Pulsa aquí si no visualizas correctamente este e-mail

e-Col·legi     

Properes Activitats


Anima als teus companys a sumar-se al Col·legi. 

Ara poden.

Junts farem un Col·legi més gran, més fort i més representatiu. 

Poden contactar amb nosaltres al telèfon 93 451 30 69 - 639 445 039, al correu info@colpublirp.com o a través del següent enllaç: més informació


Visita al Museu del Disseny de Barcelona

Dimecres, 4 de març a les 18.30h
Edifici Disseny Hub Barcelona
(Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. Barcelona)

El Col·legi et convida a visitar el Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona i l’exposició “El Disseny Gràfic: d’ofici a professió”.

La visita s’iniciarà amb un breu parlament de la directora del museu i el Degà del Col·legi. A les 19.00 h s’introduirà l’exposició sobre disseny gràfic de la mà de la directora del museu i comissària de l’exposició, Pilar Vélez. Tot seguit, es procedirà a la visita a l’exposició, que finalitzarà a les 20.00 h.

Inscripcions gratuïtes omplint aquest formulari

Curs d’escriptura: Carta, Correu electrònic i Xarxes socials

9, 11, 16 i 18 de març
De 18.00 a 20.00 hores
Seu del Col·legi (València, 227, 1r 1a)

Preu membres del Col·legi: 145 euros

Amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i l'Associació Empresarial de Publicitat et convidem a inscriure’t i a participar a un nou curs que t’ensenyarà a redactar de manera efectiva una carta formal, un correu electrònic o tot allò que es publica en una xarxa social.

En aquest curs, treballarem continguts fonamentals com l’estructura d’una carta i correu electrònic, el format dels textos en les xarxes socials més habituals, els diferents tractaments segons el suport, corregirem els errors més freqüents i realitzarem casos pràctics per a una millor comprensió.

Per inscriure't omple aquest formulari


Visita el supercomputador Marenostrum

Dimarts, 10 de març a les 17.30 h. 
Barcelona Supercomputing Center
(Jordi Girona, 31- Jardins del rectorat de la UPC. Barcelona)

El Barcelona Supercomputing Center, ha organitzat una sèrie de visites gratuïtes a les seves instal·lacions per explicar què és la supercomputació. També es parlarà de les moltes aplicacions a la recerca i desenvolupament (R + D) d’empreses enfocades a la industria i als serveis. Les visites estan programades per a professionals del disseny, animació gràfica i 3D.

Les places estan exhaurides. Informarem de properes convocatòries.

Notícies


Sopar Literari amb Pedro L. Yúfera

El Col·legi va tenir el plaer de reunir-se amb Pedro L. Yúfera, el passat 24 de febrer, en un sopar on l’autor va parlar especialment sobre la seva novel·la política i social "El Milagro de las Abejas" i la pròxima obra que es publicarà,  "El último Mencey".


Nou acord de col·laboració amb MilenniArs

El Col·legi ofereix als seus membres una nova oferta de publicació i distribució d’ebooks.

Amb MillenniArs els membres del Col·legi tenen la possibilitat de publicar assajos, estudis, memòries, textos descatalogats i obres narratives o acadèmiques al millor preu: ebook fins a 100 pàgines per 150€, i fins a 300 pàgines per 300€.

Aquesta promoció inclou la producció de l’ebook amb detalls tècnics d’última generació, la seva distribució i venda i la promoció del llançament.

Per a més informació consulta aquest enllaç.

Preu especial al Congrés "Ellas Suman"

Els propers dies 26 i 27 de març, es celebrarà el I Congrés d’Expertes i Experts en Gestió de Talent, Marketing i Comunicació, Ellas Suman, a Saragossa.

Si ets membre del Col·legi et podràs inscriure pel preu especial de 50 euros. Per aconseguir aquest descompte hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres a través de jespin@colpublirp.com i et donarem el codi de descompte.

Més informació


Preu especial a les Jornades Formentera 2.0

Preu membre Col·legi: 112 euros

Els membres del Col·legi disposen del 20% de descompte a les Jornades de Noves Tecnologies i Comunicació On-line que es celebraran els dies 7, 8, 9 i 10 de maig a Formentera.

Aquesta trobada tractarà temes com: marketing digital, social media, noves plataformes transmedia i continguts on line, entre altres. Les Jornades son una oportunitat per connectar, compartir i aprendre amb professionals de referència en un entorn inspirador com l’illa de Formentera.

Per a més informació sobre les jornades i les inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Presentació de l’Estudi de la Inversió Publicitària 2014

L'Associació Empresarial de Publicitat va presentar, el passat 12 de febrer, l’Estudi de la Inversió Publicitària a Espanya i a Catalunya corresponent a l’any 2014. L’informe explica el comportament del mercat publicitari durant el darrer any i les previsions pel 2015. 

Descarrega’t l’estudi d”inversió publicitària a Catalunya

Descarrega’t l’estudi d’inversió publicitària a Espanya


Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2015

El Ministeri d'Economia i Competitivitat ha convocat els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny, cerimònia que reconeix les aportacions al desenvolupament de la innovació i disseny que fan professionals, empreses o altres entitats.

Aquests premis representen el major reconeixement que s’atorga al territori espanyol a dissenyadors que destaquen per la seva labor professional i a empreses que utilitzen el disseny amb èxit en la seva estratègia d’innovació.

El termini de presentació de les candidatures acaba el dia 18 de març.

Per a més informació consulta les bases dels Premis.
Anima’t i presenta la teva sol·licitud aquí

Lectures

Serveis

El Col·legi recomana

Guia Storytelling i Branded Content

L’ADECEC ha elaborat una guia que tracta sobre dues tècniques de relacions públiques fonamentals en el món de la comunicació, el storytelling i el branded content.

Aquí tens la GUIA Storytelling i Branded Content

Resum multimèdia del sector de la Comunicació

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/39c17bd9-f8e2-452d-a4c2-b6ad8f3a8429.png

Gràcies a l'acord del Col·legi amb Kantar Media tenim accés al Resum Multimèdia del Sector de la Comunicació que elaboren diàriament.

Darreres edicions: 

Divendres, 27-02-2015
Dijous, 26-02-2015
Dimecres, 25-02-2015
Dimarts, 24-02-2015
Dilluns, 23-02-2015

Edicions anteriors

Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting de l'AMIC

https://gallery.mailchimp.com/cdee5a81d0a07591c596143a3/images/72f7bbb2-daac-4bc8-b9ac-42311a63ff95.jpg

Darrera edició: 

Núm. 126. 27 de febrer de 2015

Edicions anteriors

Borsa de treball

Agència digital busca
Content Manager. 

Principals tasques: 

  • Relació amb reposables d'una gran marca internacional per tal d'aplicar estratègies tant a nivell internacional com a nivell local.
  • Coordinar i fer seguiment dels equips de continguts online locals.
  • Implementar campanyes i accions en els canals internacionals de la marca.
  • Gestionar i publicar contingut atractiu i de qualitat als diferents perfils internacionals de marca.

Agència busca
planificador/a de Mitjans publicitaris (Ràdio).

Principals tasques: 

  • Planificació i compra de campanyes publicitàries radiofòniques.
  • Enviament i posterior seguiment de campanyes.
  • Negociació i relació amb els diferents agents del mercat.

Black Music Festival


Del 27 de febrer al 21 de març
Girona

Es presenta la 14ª edició del Black Music Festival, el pioner dels festivals de música negra a Catalunya que concentra a Salt i Girona a una bona representació d’artistes de soul, funk, blues, jazz i altres estils en un mes intens de música. 

El Black Music Festival s’ha caracteritzat des dels seus inicis per combinar artistes històrics internacionals amb altres propostes més actuals, a al vegada que combina l’escena forània amb els talents de Catalunya.

Més informació

Futura: Saló dels Màsters i Postgraus

Del 20 al 21 de març
Recinte de Montjüic

Torna la Setmana de la Formació i el Treball a Barcelona, que engloba el Saló de l’Ensenyament i el Saló dels Màsters i Postgraus. Des del Col·legi recomanem aquest últim certamen, on universitats públiques i privades, escoles de negocis, centres de formació contínua i col·legis professionals informaran sobre els programes de segon i tercer cicle que s'imparteixen a Espanya i l'estranger.

Futura també ofereix activitats com l'assessorament de professionals; tallers  per a la recerca de feina en l'àmbit nacional i internacional; o l'Speaker corner, entre d'altres.

Més informació

Facebook

Twitter

Website

by Infoperiodistas.info
Per donar-se de baixa enviï un correu electrònic a info@colpublirp.com indicant el motiu.