital i col·laborativa per a aplicar en tots els àmbits: empresarial, educatiu, social, cultural, sanitari, etc.

Per a més informació consulta el programa de Postgraus UOC de l’àrea Comunicació i Informació.

37ª cursa del Corte Inglés12 d'abril de 2015 a les 9.30h
Plaça Catalunya - Barcelona

El proper dia 12 d’abril a les 9:30h tindrà lloc la 37ª cursa del Corte Inglés, 10km de recorregut pels principals carrers de Barcelona.

Es tracta de la segona cursa més multitudinària del món. A l’edició de l’any passat hi van participar més de 70.000 corredors.
Té una finalitat purament solidària, ja que fa 30 anys que amb aquesta cursa s’ajuda a institucions socials i organitzacions no governamentals.

Des del Col·legi t’animem a que participis en aquest esdeveniment que omple de vida a la ciutat de Barcelona, les inscripcions són gratuïtes.

Consulta el recorregut i inscriu-te on-line a la seva pàgina web.


Festival Còmic de Figueres 2015

Del 2 al 5 d'abril
Figueres

Del 2 al 5 d’abril torna el Festival Còmic de Figueres, un iniciativa que a través d’espectacles i espais diferenciats de la ciutat pretén apropar humor a un públic molt divers.

No es tracta només d’una sèrie d’espectacles, el festival també està format per xerrades, cursets de formació, concursos, sessions de teràpia del riure, etc.

Per a aquelles persones que volen passar una bona estona aquesta setmana santa, la millor opció seria visitar Figueres i el seu Festival Còmic.

Consulteu el programa i les entrades en aquest enllaç.

Facebook

Twitter

Website

by Infoperiodistas.info
Per donar-se de baixa enviï un correu electrònic a info@colpublirp.com indicant el motiu.